Başvurular

Adalet Bakanlığı 4 Bin Hakim ve Savcı Alımı Yapacak ! 2022

Adalet Bakanlığı 4 Bin Hakim ve Savcı Alımı Yapacak ! 2022, iş başvuru bölümüzde Adalet Bakanlığı 4 Bin Hakim ve Savcı Alımı Yapacak ! ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Adalet Bakanlığı 4 Bin Hakim ve Savcı Alımı Yapacak ! başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Adalet Bakanlığı 4 Bin Hakim ve Savcı Alımı Yapacak !

Olağanüstü hal kapsamı içinde çıkartılmış olan 671 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile çok sayıda konuya düzenleme getirilmiş oldu.  Bunlardan bir tanesi de Adalet Bakanlığı taşra teşkilatı 4 bin hakim alımı ve savcı alımı kadro ihdası oldu. Yapılmış olan düzenleme bugün Resmi Gazete’de yer aldı.

Adalet Bakanlığı 4 Bin Hakim ve Savcı Alımı Ne Zaman Yapılacak?

Adalet Bakanlığı’na 4 bin hakim ve savcı alımı yetkisi bugün Resmi Gazete’de yayına giren Kanun Hükmünde Kararname ile verilmiş oldu. Adalet Bakanlığı hakim ve savcı alımı ilanının kısa zaman içinde verilmesi bekleniyor. Lakin şu an için net bir tarih belirtilmemiş durumda. Adalet Bakanlığı hakim ve savcı alımı ilanı yayına girdiği an başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri gibi bilgilere www.devlette.com adresimiz üzerinden ulaşabileceksiniz.

Adalet Bakanlığı Tarafından Verilmiş Diğer İş İlanlarına Ulaşmak İçin TIKLAYIN


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu