Başvurular

10 Bin Özel Harekat Polisi Alımı Başvuru Şartları Belli Oldu! 2022

10 Bin Özel Harekat Polisi Alımı Başvuru Şartları Belli Oldu! 2022, iş başvuru bölümüzde 10 Bin Özel Harekat Polisi Alımı Başvuru Şartları Belli Oldu! ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. 10 Bin Özel Harekat Polisi Alımı Başvuru Şartları Belli Oldu! başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

10 Bin Özel Harekat Polisi Alımı Başvuru Şartları Belli Oldu!

Polis Akademisi Dairesi Başkanlığı, önceden yapmış olduğu açıklama ile 10 bin özel harekat polisi alımı gerçekleştireceğini belirtmişti.  Özel harekat polisi olmak isteyen adaylar 10 Ekim tarihi itibariyle başvurularını, akademinin internet adresi üzerinden rahatlıkla gerçekleştirebilecekler.

İlk açıklanan başvuru şartlarında ise bazı değişikliklere gidildi.   Polis Akademisinin internet adresi üzerinden yapılan açıklamaya göre 28 yaşından gün almamış olan, en az lise ve dengi okul mezunları içinden 10 bin özel harekat polisi alımı gerçekleştirilecek. Adayların terhis tarihinden bu yana 36 aydan fazla bir sürenin geçmemiş olma şartı aranıyordu. Bu madde tamamen kaldırıldı. Adaylar 10 Ekim tarihinden bu yana Polis akademisinin internet adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Başvuruda bulunanlar içinde fiziki yeterlilik ve mülakat sınavı da yapılacak. Adaylardan istediğimiz belgeler, aranılan şartları başvuru tarihinde yine aynı internet adresi ve www.devlette.com üzerinden yayına girecektır. Açıklamaları takip edebilmek için sosyal ağlardan bizleri takip edebilirsiniz.


DİĞER POMEM HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, pomem hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan pomem açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu