Başvurular

Adli Tıp Kurumu 135 Personel Alımı Yapacağını Açıkladı ! 2022

Adli Tıp Kurumu 135 Personel Alımı Yapacağını Açıkladı ! 2022, iş başvuru bölümüzde Adli Tıp Kurumu 135 Personel Alımı Yapacağını Açıkladı ! ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Adli Tıp Kurumu 135 Personel Alımı Yapacağını Açıkladı ! başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Adli Tıp Kurumu 135 Personel Alımı Yapacağını Açıkladı !

Adli Tıp Kurumu yayınlamış olduğu ilan ile 135 personel alımı yapacağını açıkladı. Adli Tıp Kurumu aracılığıyla yayına giren ilan neticesinde 45 mühendis alımı, 40 tekniker alımı, 30 VHKİ alımı ve 20 hizmet alımı gerçekleştirilecektir. Adaylar ilana 3 Ekim 2016 ile 10 Ekim 2016 tarihleri içinde başvuru yapabileceklerdir. İlana dair diğer başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru ayrıntıları ile alakalı bilgilere haberimizin devamından varabilirsiniz.

  • Adli Tıp Kurumu 135 Personel Alımı İlanı 2016
  • Adli Tıp Kurumu Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?
  • Adli Tıp Kurumu Personel Alımı Başvurusu Nasıl ve Nereye Yapılacak?
  • Başvuru İçin Gerekli Belgeler Nelerdir?

Adli Tıp Kurumu 135 Personel Alımı İlanı 2016

Adli Tıp Kurumu merkez ve taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/A maddesi ikaznca istihdam edilmek üzere, EK-l’deki listede yeri, unvanı ve niteliği gösterilen 45 mühendis, 40 tekniker, 30 veri hazırlama ve kontrol işletmeni ve 20 hizmetli kadrosu için Adli Tıp Kurumu Başkanlığınca yapılacak sözlü sınav sonucuna göre personel alımı yapılacaktır.

Adli Tıp Kurumu Başkanlığınca yapılacak sözlü sınavlara, mühendis kadrolarına yapılacak başvurular için 2016 senesinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavına, tekniker, veri hazırlama ve kontrol işletmeni ile hizmetli kadrolarına yapılacak başvurular için 2014 senesinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavlarına giren adaylar başvurabilecektir. Başvuruda bulunacakların Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği’nin 5 ve 6’ıncı maddelerinde yazılı olan şartlar ile bu ilanın 4’üncü maddesinde gösterilen şartları taşımaları gerekmektedir. Sözlü sınavlara, merkezi sınavda alınan puanlar esas olmak kaydıyla, en yüksek puandan başlamak üzere her kadro için ilan edilen kadro rakamının 10 katı kadar aday çağrılacaktır.

Adli Tıp Kurumu Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Başvuruda bulunacakların aşağıdaki genel ve özel şartları taşımaları gerekmektedir.

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Son başvuru günü olan 10 Ekim 2016 tarihinde 657 sayılı Kanunun 40’ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak ve merkezi sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü saygınlığıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak (Mühendis kadroları için 01 Ocak 1981 ve sonrası doğumlular;tekniker, veri hazırlama ve kontrol işletmeni ile hizmetli kadroları için 01 Ocak 1979 ve sonrası doğumlular müracaat edebilecektir.)
  • Askerlikle ilgisi bulunmamak yahut askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkum olmamak,
  • 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Son müracaat tarihi saygınlığıyla atanacak  kadro için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak.

Bilgisayar Mühendisi kadrosunda bulunan istihdam edilebilmek için; yükseköğretim kurumlarının bilgisayar bilimleri mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, bilgisayar ve enformatik mühendisliği, bilişim sistemleri mühendisliği, bilgisayar bilimi ve mühendisliği, kontrol ve bilgisayar mühendisliği, bilgisayar ve yazılım mühendisliği, yazılım mühendisliği, bilgisayar donanımı ve teknolojisi, bilgisayar sistemleri ve ağları lisans programlarından mezun olmak. 2016 yılı Kamu Personel Seçme Sınavlarında KPSSP3 puan türünden 55 ve daha yukarı puan almış olmak.

Elektrik Elektronik Mühendisi kadrosunda bulunan istihdam edilebilmek için; yükseköğretim kurumlarının elektrik ve elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektronik ve haberleşme mühendisliği, telekomünikasyon mühendisliği, haberleşme mühendisliği lisans programlarından mezun olmak. 2016 yılı Kamu Personel Seçme Sınavlarında KPSSP3 puan türünden 55 ve daha yukarı puan almış olmak.

Tekniker kadrosunda bulunan istihdam edilebilmek için; yükseköğretim kurumlarının bilgi güvenliği teknolojisi, bilgisayar ve enformasyon sistemleri, bilişim sistemleri ve teknolojileri, bilgisayar teknolojileri ve yönetimi, bilgisayar teknolojisi, bilgisayar donanımı, bilgisayar teknolojileri ve bilişim sistemleri, muhabere ve elektronik bilgi sistemleri, bilgisayar programcılığı, bilgisayar programcılığı (internet), bilgisayar programlama, bilgisayar teknolojisi ve programlama, web teknolojileri ve programlama, bilgi işlem, bilgisayar operatörlüğü, bilgisayar operatörlüğü ve teknikerliği, bilgisayar teknolojileri ve yönetimi, bilgisayar, elektronik, elektrik-elektronik, endüstriyel elektronik, elektrik-elektronik teknikerliği, elektronik teknolojisi, elektronik haberleşme, telekomünikasyon, haberleşme, haberleşme teknolojisi, elektronik haberleşme teknolojisi önlisans programlarından mezun olmak. 2014 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarında KPSSP93 puan türünden 55 ve daha yukarı puan almış olmak.

Veri hazırlama ve kontrol işletmeni kadrosunda bulunan istihdam edilebilmek için;yükseköğretim kurumlarının büro yönetimi, büro yönetimi ve sekreterlik, büro yönetimi ve yönetici asistanlığı, sekreterlik, ofis teknolojileri ve yönetimi, büro hizmetleri ve yönetici asistanlığı önlisans programlarından mezun olmak. 2014 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarında KPSSP93 puan türünden 55 ve daha yukarı puan almış olmak.

Hizmetli kadrosunda bulunan istihdam edilebilmek için; ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. 2014 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarında KPSSP94 puan türünden 55 ve daha yukarı puan almış olmak.

Adli Tıp Kurumu Personel Alımı Başvurusu Nasıl ve Nereye Yapılacak?

Başvuruların, sözlü sınavın yapılacağı İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’na bizzat yahut bir yakınları (Akraba olması gerekmiyor)aracılığıyla yapılması gerekmektedir. Posta ile yahut diğer iletişim araçlarıyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Adaylar her bir kadro ve unvan için yalnızca bir adet başvuru yapabileceklerdir. Aynı adayın birden fazla kadro ve unvan için başvuru yapması halinde tüm başvuruları geçersiz sayılacak, bu biçimde sınava girenlerin kazanmış olsalar dahi atamaları yapılmayacaktır.

Başvurular 03 Ekim 2016 Pazartesi günü başlayıp, 10 Ekim 2016 Pazartesi günü mesai saati bitiminde sona erecektir. Başvuru sonuçları ve sıralama listeleri 14 Ekim 2016 Cuma günü açıklanacaktır.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler Nelerdir?

  • Başvuru formu EK-2,
  • Öğrenim belgesifotokopisi
  • KPSS sonuç belge fotokopisi ç)TC Kimlik Kartı fotokopisi

İlan edilen tüm kadrolar için sözlü sınavlar Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’nın İstanbul Yenibosna’daki merkez binasında 17 Ekim 2016 tarihinde ekranlara gelecektır. Hangi kadrolar için hangi tarih ve saatlerde sözlü sınav yapılacağı ardından ilan edilecektir.

GÖREV YERİ KADRO ÜNVANI KADRO

SAYISI

ÖĞRENİM ŞARTI KPSS PUAN TÜRÜ
İSTANBUL MERKEZ TEŞKİLATI BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ 15 LİSANS KPSSP3
ANKARA GRUP BAŞKANLIĞI BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ 15 LİSANS KPSSP3
İSTANBUL MERKEZ TEŞKİLATI ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSİ 10 LİSANS KPSSP3
ANKARA GRUP BAŞKANLIĞI ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSİ 5 LİSANS KPSSP3
İSTANBUL MERKEZ TEŞKİLATI TEKNİKER 20 ÖNLİSANS KPSSP93
ANKARA GRUP BAŞKANLIĞI TEKNİKER 20 ÖNLİSANS KPSSP93
İSTANBUL MERKEZ TEŞKİLATI VERİ HAZIRLAMA KONTROL İŞLETMENİ 15 ÖNLİSANS KPSSP93
ANKARA GRUP BAŞKANLIĞI VERİ HAZIRLAMA KONTROL İŞLETMENİ 15 ÖNLİSANS KPSSP93
İSTANBUL MERKEZ TEŞKİLATI HİZMETLİ 10 ORTAÖĞRETİM KPSSP94
ANKARA GRUP BAŞKANLIĞI HİZMETLİ 10 ORTAÖĞRETİM KPSSP94

 

Adli Tıp Kurumu ilanı kapsamı içinde toplamda 135 personel alımı yapılacak. İlana dair iş başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi geniş bir şekilde bilgileri paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren bütün ilanlara Adli Tıp Kurumu iş başvurusu sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu