Başvurular

Acıbadem Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020

Acıbadem Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020, iş başvurusu bölümünde Acıbadem Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. Acıbadem Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Acıbadem Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

acibadem-universitesi-is-basvurusuacibadem-universitesi-is-basvurusu

Acıbadem Üniversitesi İş Başvuru Formu

Acıbadem İş Başvurusu yaparak Acıbadem’nin ailesine katılabilirsiniz. Aynı zamanda Acıbadem iş ilanlarına bakabilir dilediğiniz ilana iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

​“Acıbadem Üniversitesi 2007 senesinde kanunla kurulmuş bir vakıf üniversitesidir. Esas amacı sağlık bilimleri bölgesindeki tüm bilim dallarını bir araya getiren bir üniversite olmaktır. Lakin gerek kanunun, gerekse Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının görüşü olarak üniversitemiz yalnızca sağlık bilimleri üniversitesi olarak kurulamamıştır. Buna rağmen yapısının oluşturulmasında daha çok sağlık bilimlerine ve buna yakın bilim dallarına öncelik verilecektir. 

İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı

Acıbadem Üniversitesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığının iki temel hedefi mevcuttur;

  • İlk hedefi; doğru zamanda, doğru insan ilkesi çerçevesinde ve doğru yerde İnsan Kaynaklarının en verimli biçimde kullanılmasını sağlamak.
  • İkinci hedefi; tüm çalışanların motivasyonunu yükseltecek ortamın yaratılması ve bu ortamın sürekli olarakliğini sağlamak maksadıyla yeni projeler geliştirerek hayata geçmesini sağlamaktır.

Acıbadem Üniversitesine atana, görevlendirilen ve ayrılan tüm akademik ve idari personelin her türlü özlük işlemlerini alakalı mevzuat çerçevesinde yürütmek.

Çalışanların verimlilik, takım çalışması konulardaki poblemlerinı saptayarak yönetimden destek alarak, çözümü için öneriler geliştirerek yardımcı olmak, kurum kültürünün oluşturulmasında katkıda bulunmak.

İş Olanakları

Özgeçmişinizi insankaynaklari@acibadem.edu.tr adresine iletebilirsiniz.​

Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu