Başvurular

Eti Maden İşletmeleri İşçi Alımı Yapıyor 2022

Eti Maden İşletmeleri İşçi Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Eti Maden İşletmeleri İşçi Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Eti Maden İşletmeleri İşçi Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Eti Maden İşletmeleri İşçi Alımı Yapıyor

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü yayınlamış olduğu iş ilanı ile işçi alımı yapacağını açıkladı. İlan kapsamı içinde Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne eski hükümlü 2 daimi işçi alımı ve Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne 2 engelli 1 eski hükümlü daimi işçi alımı yapılacaktır. İlan kapsamı içinde proses işçisi alımı gerçekleştirilecektir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere yazımız devamından varabilirsiniz.

 Eti Maden İşletmeleri İşçi Alımı İlanı 2018

ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BANDIRMA BOR VE ASİT FABRİKALARI İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNE ESKİ HÜKÜMLÜ 2 DAİMİ İŞÇİ AÇIKTAN ALINACAKTIR

Teşekkülümüz Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) eski hükümlü 2 daimi işçinin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezine 30.04.2018 tarih ve 10508 sayılı yazımız ile işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin 08.05.2018 tarihi saygınlığıyla yayımlanması istenilmiştir.

Söz konusu eski hükümlü 2 daimi işçi için aranılan şartlar, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezi aracılığıyla,www.iskur.gov.tr internet sayfasında yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir.

UNVANI ÖĞRENİM

DURUMU

BRANŞI ADEDİ
Proses İşçisi (Eski Hükümlü) Lise ve Dengi Okul Metal Teknolojisi 1
Lise ve Dengi Okul Makine 1
T O P L A M 2

ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIRKA BOR İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNE ENGELLİ 2, ESKİ HÜKÜMLÜ 1 DAİMİ İŞÇİ AÇIKTAN ALINACAKTIR

Teşekkülümüz Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) engelli 2 ve eski hükümlü 1 daimi işçinin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezine

30.04.2018 tarih ve 10508 sayılı yazımız ile işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin 08.05.2018 tarihi saygınlığıyla yayımlanması istenilmiştir. Söz konusu engelli 2, eski hükümlü 1 daimi işçi için aranılan şartlar, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezi aracılığıyla,www.iskur.gov.trinternet sayfasında yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir.

 

UNVANI ÖĞRENİM

DURUMU

BRANŞI ADEDİ
Proses İşçisi (Engelli) Lise ve Dengi Okul Lise ve Dengi Okul 2
Proses İşçisi (Eski Hükümlü) Lise ve Dengi Okul Lise ve Dengi Okul 1
T O P L A M 3

Bu makalemizde Eti Maden İşletmeleri aracılığıyla gerçekleştirilecek olan işçi alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, tarihleri ve şartları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.  Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara Eti Maden İşletmeleri işe alım süreci sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu