Başvurular

TİKA iş ilanları ve iş başvurusu 2022

TİKA iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde TİKA iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. TİKA iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

TİKA iş ilanları ve iş başvurusu

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı veya kısaca TİKA Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı’na bağlı olan kurum yurt dışı ofisleri aracılığıyla Türkiye’nin dış yardımlarını organize eden bir kurumdur. Restorasyon, sağlık, eğitim, tarım ve hayvancılık, idari ve sivil altyapıların geliştirilmesi gibi bir çok alanda faaliyet göstermektedir. 1991’de Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği (SSCB) dağıldıktan sonra bir çok Türk devleti bağımsızlığını kazanmış, Türkiye Cumhuriyeti’nin bu devletlere sosyal, ekonomik ve kültürel alanda sağlayacağı destekleri uygulayacak ve koordine edecek bir organizasyona ihtiyaç duyulmuştur. Bu ihtiyaç ışığında, TİKA 1992 senesinde Dışişleri Bakanlığı’na bağlı olarak kuruldu. 28 Mayıs 1999 ‘da Başbakanlık’a bağlandı. TİKA 2022 senesinde da faaliyetlerine ara vermeden devam etme çabası içinde bulunacağını açıklamıştır. TİKA faaliyetlerinin devam edebilmesi adına da bünyesindeki ihtiyaçları ışığında çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmayı planlamaktadır. TİKA iş olanakları, iş ilanları ile bu ilanlara ait iş başvurusu ve iş başvuru formu haberimiz devamında bulunmaktadır.

  • Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) İş İlanları 2022
  • Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) İş Başvurusu 2022

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) İş İlanları 2022

TİKA, Orta Asya, Balkanlar, Afrika, Doğu Asya, Latin Amerika ülkeleri başta olmak üzere, hemen hemen 140 ülkede görev yapan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin tek Teknik Yardım Kuruluşudur. TİKA Merkez Teşkilatına ilave olarak, 54 ülkede bulunan 56 Program Koordinasyon Ofisi ile çok geniş bir coğrafyada ve bütün sektörlerde çalışmalarını sürdürmektedir. TİKA bu faaliyetlerine ara vermeden devam etme çabası içindedir. Özellikle Kanuni Sultan Süleyman’ın mezarının bulunması son haftalarda ilgi çeken projelerinin başında bulunmaktadır. TİKA bunun yanı sıra ihtiyaçları ışığında da çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı ve memur alımı gerçekleştirmektedir. Aşağıda TİKA aracılığıyla yayınlanmış olan en son iş ilanları bulunmaktadır.

  • TİKa Uzman Personel Alımı İçin TIKLAYIN
  • TİKA Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • TİKA Uzman Yardımcısı Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • TİKA Sözleşmeli Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

TİKA aracılığıyla yayına giren iş ilanları içinde vasıflı, vasıfsız, profesyonel, tecrübeli olmayan, bay, bayan adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadrolar ve pozisyonlar bulunmaktadır. Tüm bu iş ilanları yayınlandıkça yukarıda yer bulacaktır. Peki bu iş ilanlarına nasıl iş başvurusu yapılır?

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) İş Başvurusu 2022

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları www.devlette.com adresimiz üzerinde ve www.tika.gov.tr yani kurumun resmi adresi üzerinde yayınlanmaktadır. Tüm bu iş ilanlarını takip etmek ve ilanlar yayına girdiği anda iş başvurusu yapmak için ise tek yapmanız gereken sosyal ağlardan bizleri takip etmektedir. İş ilanları yayına girdiğinda iş başvurusu ve iş başvuru formu gibi çeşitli ilan ayrıntılarını bu yapacak olduğumuz duyular üzerinden sunacağız. Bunun dışında TİKA, bünyesine iş ilanları yayınlanmadan yapılan başvuruları kabul etmemektedir. TİKA bünyesinde çalışmak için ilanların yayına girmesinı beklemeli ve yine söz edeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde başvurunuzu gerçekleştirmelisiniz. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi ise yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER TİKA HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, tika hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan tika açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu