Başvurular

Yurtiçi Kargo iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Yurtiçi Kargo iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Yurtiçi Kargo iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Yurtiçi Kargo iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Yurtiçi Kargo iş ilanları ve iş başvurusu

Yurtiçi Kargo, 1982 senesinde Arakanlı Holding aracılığıyla kurulmuş olan bir kargo şifrketidır. Yurtiçi Kargo, ülkemizde açılan ilk kargo şifrketidır. Yurtiçi Kargo, kurulmuş olduğu günden bu yana düzenli olarak büyümesini sürdürmüş olan bir firmadır. 2022 senesinde da büyüme hedeflerini gerçekleştirmek adına çalışmalarına tüm hızıyla sürdürmektedir. Bu amaçla ihtiyaç duyduğu kadro ve pozisyonlar için de çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecektir. Yurtiçi Kargo aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları ile bu ilanlara dair iş başvuru formu, iş talep formu, açık iş pozisyonları gibi bütün iş başvurusu ayrıntıları haberimiz devamında bulunmaktadır.

  • Yurtiçi Kargo İş İlanları 2022
  • Yurtiçi Kargo İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Yurtiçi Kargo İş İlanları 2022

Yurtiçi Kargo şimdilerde 17 bölge müdürlüğü, 33 aktarma merkezi, 800’ü aşkın şubesi, 4 bini aşkın araç filosu ile ülkemizin 81 ilinde hizmet vermektedir. Ayrıca bünyesinde 14 bini aşkın çalışan bulunmaktadır. Yurtiçi Kargo, bu çalışanlarına ek olarak yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecektir.

Yurtiçi Kargo aracılığıyla yayına giren iş ilanları içinde; kurye, sürücü, kargo operatörü, kargo sevkiyat görevlisi, güvenlik görevlisi, yaya kurye, şoför, çağrı merkezi müşteri temsilcisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu, bay – bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Ayrıca çok sayıda engelli personel alımı, eski hükümlü işçi alımı ve stajyer alımı da gerçekleştirmektedir. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl, nereden iş başvuru yapılır?

Yurtiçi Kargo İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Yurtiçi Kargo, bünyesine katacak olduğu çalışanları seçmek için çeşitli kariyer portallarına ilan vermekte ve İnternet adresi üzerinde yayınlamış olduğu iş başvuru formu ile talep toplamaktadır. Daha sonra bünyesine yapılan bu iş başvuruları, kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla geniş bir şekilde olarak incelenmektedir. Başvurusu olumlu yanıtlanan bireyler iş görüşmesi için çağrılmakta ve bu aşamayı da geçenler kurum bünyesinde çalışma olanağı elde etmektedirler. Bu makalemizde Yurtiçi Kargo iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Yurtiçi Kargo İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu