Başvurular

KOSGEB Çok Sayıda Personel Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı 2022

KOSGEB Çok Sayıda Personel Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde KOSGEB Çok Sayıda Personel Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. KOSGEB Çok Sayıda Personel Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

KOSGEB Çok Sayıda Personel Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı

KOSGEB paylaştığı ilan kapsamı içinde çok sayıda personel alımı yapacağını açıkladı. KOSGEB personel alımı ilanı kapsamı içinde 40 kobi uzman yardımcısı alımı gerçekleştirecektir. Adaylar ilana 8 Ağustos tarihine kadar başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu, başvuru tarihleri gibi geniş bir şekilde ilan bilgilerine haberimiz devamından varabilirsiniz.

  • KOSGEB  Personel Alımı İlanı 2017
  • KOSGEB Kobi Uzman Yardımcısı Alımı Başvurusu 2017

KOSGEB  Personel Alımı İlanı 2017

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) aracılığıyla, Taşra Birimlerinde Görevlendirilmek Üzere 40 KOBİ Uzman Yardımcısı Alınacaktır.

Aranan Şartlar

  • T.C. Vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • 18 yaşını bitirmiş ve Giriş sınavının yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü saygınlığıyla 35 yaşını doldurmamış olmak.
  • Askerlikle ilgisi bulunmamak; askerlik çağına gelmemiş, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, erteletmiş, yedek sınıfa geçirilmiş yahut muaf olmak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,
  • Türk Ceza Kanununun 53’üncü maddesinde gösterilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl yahut daha fazla süreyle hapis cezasına veya affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama yahut kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,
  • Diğer kuruluşlarda mecburi hizmet yükümlülüğü bulunmamak, mecburi hizmet borcunu ödemeyi kabul etmiş olduğunu tevsik etmek yahut diğer kuruluşun ve KOSGEB’in muvafakatı ile mecburi hizmet zamanını KOSGEB’de tamamlamayı taahhüt etmiş bulunmak,
  • Güvenlik soruşturması ve/yahut arşiv araştırması yapılmış olmak.
  • KPSS sınavında 10’uncu maddede gösterilen puan türlerinde, 2017 senesinde asgari 70 (yetmiş) puan almak,
  • Üniversitelerin en az dört yıllık lisans düzeyinde eğitim veren;

a. KUY01 Referans kodu için Mühendislik Fakültelerinin Endüstri, İşletme, Makine, Elektrik, Elektronik, Bilgisayar, Kimya, Matematik, Mekatronik, Metalürji yahut Malzeme Mühendisliği ile diğer fakültelerin Matematik yahut İstatistik bölümlerinin birinden veya bunlara denkliği Yüksek Öğretim Kurulu aracılığıyla onaylanmış yurt içi ve/yahut yurt dışı yabancı fakültelerin bölümlerinden mezun olmak ve KPSSP3 puan türünden asgari puanı almış olmak,

b. KUY02 Referans Kodu için Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler, İktisat yahut İşletme Fakültelerinin İktisat, İşletme, Maliye yahut Kamu Yönetimi bölümlerinin birinden veya bunlara denkliği Yüksek Öğretim Kurulu aracılığıyla onaylanmış yurt içi ve/yahut yurt dışı yabancı fakültelerden mezun olmak ve KPSSP24 puan türünden asgari puanı almış olmak,

KOSGEB Kobi Uzman Yardımcısı Alımı Başvurusu 2017

Yukarıdaki şartları haiz olan adaylar;

Başvurusunu 21 Temmuz 2017 tarihinde saat 09:00’dan 08 Ağustos 2017 günü saat 17:00’e kadar www.kosgeb.gov.tr internet adresinden, elektronik ortamda yapacaktır. Adayların doğrulattıkları elektronik posta adreslerine başvuru yaptıklarına dair bilgilendirme postası gönderilecektir.

Her aday, yalnızca bir pozisyon için başvuru yapacaktır. Başvurular TC Kimlik Numarası ile yapılacak olup kimlik ve adres bilgileri, Kimlik Paylaşım Sisteminden alınacaktır. Adaylar için başvuru sonrası gerekli her türlü açıklama elektronik ortamda www.kosgeb.gov.tr üzerinden yapılacaktır. Müracaatlar onuncu maddede gösterilen referans kodları için aşağıda gösterilen pozisyonlardan birine yapılacaktır;

Referans Kodu Alım Yapılacak Birim Pozisyon Sayısı
KUY01 KOSGEB AĞRI MÜDÜRLÜĞÜ 1
KOSGEB ARDAHAN MÜDÜRLÜĞÜ 1
KOSGEB BARTIN MÜDÜRLÜĞÜ 1
KOSGEB BATMAN MÜDÜRLÜĞÜ 1
KOSGEB ÇORUM MÜDÜRLÜĞÜ 1
KOSGEB DİYARBAKIR MÜDÜRLÜĞÜ 1
KOSGEB EDİRNE MÜDÜRLÜĞÜ 1
KOSGEB ERZİNCAN MÜDÜRLÜĞÜ 1
KOSGEB ERZURUM MÜDÜRLÜĞÜ 1
KOSGEB HAKKARİ MÜDÜRLÜĞÜ 1
KOSGEB IĞDIR MÜDÜRLÜĞÜ 1
KOSGEB İSTANBUL BOĞAZİÇİ MÜDÜRLÜĞÜ 3
KOSGEB KARS MÜDÜRLÜĞÜ 1
KOSGEB KİLİS MÜDÜRLÜĞÜ 1
KOSGEB MANİSA MÜDÜRLÜĞÜ 1
KOSGEB MUŞ MÜDÜRLÜĞÜ 1
KOSGEB SİİRT MÜDÜRLÜĞÜ 1
KOSGEB ŞIRNAK MÜDÜRLÜĞÜ 1
KUY02 KOSGEB ARTVİN MÜDÜRLÜĞÜ 1
KOSGEB BİNGÖL MÜDÜRLÜĞÜ 1
KOSGEB BİTLİS MÜDÜRLÜĞÜ 1
KOSGEB BURSA MÜDÜRLÜĞÜ 1
KOSGEB ÇANKIRI MÜDÜRLÜĞÜ 1
KOSGEB DÜZCE MÜDÜRLÜĞÜ 1
KOSGEB GAZİANTEP MÜDÜRLÜĞÜ 1
KOSGEB GÜMÜŞHANE MÜDÜRLÜĞÜ 1
KOSGEB HATAY MÜDÜRLÜĞÜ 1
KOSGEB İSTANBUL ANADOLU YAKASI MÜDÜRLÜĞÜ 4
KOSGEB İSTANBUL İKİTELLİ MÜDÜRLÜĞÜ 2
KOSGEB İZMİR GÜNEY MÜDÜRLÜĞÜ 1
KOSGEB KIRIKKALE MÜDÜRLÜĞÜ 1
KOSGEB RİZE MÜDÜRLÜĞÜ 1
KOSGEB ŞANLIURFA MÜDÜRLÜĞÜ 1
KOSGEB VAN MÜDÜRLÜĞÜ 1
Toplam 40

Sözlü Sınava Katılma Şartları

Başvurusunu yapan adaylardan;

  • Başvurunun yapıldığı pozisyona göre, KPSS puanı en yüksek miktarda olandan başlanarak atama yapılacak pozisyon rakamının en fazla dört katına kadar aday sözlü sınava çağrılacaktır. Çağrılmaya hak kazanan en düşük puana sahip adayla aynı puanı alan adayların tamamı sözlü sınava çağrılacaktır.
  • Sözlü sınavda adaylar, alan bilgisi, kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, muhakeme gücü, görevlendirileceği pozisyona yatkınlığı, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu gibi niteliklere sahip olup olmadığı kriterleri göz önüne alınarak değerlendirilecektir.
  • Sözlü sınava hak kazanan adaylar, sözlü sınav öncesi www.kosgeb.gov.tr internet adresinden temin edecekleri;

a. KOBİ Uzman Yardımcılığı Bilgi ve Başvuru Formu’nu el yazısı ile okunaklı biçimde doldurup yanlarında bulunduracaktır.

b. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu’nu, Nüfus Cüzdan bölümleri boş kalacak biçimde elektronik ortamda doldurup, insankaynaklari@kosgeb.gov.tr elektronik posta adresine gönderecek ve ıslak imzalı örneğini yanlarında bulunduracaktır.

c. Formları ve nüfus cüzdanları eksik olan adaylar, sözlü sınava alınmayacaktır.

Bu makalemizde KOSGEB aracılığıyla yayına giren personel alımı ilanı ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayınlanmış olan bütün iş ilanlarına KOSGEB iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu