Başvurular

Godiva iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Godiva iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Godiva iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Godiva iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Godiva iş ilanları ve iş başvurusu

Godiva Chocolatier, çikolata ve çikolata ürünleri üreten bir şirkettir. 1926 senesinde kurulmuş olan Godiva, 2007 senesinde Yıldız Holding aracılığıyla satın alınmıştır. Kurulduğu günden bu yana büyümesini sürdüren Godiva, şimdilerde 80’i akın ülkede 500’e yakın butik mağazaya sahiptir ve 10 binden fazla toptancıya ürün vermektedir. Dünyanın en büyük çikolata markalarından bir tanesi olan Godiva, ülkemizde ve yurtdışında çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Godiva aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Godiva İş İlanları 2022
  • Godiva İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Godiva İş İlanları 2022

Belçika’da kurulmuş ufak bir çikolata dükkanından bir dünya markasını durumuna gelen Godiva, kurulmuş olduğu günden bu yana lezzetli, el yapımı çikolatalar üretmektedir. Godiva çikolata dışında; çikolatalı trüf, kahve, kakao, bisküvi ve zengin armağan paketleri de üretmektedir. Ayrıca Coca Cola markası ile de kahve ve çikolata karışımına sahip bir ürünü bulunmaktadır. Godiva, gerek Türkiye’de gerekse yurt dışında çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Godiva aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; satış asistanı, barista, çikolata paketleme personeli, engelli personel, şoför, satış temsilcisi, mağaza müdürü gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. Peki bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Godiva İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Godiva, İstanbul ilimizde Topkapı’da fabrikası bulunmaktadır. Godiva bu fabrikasına ve mağazalarına yeni çalışan alımları yapmaktadır. Godiva bünyesinde çalışmak isteyen bireyler başvurularını kurumun kariyer sitelerine verdiği ilanlar üzerinden başvuru yapmalıdırlar. Aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu ile kurumun ilan paylaştığı kariyer platformuna ulaşabilir ve başvurunuzu yapabilirsiniz. Akabinde insan kaynakları başvurunuzu değerlendirecektir. Bu makalemizde Godiva Çikolata iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Godiva iş başvuru formu doldurmak için TIKLAYIN


DİĞER GODİVA HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, godiva hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan godiva açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu