Başvurular

Vakıflar Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı 2022

Vakıflar Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı 2022, iş başvuru bölümüzde Vakıflar Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Vakıflar Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Vakıflar Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı

Vakıflar Genel Müdürlüğü, 2 Mayıs 1920’de, Şer’iyye ve Evkaf Vekaleti olarak kurulan, 3 Mart 1924’te Başbakanlığa bağlanarak şimdiki adını alan, Türkiye’deki vakıfları denetlemekle yükümlü müdürlüktür. Vakıflar Genel Müdürlüğü ihtiyaç duyduğu kadrolara anlaşmali personel alımı yapacağını açıkladı. Devlet Personel Başkanlığı’nca yayımlanan ilana göre anlaşmali 9 avukat alımı gerçekleştirilecek. Başvuru tarihleri, başvuru formu ve başvuru şartlarına haberimizin devamından varabilirsiniz.

  • T.C. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı 2015
  • Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Alımı Başvuru Formu

T.C. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı 2015

Vakıflar Genel Müdürlüğü Adana’da 2, Erzurum’da 1, İstanbul’da 3, Kastamonu 1 ve Konya’da 2 olmak üzere toplamda 9 anlaşmali avukat alımı gerçekleştirecek.  Adaylardan istediğimiz başvuru şartları ve başvuru formu ile diğer bilgiler aşağıdaki gibidir;

  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinde bulunan genel şartları taşımak
  • Sağlık durumu iklim değişikliğine ve her çeşit yolculuk şartlarına uygun olmak
  • Ösym aracılığıyla 2014 senesinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS3) puan türünden en az 70 puan almış olmak
  • Erkek Adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş olmak

Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Alımı Başvuru Formu

Başvurular 28.09.2015 tarihinde ekranlara gelecek olup 02.10.2015 tarihi mesai saati bitimine kadar Genel Müdürlük internet sitesi olan www.vgm.gov.tr üzerinde yayımlanacak olan başvuru formu doldurulmak suretiyle internet üzerinden gerçekleştirilecektir.

Adayların fotoğraflarını, diplomalarını, avukatlık ruhsatnamelerini elektronik ortamda taratıp başvuru formuna eklemeleri zorunludur.

Adaylar başvurusu sırasında yalnızca 1 bölümü tercih edebilirler. Birden fazla bölümü tercih eden adayların başvuruları tercih edilmeyecektir.

İletişim Adresi
Vakıflar Genel Müdürlüğü
İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı
Milli Müdafaa Cad. No:20 Kızılay Ankara
0312-415-51-20

Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara Vakıflar Genel Müdürlüğü iş olanakları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu