İnternet

İnstagram Hikayeleri Gizliden İzleme Yöntemi 2021

İnstagram Hikayeleri Gizliden İzleme Yöntemi 2021, başvurular bölümümüzde İnstagram Hikayeleri Gizliden İzleme Yöntemi 2021 ile alakalı bilgiler sunduk.. İnstagram Hikayeleri Gizliden İzleme Yöntemi 2021 ile alakalı tüm detaylar makalemizde..

Başlıklar

İnstagram Hikayeleri Gizliden İzleme Yöntemi 2021

İnstagram hikayeleri gizliden izleme yöntemi, Instagram takip etmeden hikaye görme, Instagram Story izleyip görünmeme, Instagram Story gizlice Bakma iOS, instagram’da gizlice hikayeye bakmak, Instagram hikaye bakma hilesi, instagram’da hikaye görüntüleme, Postegro hikaye izleme, Instagram hikaye stalk gibi konular için bilgi almak ve instagram hikayerlerini gizliden izlemek için doğru yerdesiniz.

İnstagram Hikayeleri Gizliden İzleme Yöntemi

Instagram hesabımda ekli olmayan birinin öyküsünü görebilir miyim? bu soru, bir çok instagram kullanıcıları içinde mutlaka sorulmuştur. Bu merakı siz değerli okurlarımız için araştırmaya koyulduk ve çözümünü sizlerle paylaşmak istedik. Birbirinizi takip etmiyorsunuz ama hikayelerini merak ettiğiniz biri var mı? Yöntem bi hayli basit! Bu durumu çözmek için önce bu profilin hikayelerini program aracılığıyla görüntüleyebilirsiniz.

Instagram Story Gizlice Bakma İOS

Story Saver for Instagram programını IOS ve ANDROID işletim sistemli mobil cihazlara indirip buradan giriş yapabilir ve tüm hikayeleri gözlemleyebilirsiniz. Öncelikle dostlarınızın hikayeleri önünüze gelecek. Hemen üstteki arama butonundan hesabınızda olmayan birinin profilini yazarak hikayelerini gözlemleyebilirsiniz. Lakin bu uygulama yalnızca açık profili olan bir kişi için yapılabilmektedir.

Diğer bir yöntem ise takip etmediğiniz birinin öyküsünü görüntülemek ve görmek istediğiniz kişiyi eklemek için sahte bir hesap açmaktır, profilini ve hikayelerini başka bir hesaptan basit bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.

İnstagram Hikaye Önizleme Açma

Instagram’ın yeni bir özelliği önizleme açmasıdır. Geçmişte, uygulama yalnızca bir birinin profiline yahut üstüne girilirken kullanılabiliyordu. Artık ana sayfaya göz atarken birinin fotoğrafına tıkladığınızda, hikayelerini gözlemleyebilirsiniz. Ya da tüm hikayeleri bir ön izleme yöntemi ile bu biçimde izleyebilirsiniz. Böylelikle, ana sayfaya göz atarken istediğiniz birinin öyküsünü izleme seçeneğine sahip olursunuz.

BENZER YAZI: İnstagram Takip Engeli Kaldırma 2021 İnstagram Spam Kaldırma

İnstagram Hikaye İzlenme Sırası

Instagram, hikaye özelliği ile sosyal platform kullanıcıları içinde yoğun talep görüyor. Kendinize sorduğunuz en mühim şey, Instagram’ın hikayeleri nasıl anlattığı? Herkes seni en fazla takip eden biriyle konuşarak bunu izlediğini düşünüyor. Bakalım nedeni ve açıklaması ne? Hikayeler, algoritmaların yönetimi ile sıralanır. Bu sistemde sizi en fazla stalklayan değil, faaliyetinize ve size en yakın bireylere göre çalışan bir sistemle yüz yüzesınız.

Diğer bir deyişle, sistem hikayelerinizi çevrenize, aktivitenize ve aktifliğinize göre sıralar. Genel olarak bu sistemde sevdiğiniz, en fazla takip ettiğiniz yahut izlediğiniz bir konuyu alır, hikayeleri ve bireyleri ona göre öne çıkarır ve hikayelerin takip sırasını bu sisteme göre düzenler.

İnstagram Hikaye Görüntüleme

Hikaye görüntüleme sisteminde, bir hikaye 50 yahut daha az kişi aracılığıyla izleniyorsa, onu önceden seyredenler en üstte olacaktır. İzlenme sayısı arttıkça, hikayeyi izleyen bireylerin hikayeyi paylaşan kişi ile etkileşimine dayalı daha karmaşık bir algoritma sisteme girer. Bu sistemlerin her ikisi de en alakalı bireyleri hikaye seyircileri listesinin başına getirmeye çalışır.

İnstagram Hikayeleri Gizliden İzleme Yöntemi 2021
İnstagram Hikayeleri Gizliden İzleme Yöntemi 2021

Hikaye paylaşanlar sıralama sistemine çok takılıp kalıyor. Bu algoritma sistemi ile kitlelerin içeriğine olan ilgi düzeyleri görülmektedirılır ve sıralama yapılır. Hikaye görüntülenme etkileşimlerini sıralayacak olursak;

  • Story’e bakan aktif üyenin aktiflik durumu
  • Profil ziyaret sıklığı
  • İzleyici aracılığıyla hikayesindeki  gönderilen iletiler
  • Hikayeyi izleyen birinin, beğeni, yorum vb. ile hikaye paylaşan birinin hesabı içindeki etkileşim düzeyi

Yukarıdaki etkenlerin her biri, belirli bir birinin hikayenin görünümündeki konumunu belirlemeye yardımcı olmaktadır. Ve belli bir oran verilir. Algoritmalar, hikayeyi paylaşan birinin profiline bakmanın da bu etkenlerin bir etkisi olduğunu belirlemiştir. Profilinizi sürekli olarak ziyaret eden biri hikayelerinizin başında olacak. Şimdi kontrol et! Bakalım sizi en fazla kim inceliyor. Hesabınıza gidin ve hikayenizi kimin görüntülediğini görün!

İnstagram Hikaye İzlenme Hilesi

Sizi takip etmeyen birinin öyküsünü izlemek için araştırmalar yapıyorsaniz doğru yere geldiniz! Bağlantısız birinin hikayesine nasıl bakılacağını birlikte inceleyim. Hikayesini görmek istediğiniz birinin profili herkese açık ise çeşitli Instagram takip programlarını tercih ederek detaylarınızle giriş yapabilir ve öyküsünü gizlice görmek istediğiniz birinin profilini arayabilirsiniz.

Gizli değilse bir başkasından takip edebilir yahut sahte hesap yöntemi ile hesabı takip edip hikayelerini izleyebilir yahut profili açık olan birinin geçmişini izleyerek kişiyi hemen engelleyebilirsiniz. Dikkatli olun, kişiyi engellemeyi unutursanız yakalanırsınız. 24 saat engelli olarak kalırsa, kişi diğer tarafın hikayelerini izlediğinizi asla bilemez. Bu yöntemler ile istediğimiz kişi listesiniz olmayan birinin hikayelerini gözlemleyebilirsiniz. Hemen istediğiniz birinin öyküsünü izlemek için buraya tıklayınız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu