Başvurular

TURBEY İnşaat Sanayii İş Başvuru Formu İş İlanı 2021

TURBEY İnşaat Sanayii İş Başvuru Formu İş İlanı 2021, iş başvurusu bölümünde TURBEY İnşaat Sanayii İş Başvuru Formu İş İlanı 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. TURBEY İnşaat Sanayii İş Başvuru Formu İş İlanı 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

TURBEY İnşaat Sanayii İş Başvuru Formu İş İlanı 2021

TURBEY İNŞAAT:

Türk inşaat sektörünün önder firmaları içinde bulunan Şirketimiz kuruluş ve faaliyetlerine başlama yılı 2006 olmakla birlikte, Şirketimizin inşaat sektöründeki tecrübesi, TOPTAŞ İnşaat bundan dolayı 2003 yılına dayanmaktadır.

Şirket, ana faaliyet alanı olan inşaat sektöründe; Anahtar Teslimi Projeler, Kamu-Özel Ortaklığı (PPP) modelleri ile Havalimanları ve Sağlık Kampüsleri Yatırım Projeleri, Yüksek Teknolojik Binalar, Endüstriyel Tesisler, Yüksek Katlı Binalar, Toplu Konut Projeleri, Alışveriş ve İş Merkezleri, Hastaneler, Okul Kompleksleri, Apartmanlar, Lüks Konutlar, Villalar, Gayrimenkul – Konut Geliştirme Projeleri gerçekleştirmektedir.

TURBEY İnşaat, inşaat sektörünün bunun yanında pazarın gelişen gereksinimlerini ve üyelerinin beklentilerini karşılamak maksadıyla; Enerji, Madencilik, Tarım, Akıllı/Dijital Reklam, Bilgi Teknolojileri (IT), Hizmetler (Catering, Temizlik, Tesis Yönetimi) sektörlerinde de faaliyetlerini sürdürmekte ve farklı iş kolları içinde sinerji yaratmaya özen göstererek planlı ve kararlı büyüme politikası izlemektedir.

Şirketimizin, kuruluşundan bu yana yurt içinde sona eren projelerinin toplam iş hacmi 2017 yılı sonu saygınlığıyla ~37 milyon TL  tutarına ulaşmıştır. Hala devam eden işlerimizin anlaşma sel minimum tutarları ~20 milyon TL  düzeysindedir.

Kuruluşundan bu yana 15 yılı aşkın süredir İnşaat Sektöründe faaliyet gösteren firmamız kazanmış olduğu bilgi birikimi ile faaliyetini sürdürmektedir. Bugün, enerjik, becerili ve başarılı ekibimiz ile planladığımız hedefleri yakalamış olmaktan mutluluk duyuyoruz.

1999 senesinde sıfırdan adım attığımız sektör yaşamımızdan bugüne, bizi bu günlere getiren, hızla büyümemizi sağlayan en mühim özelliğimiz şüphesiz insanlar ile kurduğumuz karşılıklı güven ilişkisidir. Biz her zaman kaliteli imalatları en uygun koşullarla kurum ve kuruluşlara sunmayı temel prensip edindik.

Çalışma yaşamımız boyunca başladığımız her işi zamanında bitirdik, verdiğimiz kelimeleri daima yerine getirdik Bizim için kazancın ilk basamağı, bize inanan ve güvenen kurum ve kuruluşları mahcup etmemek oldu. Biz taklit eden değil,taklit edilen olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. İnşaat sektörü, hayata geçirdiğiniz her projenin arkasında gururla durmanızı gerektiren, bunun yanı sıra insan yaşamının sorumluluğunu da taşıyan oldukça önemli sektördür. Biz bu ciddi sektörde üzerimize düşen görevleri başarı ile yerine getiriyoruz.

Biz yalnızca yapım uygulamalarında değil, uygulamadan sonra da her zaman bizden hizmet alan kurum ve kuruluşların çözüm ortağı olduk. Hak ederek kazanma ve ”A Plus” yapılar inşa etme ilkesinden hiçbir zaman taviz vermedik. Her şeyden önce bizden hizmet satın alan kurum ve kuruluşların, bir bütün olarak huzur ve güven içinde işlerini bize teslim ettiklerini görmek bizim için tüm kazanımlarımızın ötesinde bir değer. Bugünden sonra da ana hedefimiz, temel prensiplerimize bağlı kalarak çalışma yaşamımıza son hız devam etmek ve sektörümüze değer katan bir şirket olmaktır.

Açık Pozisyonlar:

 

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Genel Başvuru Türkiye Geneli Başvur

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu