Başvurular

Furpa Market İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021

Furpa Market İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021, başvurular bölümümüzde Furpa Market İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021 ile alakalı bilgi sahibi olmanızı istedik.. Furpa Market İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Furpa Market İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021

Furpa Market ilanlarıFurpa Market ilanları
Furpa Market İş Başvurusu

Furpa Market iş ilanları ve başvuru şartları yayınlandı! Furpa iş başvurusu formu insan kaynakları sayfasında yayınlanırken; kasiyer, depo elemanı ve tezgahtar ilanlarına çok sayıda iş başvurusu yapılmaktadır. Furpa Market ilanlarını incelediğimiz makalemizde; iş başvuru formu, çalışma şartları, açık iş pozisyonları ve iş olanakları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiye varabilirsiniz.

Furpa iş ilanlarıFurpa iş ilanları
Furpa Market Şubesi – İş İlanları

Facebook     Twitter    FURPA İnsan Kaynakları     www.furpa.com.tr     BAŞVUR

Furpa Market İş İlanları 2021

  • Furpa Market İş İlanları 2021
  • Furpa Market Depo Elemanı İş İlanı
  • FURPA Market İş Başvurusu Nasıl Yapılır?
  • Furpa Market Kariyer.net İş İlanları
  • Furpa Sıkça Sorulan Sorular
  • Furpa İş Başvurusu Yaptım, Üç Gündür Cevap Gelmedi
  • Furpa Part Time İş Başvurusu Alıyor mu?
  • Yüzde 40 Görme Engelliyim, İş Başvurusu Yapabilir miyim?
  • FURPA İnsan Kaynakları

1998 senesinde Bursa Yenibağlar şubesi ile perakende sektörüne admını atan Furpa Market, üyelerine güven veren hizmet politikası aracılığıyla şube sayısını 50’ye çıkarmayı başarmıştır. Bursa’nın marka değeri en yüksek market zincirleri içinde bulunan Furpa, sunmuş olduğu binlerce çeşit ürünle birlikte şube sayısını da arttırmaktadır.

 

Her yıl olduğu gibi Furpa iş başvuruları, şirketin insan kaynaklarına ulaşmaya sürdürmektedir. Furpa market iş ilanları ile 2021’in geri kalanında da eleman ve personel alımlarına devam eden firma; kasiyer, depo elemanı, şarküteri ve reyon görevlisi ilanlarını sürekli olarak güncel tutulmaktadır.

Firma ilanlarına başvuru yapmadan önce; Bim Market, A101, Şok Market gibi sektördeki diğer firmaların iş ilanlarına Market İş İlanları sayfamızdan ulaşabilir, gerekli değerlendirmelerde bulunarak, tercih ettiğiniz pozisyon için Furpa iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

Popüler İş İlanları
A101 İş İlanları 2021
Ülker İş İlanları 2021
Bim Market İş Başvurusu 2021
Şok Market İş İlanları 2021
CarrefourSA İş Başvurusu

Furpa Market Depo Elemanı İş İlanı

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

  • İlköğretim yahut Orta öğretim mezunu,
  • Tercihen perakende sektöründe ve benzer pozisyonda en az 1 yıl deneyim sahibi
  • Analitik yönü kuvvetli, sonuç odaklı çalışmaya yatkın,
  • Takım çalışmasına uyumlu,  iletişimi kuvvetli,
  • Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olan
  • İstanbul Anadolu Yakası (Kartal ,Pendik ,Tuzla) ve Gebze -Çayırova`da ikamet ediyor olmak.

İŞ TANIMI

  • Mağazalardan gelen siparişleri depoda RF el terminali ile toplanması ve paletlere aktarılması,
  • İade ürünlerin mal kabul sayımının yapılması ve kontrol edilmesi,
  • Depodaki kasa, palet, rulot gibi malzemeleri dış saha istiflemesinin ve düzenlemesinin yapılması,
  • Değerli mal grubundaki ürünlerin RF el terminali ile sisteme aktarılması.
  • Transpalet ile depodan mal toplanarak hazırlanması ve istiflenmesi
  • Deponun temizliğinin sağlanması
Aday Kriterleri
Tecrübe
1 – 5 yıl profesyonel adaylar
Eğitim Seviyesi
İlk Öğretim(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü
Gıda, Perakende
Departman
Depo / Antrepo
Çalışma Şekli
Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi
İşçi ve Mavi Yaka
Personel Sayısı
5
Ülke/Şehir
İstanbul
İş Başvurusu

FURPA Market İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Furpa iş ilanlarına başvuru yapmak isteyenler, şirketin insan kaynakları sayfasından Furpa iş başvurusu formunu doldurarak müracaatlarını yapabilirler. Kariyer.net, Yenibiris.com, Secretcv.com ve Eleman.net gibi ilan sitelerini takip edenlerin fark edeceği üzere, Furpa iş ilanlarına bu platformlar üzerinden de başvuru yapılabilmektedir.

Furpa Market Kariyer.net İş İlanları

Furpa Market iş ilanlarına bir çok internet platformu üzerinden ulaşabileceğinizden bahsetmiştik. Personel ve eleman alımı yapılan açık iş pozisyonlarını internet ortamından çok fazla güncelleyen Furpa Market, kolay bir biçimde iş başvurusu yapılabilmesi için Kariyer.net üzerinden ilanlar yayınlamaktadır.

Kariyer.net üzerinden kendilerine ulaşan iş başvuru formlarını değerlendirmeye alan firma, ihtiyaç duyulan iş pozisyonu ve Furpa Market şubeleri için eleman alımı gerçekleştirmektedir.

Furpa Market aracılığıyla Kariyer.net üzerinde yayına giren iş ilanlarına başvuru formu gönderebilmek için tabiki ilk kez siteye üye olmanız gerekmektedir. Kısa süren üyelik ve Cv hazırlama sürecinin ardından, sitede yayına giren Furpa Market ve diğer binlerce firma ilanlarına iş başvurusu formu gönderebilirsiniz.

Furpa Sıkça Sorulan Sorular

Furpa iş ilanlarına ayırdığımız sayfamızı  ilk paylaşımı yaptığımızda, başvuru süreci ile alakalı aklınıza takılan soruları bize yöneltmenizi istemiştik. Bunun neticesinde özellikle;

Furpa iş başvurusu nasıl yapılır?

Furpa iş başvurusu İşkur’dan yapılabilir mi?

Furpa iş ilanlarına şubeden başvuru yapılıyor mu?

Ankara ve İstanbul için Furpa iş başvuruları ne zaman başlar?

gibi birden fazla soruyla karşı karşıya geldik. Furpa iş başvurusu ile alakalı sizden gelen soruların yanıtlarına yazımızın devamında varabilirsiniz.

Furpa İş Başvurusu Yaptım, Üç Gündür Cevap Gelmedi

Bu bekleme süreci ne yazık ki ki bir haftayı bulabilmektedir. Genelde başvuru sahiplerine üç iş günü içinde geri dönüş yapan firma yetkilileri, yoğunluk oluşması durumunda bu süreyi bir haftaya uzatabilmek dedir.

Furpa Part Time İş Başvurusu Alıyor mu?

Evet. Özellikle öğrenci yahut ek iş arayanların part time iş ilanlarına bi hayli fazla ilgi gösterdiklerini aktarabiliriz. Sitemizde yer 2021 Furpa iş başvurusu formu ile part time iş ilanlarına başvuru uygulayabilirsiniz.

Yüzde 40 Görme Engelliyim, İş Başvurusu Yapabilir miyim?

Furpa engelli personel çalıştırma hususunda bi hayli hassas bir politika izlemektedir. Furpa Engelli personel ilanlarını özellikle iskur.gov.tr üzerinden yayınlamaktadır. iskur.gov.tr üzerinden İşkur kaydı oluşturarak, Engelli iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

FURPA İnsan Kaynakları

1998 senesinde Furpa Yenibağlar Şubesi ile Fuat ALPASLAN öncülüğünde parekende sektörüne başlayan ALPASLAN Ailesi; Kısa zaman içinde oluşturdukları sıcak diyalog ve üstün kaliteli hizmet anlayışı ile tüketicilerin de beğenisini kazanarak;

Sırası ile Yenibağlar, Millet , Bağlaraltı, Kaplıkaya, İncirli , Panayır Premium, Zümrütevler, Fethiye, Çamlıca, Kestel, Yeşilova, Başaran, Arabayatağı,Ertuğrul, Doburca, Özlüce, Karaman, Emek , Gemlik1, Yunuseli, Etibank ,Küplüpınar, Başaran2, Yeşilova2, Gemlik2, Mudanya, Hipodrom, Gürsu, Güzelyalı, Kestel2, Yeşilyayla, Dikkaldırım, Ortabağlar, Erikli Premium, Göçmen Konutları, Samanlı, Elmasbahçeler, Dikkaldırım2, Musababa, 23 Nisan, Görükle, mağazalarımız ile 19. yılımızda 46 şubesi ve Özlüce semtinde 5.000 m2 kapalı alan lojistik deposu ile hatırı sayılır bir market zinciri haline gelmiştir.

50 m2 satış alanından 35.000 m2 kapalı satış alanına ulaşılması sürecinde; Gerek tüketicilerin beğenisi, gerekse tedarik zincirinin güven ve desteği ile üyelerine sürekli olarak daha kaliteli bir hizmet sunmanın haklı gururunu yaşayan “Furpa Marketler Zinciri”, sizlerle birlikte “Hep daha iyiye, hep daha ileriye !..” gitmeyi kendisine hedef edinmiştir.

Özlüce Köyü Kiremitlik Mevkii Çiçek Cad.No:17 
 Nilüfer / BURSA

+90 (224) 413 8 300

 [email protected]

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu