Başvurular

Yapı Merkezi İnşaat iş ilanları ve başvurusu 2022

Yapı Merkezi İnşaat iş ilanları ve başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Yapı Merkezi İnşaat iş ilanları ve başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Yapı Merkezi İnşaat iş ilanları ve başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Yapı Merkezi İnşaat iş ilanları ve başvurusu

Yapı Merkezi İnşaat, 1965 senesinde kurulmuş ülkemizin en büyük inşaat firmalarından biridir. Yapı Merkezi Holding bünyesinde faaliyet gösteren şirket, insanlığa değer katan çağdaş projeleri üretmek maksadıyla kurulan firma, seneler içinde büyümesini daimi olarak sürdürmüş ve şimdilerde ülkemizin ve bunun bunun yanında dünyanın en büyük, en tanınan inşaat firmalarından bir tanesi olmayı başarmıştır. Yapı Merkezi İnşaat, dünya çapında en bilinen modern yapıları inşa etmeyi başarmıştır. Almış olduğu bütün projeleri ayrım gözetmeksizin başarı ile teslim eden şirketin bünyesinde binlerce çalışan bulunmaktadır. Yapı Merkezi İnşaat bu çalışanlarına ek çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Yapı Merkezi İnşaat aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Yapı Merkezi İnşaat İş İlanları 2022
  • Yapı Merkezi İnşaat İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Yapı Merkezi İnşaat İş İlanları 2022

Yapı Merkezi İnşaat; Sudan, Katar, Etiyopya, Cezayir, Fas, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri gibi sayısız ülkede faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu bağlamda da bünyesine gerek yurt içi gerekse yurt dışı çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Yapı Merkezi İnşaat aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; inşaat ustası, sevkiyat şoförü, bekçi, inşaat mühendisi, inşaat teknikeri, mimar, teknik ressam, mimar, gayrimenkul değerleme uzmanı, ağır vasıta şoförü, iş makineleri operatörü, kaynakçı, aşçı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Yapı Merkezi İnşaat İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Yapı Merkezi İnşaat şirketi bünyesinde gerek yurt dışı gerekse yurt içi iş başvurusunda bulunmak için insan.kaynaklari@ym.com.tr mail adresine CV’nizi iletebilirsiniz. Bunun dışında aşağıda verdiğimiz iş başvuru formu ile de başvurunuzu uygulayabilirsiniz. Her iki yolla da yapacağınız başvurular kurumun insan kaynakları departmanınca geniş bir şekilde olarak incelenecektir. Bu makalemizde Yapı Merkezi İnşaat iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler sunduk. Konu ile ilgili soru, sorun yada görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Yapı Merkezi İnşaat İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER İNŞAAT HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, inşaat hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan inşaat açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu