İnternet

Whatsapp Durum indirme Nasıl Yapılır? 2021

Whatsapp Durum indirme Nasıl Yapılır?, bilgi sitemizde Whatsapp Durum indirme Nasıl Yapılır? başlığı altında bilgi paylaştık. Whatsapp Durum indirme Nasıl Yapılır? ile alakalı tüm detaylar makalemizde.

Başlıklar

Whatsapp Durum indirme Nasıl Yapılır?

whatsapp-durum-indirme-nasıl-yapılır-1

Whatsapp durum video indir ve whatsapp durumdan video indirme gibi soruların cevabını vermeye çalışacağız. Ayrıca whatsapp durum indir ile beğendiğiniz hikayeleri kaydetmenin yolunu açıklıyor bulunacağız.

Whatsapp Durum Video indir

Whatsapp durum video indir konusu ile ekranlara gelecek olursak. Popüler uygulama whatsapp her gün yeni bir özelliği ile kullanıcıları mest etmeye sürdürmekte. Whatsapp durum özelliği makalemizde anlatıldığı gibi kullanıcıların keyifli paylaşımları, bir albüm kalabalığı yapmadan 24 saat içinde kayıtlı kalmak şartı ile paylaşımlar yapılabiliyor.

Whatsapp durum özelliği aracılığıyla anlık fotoğrafları ve video paylaşabiliyorsunuz. Wp durum ile eklenen ikon, yazı ve efektler aracılığıyla şimdilerde vazgeçilmezler içinde yer almaya başladı.

Whatsapp Durum indirme

Whatsapp durum kaydetme ile paylaşılan ve ah keşke bu videoyu indirebilseydim diye iç çektiğiniz fotoğraf ve videoları indirmenin yolunu açıklıyor bulunacağız. Sizlere sıra sıra anlatacağımız makalemizde ihtiyaç duyulduğu an itibari ile bi hayli katkı sağlayacaktır.

Rehberinizde kayıtlı bulunan arkadaşınızın resim yahut GIF formatında paylaşmış olduğu bir videoyu wp durumunu indirmek için ilk kez olarak durumdaki görüntüyü bütün mobil cihazlarda var olan screenshot yani ekran görüntüsünü alma yöntemi ile yapıyoruz.

Bu özelliği olmadığından dolayı bizler yardımcı uygulamalar ile yayına giren fotoğraf video telefonumuza indirebiliriz. Evet siz değerli okurlarımıza wp durum indirme metotlarınden söz edelim.

Wp Durum indirme Programı

Birinci yöntem olan Story Saver For Whatsapp isimli bir uygulama söz edeceğiz. Bu program ile sevdiklerinize ait durumları kolay bir şekilde bir biçimde indirebileceksiniz. Ama bu uygulama hali hazırda android işletim sistemine sahip olan telefonlarda bulunmaktadır. İos işletim sistemine sahip olan telefonlarda iphone whatsapp durum indirme işlemi için ikinci yöntemi kullanabilirsiniz.

Evet şimdi android telefonlarında whatsapp durum video indirme işlemi nasıl yapacağımızı anlatalım.

wp-durum-indirme-

Wp durum indir işlemi için Story Saver For Whatsapp uygulamasını Google Play Store‘ den indirmeniz gerekmektedir. İndirmiş olduğumuz uygulamayı çalıştırıyoruz.

Ardından Story Saver For Whatsapp açın. Açılan ekranda Recent Stories, Saved Stories ve How tu use? seçenekleri çıkacaktır. Buradan siz Recent Stories seçeceksiniz. Seçtikten sonra karşınıza rehberinizde kayıtlı dostlarınıza ait durumlar gelecektir. İstediğiniz wp durumuvideoyu, gif yahut fotoğrafı seçip sağ üst köşede bulunan indir butonuna basabilirsiniz. Ardından indimiş olduğunuz wp durumu lütfen galerinizden bakabilirsiniz.

 

wp-durum-indirme-

Ayrıca whatsapp durumdan video indirme yazımızın yanında merak edeceğinizi düşündüğümüz  whatsapp durumda müzik paylaşma nasıl yapılır? yazımıza bakabilirsiniz.

Whatsapp Durum indirme Uygulaması

İkinci yöntem ise, hepimizin bildiği yöntemlerden birisi olan ekran kaydedici uygulamalarından yardım almak olacaktır. Bu uygulamalardan bazıları ile nasıl ekranı kaydedeceğimizi söz edeceğiz.

Android ve ios uygulamalarında ekran kaydetme uygulamaları mevcuttur. Ama İos işletim sistemlerine sahip telefon ve tabletlerde uygulamaya ihtiç olmadan ekran kaydını yapabilirsniz. Şimdi whatsapp durum video indirmek işlemi için her iki işletim sisteminde var olan uygulamayı söz edelim.

REC HD Screen Recorder

Öncelikli olarak REC HD Screen Recorder uygulamasını App Store ve Google Store’dan indiriyoruz.

Ben burada siz değerli okurlarımıza android işletim sistemine sahip telefonlarına yüklenen uygulamadan bahsedeceğim. Aynısını Apple cihazlarında da uygulayabilirsiniz.

wp-durum-indirme-

Öncelikli olarak durumunu indirmek için telefonumuza indirmiş olduğumuz uygulamayı açın. Ekran kaydını başlatmak için uygulama içindeki sağ alt bölümde bulunan yuvarlak butonuna basıyoruz.

Ardından karşıma çıkan ekranda “Şimdi Başla” seçeneğini seçiyoruz.Kayıt beşten geriye saymaya işlemi bittikten sonra ekran görüntüsünü alamaya ekranlara gelecektır.

wp-durum-indirme-

Kayıdın sürdüğini ekranın sol üst köşesinden yahut bildirim ekranından görebileceksiniz.

Şimdi whatsapp uygulamasının içerisine girdimizde karşımıza çıkan ekranda durum yazan yere tıkladığımızda istediğimiz durumun görüntüsünü bu biçimde kaydetmiş olursunuz. Böylelikle wp durumu kaydetme işlemini yapmış olursunuz.

Bundan sonraki etapta lütfen Whatsapp uygulamasından çıktıktan sonra REC Screen Recorder uygulamasına girdimizde kaydı sonlandırıp yapmış olduğumuz kaydı izleyebiliriz.

wp-durum-indirme-

öylelikle wp durum indir işlemi tamamlamış oluyoruz.

Ekran kaydetme özelliğine sahip olan REC HD Screen Recorder uygulaması benzer bir çok uygulama bulunmaktadır. Bunlardan bazıları ise; AZ Screen Recorder, Mobizen, İlos vb uygulamalardan da istediğini ekran kaydının uygulayabilirsiniz.

Ayrıca merak edeceğinizi düşündüğümüz Telefona müzik indir? yazımıza da bakabilirsiniz.

iphone whatsapp durum indirme için Apple cihazlarda nasıl yapıldığını anlatacak olursak. ios işletim sistemlerinde sahip iphone ve ipad tabletlerde ekran kaydetme için ekstra bir uygulamaya ihtiyaç yoktur. Ayarlar menüsünde Denetim merkezi içinde bulunan denetim özelleştir seçtiğiniz. Ardından denetim merkezinde görmek istediğiniz Ekran kaydı özelliğini aktif ediniz. Daha sonra denetim merkezinde ekran kaydı simgesi yerini alacaktır. İstediğiniz zaman istediğiniz biçimde bu simgeye tıklayarak ekran kaydını başlatabilir ve sonlandırabilirsiniz. Gizli durumlarda ise bunu yapamazsınız

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu