Başvurular

Tarım Bakanlığı Çok Sayıda Personel Alımı Yapacağını Açıkladı 2022

Tarım Bakanlığı Çok Sayıda Personel Alımı Yapacağını Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde Tarım Bakanlığı Çok Sayıda Personel Alımı Yapacağını Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Tarım Bakanlığı Çok Sayıda Personel Alımı Yapacağını Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Tarım Bakanlığı Çok Sayıda Personel Alımı Yapacağını Açıkladı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, gıda güvenliğini yükseltmek maksadıyla sağlıksız gıda üreticilerine verilen cezaların kat kat artırılmasını içeren yasa düzenlemesinin Başbakanlık’a gönderildiğini açıkladı. Çelik, personel alımına ilişkin şu bilgilendirmede bulundu:

2017’de 2 Bin 500 Personel Alımı Yapılacak

2017 için biz 2 bin 500 kişi talepte bulunduk. Bağlı ve alakalı kuruluşların almayı planladığı personelleri var. ÇAY-KUR geçici olarak bin 500 işçi talep etmektedir, şu anda bunun açıklamasunu yaptı. Ayrıca, 71 memur ve anlaşmali personel alımı gerçekleştirecek. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumumuz 2 bin 200 personel, Et ve Süt Kurumu 32 personel aldı, 32 personel daha alacak ve Tarım Kredi Kooperatifleri’ne ise hemen hemen 500 personel alakalı birimlerde istihdam edilmek üzere alınacaktır.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı aracılığıyla yayına giren tüm ilanlar www.devlette.com adresimiz üzerinde bulunmaktadır. Tüm bu ilanları takip etmek için sosyal ağlardan bizleri takip edebilirsiniz. İlanlar Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İş İlanları sayfamız üzerinde yayınlanmaktadır.


DİĞER GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, gıda, tarım ve hayvancılık bakanlığı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan gıda, tarım ve hayvancılık bakanlığı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu