Başvurular

Akbaş Holding İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Akbaş Holding İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Akbaş Holding İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Akbaş Holding İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Akbaş Holding İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Akbaş Holding İş Başvuru Formu

Akbaş Holding İş Başvurusu yaparak Akbaş Holding’ in ailesine katılabilirsiniz. Aynı zamanda Akbaş Holding iş ilanlarına bakabilir dilediğiniz ilana iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

1962 senesinin soğuk kış günlerinde bir dokuma atölyesi ile atıldı AKBAŞ HOLDİNG’ in temelleri… O senelerın sınırlı olanaklarını engel olarak görmeyen, ipliğe ve kumaşa tutkuyla bağlı Erol Akbaş, bugün dünya markalarının stratejik iş ortağı durumuna gelen, ürettikleri dünya pazarlarında işlem gören, tekstilden enerjiye, gıdadan turizme beş farklı sektörde katma değer ve istihdam oluşturan uluslar arası arenada rekabet edebilen bir şirketler grubunun ilk kıvılcımını yaktı…

AKBAŞ HOLDİNG’ i var eden “yaşama değer sunma” ilkesi faaliyet gösterdiği her sektörde şirketlerini öncü yaptı, kuvvetli kıldı! Sadece Akbaşlar Tekstil, 2012 senesinde 217 milyon 169 bin 375 liralık üretimden satış rakamıyla Türkiye’nin ilk 500 şirketi içinde 383.sırada yer aldı. AKBAŞ HOLDİNG yaşamdan aldığı enerjiyle, dünya için üretiyor, dünya için geliştiriyor, yaşama saygılı, çevreye hassas sürdürülebilir projelere imza atıyor!

 AKBAŞLAR Tekstil olarak biz; çevreyi, sahip olduğumuz en kıymetli hazinemiz olarak görüyor, gelecek yaşama en kıymetli mirasımız olan kaliteli bir yaşamı sunabilmek için çevrenin en iyi biçimde muhafaza edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bundan dolayı, ulusal ve bölgesel yasal mevzuatlara tam uyum içinde, alakalı taraflarımızın ihtiyaç ve beklentilerini de dikkate alarak;

Ürün ve proseslerle alakalı projeler geliştirilirken ürettiğimiz ürünlerin çevreye karşı etkilerini yaşam döngüsü yaklaşımı ile önceden belirleyip, atıkları minimuma indireceğimizi, kirliliği kaynağında kontrol ederek çevre üzerindeki (emisyon, su kirliliği vb.) olumsuz etkilerini önleyeceğimizi,

Çevre koruma bilincinin geliştirilmesi için tüm çalışanlarımıza, taşeron ve tedarikçilerimize yönelik eğitim ve bilinçlendirme faaliyetleri düzenleyeceğimizi,

Bugünün israfı yarının kıtlığıdır anlayışıyla, ham madde ve doğal kaynakların kullanımında gereksiz sarfiyatı önleyeceğimizi,

AKBAŞLAR Tekstil olarak çevresel performansımızı sürekli olarak iyileştirmek için gerekli çalışmaları planlayarak yerine getireceğimizi,

Çevre performansımız ile alakalı herkesle iletişime açık bulunacağımızı,

Yaşadığımız dünyanın muhafaza edilmesina yönelik yapılan her türlü çalışmalara AKBAŞLAR Tekstil olarak aktif bir biçimde katılacağımızı, işbirliği faaliyetlerinde bulunacağımızı taahhüt ederiz.

AKBAŞLAR Tekstil olarak kendimize sıkı hedefler belirleyerek ne yaptığımızı ölçüyor ve ne kadar iyi yaptığımızı kontrol ediyor bulunacağız. İşler iyi gitmediğinde alınması gereken tüm önlemleri alacağız.
AKBAŞLAR Tekstil olarak küresel ısınma ve buna bağlı olarak iklim değişikliğine ilgisiz yetinmeyip ağaçlandırma çalışmaları yapıyor ve yenilenebilir enerjiyi tercih ediyor, zararlı kimyasallar kullanmıyoruz.
En büyük sözümüz çevreye ve insana hassas üretim yapmaktır. Sözümüzün yerine getirilmesinde önderliğin önemini kavrıyor ve bu yüzden bu politikayı imzalıyoruz.

Açık Pozisyonlar:

  • Kıdemli Merchandiser (Konfeksiyon)
  • Bursa
  • E-Ticaret ve Dijital Pazarlama Uzmanı
  • Bursa
  • Bilgi Sistemleri Teknisyeni
  • Bursa
  • Satın Alma Uzmanı
  • Bursa

 

Bize Katılın

Bizimle çalışmak için; AKBAŞ HOLDİNG ’e gelerek direkt başvuru yapabilir, aşağıda bulunan ilanlarımıza başvuru yapabilir veya insankaynaklari@akbaslar.com e-posta adresimize CV ni zi gönderebilirsiniz.

• Başvuru yapmak için lütfen pozisyon adı seçiniz.
• Açık pozisyonlarda aradığınız kriterlere uygun bir ilan olmaması durumunda, ‘Genel Başvuru’ seçeneğini kullanabilirsiniz.

 Açık pozisyonlar için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu