Başvurular

Vezirhan Belediyesi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı 2022

Vezirhan Belediyesi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde Vezirhan Belediyesi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Vezirhan Belediyesi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Vezirhan Belediyesi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı

Bilecik ilimizde yer almakta olan Vezirhan Belediyesi yayınlamış olduğu iş ilanı ile işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Vezirhan Belediyesi işçi alımı ilanı kapsamı içinde su sayaç okuma elemanı, kanal ve ızgara işçisi alımı gerçekleştirecektir. Adaylar ilana 16 Temmuz 2018 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

Vezirhan Belediyesi İşçi Alımı İlanı 2018

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde İl Müdürlüğümüzden yahut www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. – Talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunca kura sonucu tespit edilen bireylere sonraki bir tarihte yazılı yahut sözlü sınav yapılması için tebligat yapılacaktır. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Kuraya tabi olan iş gücü isteklerine şartları uyan ve müracaatları kabul görenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir. – Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz

NOTER KURA YERİ : VEZİRHAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET BİNASI TARİHİ : 09.08.2018 NOTER KURA SAATİ : 12:00

Not: İstenilen Belgeler 3 Ağustos 2018 saat 17:00’a kadar Vezirhan Belediye Başkanlığına ibraz edilecektir. Belge ibrazı yapmayan başvuru sahipleri kuraya alınmayacaktır.

Su Sayaç Okuma Elemanı Alımı

Aranan Özel Şartlar: Su sayacı okuma elemanı için Su Sayacı Okuma Belgesine Sahip Olmak .

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Sayaç Okuma Elemanı (Su)

Kanal ve Izgara İşçisi Alımı

1- Kişiler kanalizasyon işlerinde çalıştırılacağından başvuruda bulunanların Kanalizasyon Bakım ve Onarım Eğitimialmış olduğu belgeyi tarafımıza sunmak,

2- Kanalizasyon ile alakalı alet edevatların ve makine aksamlarının taşıyabilmesi için en az 10 yıl süreli C Ehliyetin esahip olmak.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Kanal Ve Izgara İşçisi

Kanal ve Izgara İşçisi Alımı

Kişiler kanalizasyon işlerinde çalıştırılacağından başvuruda bulunanların Kanalizasyon Bakım ve Onarım Eğitimi almış olduğu belgeyi tarafımıza sunmak.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Kanal Ve Izgara İşçisi

Çalışma Adresi : ATATÜRK BULVARI İSTASYON MAH. NO:32 VEZİRHAN 11100 BİLECİK MERKEZ

Bu makalemizde Vezirhan Belediyesi aracılığıyla yapılacak olan işçi alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, tarihleri ve şartları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu