Başvurular

Akın Tekstil İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Akın Tekstil İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Akın Tekstil İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Akın Tekstil İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Akın Tekstil İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

 

AKIN TEKSTİL HAKKINDA:

Türk ekonomisinin lokomotifi olan tekstil sektöründe, kaliteli üretim anlayışı ile ileri gelen AKIN TEKSTİL; 1956 senesinde kurulmuş ve bugüne dek kararlı bir büyüme göstererek ülke ekonomisine mühim katkılarda bulunmuştur.
AKIN TEKSTİL; çalışanlarıyla, müşteri tatminiyetini önde tutan felsefesi ve halka açık yapısı ile, kalite ve sürekli olarakliğin bir simgesi haline gelmiştir. Gelişmiş teknolojilerin kullanımı, Ar-Ge çalışmaları, yeni ürünler ve uygulanan başarılı satış / pazarlama stratejilerinin sonucu, AKIN TEKSTİL’in dünyanın dörtbir yanına gerçekleştirdiği ihracatı da her geçen gün artmaktadır.

AKIN TEKSTİL her geçen sene ihracat yaptığı ülkelere yenilerini ekleyerek mevcut yabancı üyelerine sattığı ürün miktarını yükseltmektadır.

AKIN TEKSTİL, Istanbul / Bakırköy’deki fabrikasının bunun yanında, Kırklareli / Lüleburgaz’daki tam entegre tesislerinde kendi elektriğini kendi üreten üniteleriyle 2000’li senelerın en son teknolojilerini tercih ederek, teknolojideki gelişmeleri yakında zamandan takip ederek, iplik, dokuma, boya, terbiye ve kontrol birimleri ile üstün kalitede kumaş imalatı yapmaktadır.

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
İnsan Kaynakları Şefi Kırklareli Başvur

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu