Başvurular

Ulaşım A.Ş. iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Ulaşım A.Ş. iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Ulaşım A.Ş. iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Ulaşım A.Ş. iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Ulaşım A.Ş. iş ilanları ve iş başvurusu

İstanbul Ulaşım A.Ş., İstanbul ilimizde yaşayan vatandaşlarımıza toplu taşıma hizmeti verebilmek adına kurulmuş olan bir kamu iştirakidir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet vermektedir. İstanbul Otobüs A.Ş.’nin dönüştürülerek İstanbul Ulaşım A.Ş. olarak hizmet vermesi ile ortaya çıkmıştır. İstanbul ilimizde 15 milyonu aşkın vatandaşımız yaşamaktadır. Bunun bunun yanında her sene milyonlarca turist çekmektedir. Yaşanabilir şehirler inşa etmenin birinci temeli ise ulaşım hizmetlerini dünya standartlarında olmasını sağlamaktır. İstanbul Ulaşım A.Ş. milyonlarca birinin toplu ulaşım gereksinimini karşılamak, şehrin her noktasına bi hayli hızlı, rahat ve ucuz bir biçimde ulaşım sağlamak maksadıyla çalışmaktadır. Bu bağlamda son teknoloji filosu, yüksek standartlardaki kalite anlayışı ve donanımlı çalışanları ile ara vermeksizin hizmetlerine sürdürmektedir. Ulaşım A.Ş. tüm bu faaliyetlerin aralıksız devam etmesi adına da bünyesine çeşitli zamanlarda çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Ulaşım A.Ş. aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamında bulunmaktadır.

  • İstanbul Ulaşım A.Ş. İş İlanları 2022
  • İstanbul Ulaşım  A.Ş. İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

İstanbul Ulaşım A.Ş. İş İlanları 2022

İstanbul Ulaşım A.Ş. yalnızca günümüzün değil, geleceğin kitlesel taşıma araçlarını oluşturmak ve seneler sonraki İstanbul’da ulaşımı planlamak adına çalışmalar yürütmektedir. Bünyesinde 1000’den fazla toplu ulaşım aracı bulunan kurum, bunlara yenilerini eklemekte ve İstanbul ilimizde yaşayan vatandaşlarımızın şahsi araçlarını kullanmalarına gerek duymadan daha ucuz ve rahat bir biçimde arzuladıkları yere ulaşmalarını sağlamak maksadıyla çalışmaktadır. İstanbul Ulaşım A.Ş. bunların yanında; hava taksi, personel taşıma servisleri, araba kiralama servisleri, taksi çağrı merkezi gibi alanlarda da aralıksız faaliyetlerini sürdürmektedir. Ulaşım A.Ş. ihtiyaçları sebebiyle bünyesine çeşitli zamanlarda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

İstanbul İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

İstanbul Ulaşım A.Ş. aracılığıyla yayınlanmış olan yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; şoför, özel güvenlik görevlisi, tekniker, teknisyen, mühendis, engelli personel, eski hükümlü işçi, çağrı merkezi müşteri temsilcisi, stajyer gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki bunlara nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

İstanbul Ulaşım  A.Ş. İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

İstanbul Ulaşım A.Ş. bünyesinde çalışma fırsatı elde etmek isteyen vatandaşlarımız başvurularını aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu ile yapabilirler. İstanbul Ulaşım A.Ş. yeni çalışan alımlarını diğer İBB şirketleri gibi iştirakler sayfası üzerinden gerçekleştirmektedir. Akabinde başvurunuz kurumun insan kaynakları departmanına gönderilir ve ardından başvurusu kabul gören adaylar görüşmeye çağrılırlar. Bu makalemizde İstanbul Ulaşım A.Ş. iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

İstanbul Ulaşım A.Ş. iş başvuru formu doldurmak için TIKLAYIN


DİĞER ULAŞIM A.Ş. HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, ulaşım a.ş. hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan ulaşım a.ş. açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu