Başvurular

Van Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor 2022

Van Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Van Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Van Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Van Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor

Van Büyükşehir Belediyesi yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Van Büyükşehir Belediyesi ilan kapsamı içinde eski hükümlü kamyon şoförü alımı yapacaktır. Adaylar ilana 18 Ekim 2018 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler haberimiz devamında bulunmaktadır.

Van Büyükşehir Belediyesi İşçi Alımı İlanı 2018

(VAV BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ESKİ HÜKÜMLÜ/TMY DAİMİ) İŞGÜCÜ TALEBİNE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE; ; E Sürücü Belgesine Sahip olmak Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden yahut www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede bulunan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı yahut sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler yahut yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılır.

Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. Kuraya tabi olan iş gücü isteklerine şartları uyan ve müracaatları kabul görenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir. kurada ismi çıkan bireylere yazılı yahut sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu aracılığıyla iadeli taahhütlü olarak adaylara bildirilecektir Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz. NOTER HUZURUNDA KURA ÇEKİMİ 25.10.2018 tarihinde Saat 14’00 de Büyükşehir Belediyesi Kadın Yaşam Merkezi Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Kamyon Şoförü
Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saat Dilimi
VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KADIN YAŞAM MERKEZİ TOPLATİ SALONU 25.10.2018 14:00 – 15:00

Çalışma Adresi : VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SEYİT FEHMİ ARVASİ MAHALLESİ İPEKYOLU/ VAN 65100 İPEKYOLU VAN / TÜRKİYE

Bu makalemizde Van Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla yapılacak olan işçi alımı ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara Van Belediyesi iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu