Başvurular

EGEŞOK Güncel İş İlanları ve İş Başvurusu 2021

EGEŞOK Güncel İş İlanları ve İş Başvurusu 2021, başvurular bölümümüzde EGEŞOK Güncel İş İlanları ve İş Başvurusu 2021 ile alakalı bilgi sahibi olmanızı istedik.. EGEŞOK Güncel İş İlanları ve İş Başvurusu 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

EGEŞOK Güncel İş İlanları ve İş Başvurusu 2021

Egeşok iş başvurusu formuEgeşok iş başvurusu formu
Egeşok iş başvurusu

Egeşok iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı bütün detaylar yazımızın devamında! Personel alımı ve iş başvurusu formu başta olmak üzere, eleman alımı yapılan açık pozisyonlar, iş olanakları ile  personel adaylarında aranılan özellikler ile ilgili bilgi edinebilir, Egeşok iş ilanlarına iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

EGEŞOK İş İlanları Yayınlandı 2021

  • EGEŞOK İş İlanları Yayınlandı 2021
  • Egeşok İş Başvurusu Formu 2021
  • Egeşok Açık İş Pozisyonları
  • Egeşok İş Başvurusu Nasıl Yapılır?
  • İş Başvurusu Yapacak Olanlara Tavsiyeler
  • Egeşok Çalışma Şartları ve Personel Maaşları 2021
  • Egeşok Güncel İş İlanları
  • Et Şarküteri Personeli İş İlanları
  • Egeşok Sıkça Sorulan Sorular
  • Egeşok Part Time İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Firma aracılığıyla yayına giren iş ilanlarında genelde; personel alımı yapılan pozisyonlar ve Egeşok şubeleri, aranılan nitelikler, çalışma şartları ve pozisyon tanımları dikkatlice açıklanmıştır.

Egeşok iş ilanları ve personel Egeşok iş ilanları ve personel
Egeşok İş İlanları ve İş Başvurusu Formu

Uşak’ın en mühim kurumları içinde bulunan Egeşok Market, il geneline yayılmış uşak mağazalarına bir çok personel alımı yaparken, eleman alımı yapılacak pozisyonları kasiyer, satış danışmanı, depo personeli ve yönetici kademesi olarak belirlemiştir.

Popüler İş İlanları
A101 İş İlanları 2021
Ülker İş İlanları 2021
Bim Market İş Başvurusu 2021
Şok Market İş İlanları 2021
CarrefourSA İş Başvurusu

Egeşok İş Başvurusu Formu 2021

Egeşok Market ilanlarına başvuruda bulunmak ve şirketin sağladığı Kasiyer, satış danışmanı gibi iş olanaklarını değerlendirmek istiyorsanız eğer, Egeşok iş başvuru formunu aşağıda linkini paylaşımı yaptığımız adresten yahut şirketin kurumsal internet sitesi üzerinden doldurabilir, iş başvurusunda bulunmak istediğiniz pozisyonu altını çizerek Egeşok iş ilanlarına müracaatta bulunabilirsiniz.

Başvuru formunu doldururken dikkat edeceğiniz en mühim konulardan bir tanesi, pozisyon ve çalışmak istediğiniz şube seçimleridir. Yanlış beyanda bulunmanız durumunda vazifelendirildiğiniz şube ikamet adresinize uzak kalabilir yahut çalışmak istediğiniz pozisyon harici bir konumda görevlendirilebilirsiniz.

Egeşok İş Başvuru Formu

Egeşok Açık İş Pozisyonları

Firma içinde kasiyerden mağaza müdürüne, temizlik işçisinden reyon görevlisine varana çok geniş bir pozisyon yelpazesi bulunmaktadır. Bunun bunun yanında bay – bayan, vasıflı – vasıfsız bir çok nitelikte eleman alımı gerçekleştiren Egeşok, personel seçimlerinde son derece özenli davranmaktadır.

Güncel Egeşok iş ilanlarında, kasiyer, satış danışmanı ve depo elemanı için yayına giren açıklamalar çoğunlukta olsa da, engelli personel ve part time eleman başlıklı Egeşok iş ilanları da insan kaynakları aracılığıyla oluşturulmuştur.

Firma uşak merkezli bir kuruluştur ve yayına giren iş ilanlarını takip ediyorsanız eğer, Egeşok uşak iş ilanları ve kasiyer, satış danışmanı ve depo personeli gibi başlıklı firma ilanlarını aşağıda oluşturduğumuz tabloda rahatlıkla inceleyebilirsiniz.

ŞUBE ADI AÇIK POZİSYON
Uşak / Küçük Çarşı Şubesi Kasiyer – Orta Reyon Personeli- Manav
Uşak / Üst Geçit 1 Şubesi Depo Elemanı – Manav-Şarküteri-Şoför
Uşak / Dikili Taş Şubesi Şarküteri Elemanı – Kasiyer
Uşak / Sanayi Şubesi Satış Elemanı-Kasap-Temizlik Elemanı
Uşak / Küçük Çarşı Şubesi Kasiyer – Üretim Personeli
Uşak / Elmalı Dere Şubesi Kasap – Kasiyer – Depo Elemanı
Uşak / Toki Yolu Şubesi Manav – Kasiyer – Kasap – Satış Elemanı
Uşak / Yüz Beş Evleri Şubesi Manav – Şarküteri – Kasap – Kasiyer
Uşak / Şeker Evler Şubesi Şarküteri Elemanı – Kasiyer
Uşak / Korupark Şubesi Şarküteri Elemanı – Kasiyer – Manav
Uşak / Laleli Şubesi Üretim Personeli – Kasiyer – Kasap
Uşak / Mevlana Şubesi  Kasap – Manav – Kasiyer – Şoför
Uşak / Dörtyol Şubesi Manav – Şarküteri – Kasap – Kasiyer

Egeşok İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Uşak’ın en büyük alışveriş merkezi olan Egeşok Markette çalışmak isteyip, sunulan iş olanaklarından yararlanmak isteyenler, önceden söz ettiğimiz gibi şirketin internet sayfasından iş başvurusu formu doldurup, yine aynı kanalla insan kaynakları birimine başvuru formlarını iletebilirler.

Takipçilerimiz için hazırladığımız aşağıdaki “Egeşok Alışveriş merkezi iş başvurusu” linkine tıklayarak iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

Egeşok Alışveriş Merkezi İş Başvurusu İçin TIKLAYINIZ!

İş Başvurusu Yapacak Olanlara Tavsiyeler

  • Hepimiz iş başvurusu yaparken önemle üstünde durulması gerekenlerle alakalı birden çok makale okumuştur. Bunlar genel itibari ile doğru olmakla birlikte iş başvurusu yapacağınız firma ve iş pozisyonuna göre değişkenlik gösterebilmektedir. Egeşok iş ilanlarına başvuru yaparken önemle üstünde durulması gerekenleri kısaca aşağıdakiler gibi sıralayabiliriz.
  • İlk olarak Egeşok’un bulunmuş olduğu bölgede bir çok şubesi bulunması sebebiyle, tercih ettiğiniz lokasyondaki Egeşok şubesi için yayına giren iş ilanlarına başvuru yapmaya dikkat etmelisiniz.
  • Firma ile ilgili bilgi edinmek, çalışma şartları ve personel maaşları gibi konularda bizzat çalışanlarla diyalog halinde bulunmak geleceğinizle alakalı daha iyi bir planlama yapmanıza yol gösterecektır.
  • Cv ve iş başvuru formu doldururken son derece dikkatli ve düzenli bir görünüm sergilemeniz başvuru yapan rakiplerinizden bir adım öne çıkmanızı sağlayacaktır.
  • İş başvurunuza olumlu geri dönüş aldığınız taktirde mülakat için Egeşok şubelerine çağrılabilir siniz. Mülakatlar esnasında öz güveni yüksek ve düzenli bir tutum sergilemelisiniz.
  • Cv doldururken detaylarınız ve belirtmiş olduğunuz referanslarınız güncel, hazırlamış olduğunuz özgeçmiş olabilecekse bilgisayar ortamında hazırlanmış olmalıdır.

Egeşok Çalışma Şartları ve Personel Maaşları 2021

Egeşok çalışma saatleri 08:00 – 22:00 olduğu için firmada vardiyalı sistem bulunmaktadır ve günlük personel çalışma süresi 8 saat ile sınırlıdır. Firmada haftalık 1 gün izin kullanılmaktadır ve 2 haftalık senelik izin hakkı bulunmaktadır.

Çalışma Saatleri
Açılış Saati 09:00
Öğle Arası 12.30 – 13.30
Kapanış Saati 22:00
Resmi Bayramları – Açık
Dini Bayramlar 13:00 – 22:00

Egeşok personel maaşları ise asgari ücret üzerinden hesaplanmaktadır. Pozisyon ve çalışılan süreye göre değişen Egeşok maaşlarının bunun yanında diğer çalışma şartları ve sosyal hakları, aşağıdaki tablomuzdan inceleyebilirsiniz.

Not: Market sektöründeki diğer firmalara Market İş İlanları sayfamızdan ulaşabilir, sunulan olanakları karşı karşıya geldirarak tercihler uygulayabilirsiniz.

Egeşok Güncel İş İlanları

Et Şarküteri Personeli İş İlanları

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Büyüyen yapımızda bizimle çalışmak isteyen takım dostları arıyoruz.

  • Et ve Et ürünleri hususunda en az 2 yıl işinde uzman
  • Kişisel bakım ve hijyen konularına özen gösteren,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
  • Perakende sektöründe kariyer yapmak isteyen,
  • İletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın,
  • Müşteri ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip,
  • Bay/bayan adaylar aramaktayız.

İŞ TANIMI

  • Et ve Şarküteri reyonlarındaki satış faaliyetinin yürütülmesi
  • Reyonların satışa hazırlanması, temiz tutulması
  • Eksilen ürünlerin takibinin yapılması ve siparişlerinin verilmesi
  • Ürünlere uygun teşhirlerin hazırlanması
  • Müşteriye önerisel satış yapılması
  • Müşteri isteklerinin takip edilip uygun kanallara iletilmesi
Aday Kriterleri
Tecrübe: Tecrübeli veya tecrübeli olmayan adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: İlk Öğretim(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Mağazacılık
Departman: Personel
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Eleman
Ülke/Şehir: Uşak
İş Başvurusu

Egeşok Sıkça Sorulan Sorular

Egeşok iş ilanlarına her geçen gün ilgi artarken, Egeşok ile ilgili yöneltilen sorularda hız kesmeden artmaya sürdürmektedir. Egeşok iş ilanları ile alakalı bize en fazla soruları aşağıdaki gibi sıralayabiliriz.

Egeşok Part Time İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Egeşok part time iş ilanlarında ki başvuru süreci tam zamanlı başvuru süreci ile aynı biçimdedir. İş başvurusu yaparken doldurmuş olduğunuz Egeşok İş Başvuru Formu’nda, part time eleman alımları için başvuru yaptığınızı belirtmeniz gerekmektedir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu