Başvurular

TUSAŞ (TAI) iş ilanları ve iş başvurusu 2022

TUSAŞ (TAI) iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde TUSAŞ (TAI) iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. TUSAŞ (TAI) iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

TUSAŞ (TAI) iş ilanları ve iş başvurusu

Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı veya bilinen kısa adı ile TUSAŞ, ülkemizin savunma sanayinde dışa bağımlılığı en aza indirgemek maksadıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde 1973 senesinde kurulmuş olan bir kuruluştur. 1984 senesinde ise Türk Hava Kuvvetleri’nin savaş uçağı gereksinimini karşılamak için F-16 uçaklarının kullanılması kararından sonra, F-16 uçaklarının üretimi ve uçak üzerindeki sistemlerin entegrasyonu için TUSAŞ aracılığıyla TAI yani TUSAŞ Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş., Türk – ABD yapımı bir şirket olarak 25 yıllığına kurulmuştur. 25 sene dolmadan TAI’de bulunan yabancı hisseler, Türk hissedarlar aracılığıyla satın alınmış ve ardından TAI ile TUSAŞ birleştirilerek, TUSAŞ çatısı altında faaliyet göstermeye başlamıştır. TUSAŞ şimdilerde havacılık ve uzak sistemlerini geliştirmek, modernize etmek, üretmek ve entegrasyonunu yapmak gibi ülkemiz için elzem işler yapmaktadır. Bünyesinde çok sayıda kaliteli personel barındıran kurum bunlara ek olarak her geçen gün yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştiriyor. TUSAŞ aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • TUSAŞ (TAI) İş İlanları 2022
  • TUSAŞ (TAI) İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

TUSAŞ (TAI) İş İlanları 2022

TUSAŞ’ın hissedarları Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) (%54.49), Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) (%45.45) ve Türk Hava Kurumu (THK) (%0.06)’dur. Kurulmuş olduğu günden bu yana büyümesini sürdüren TAI, şimdilerde ülkemizin savunma ve havacılık sanayiinde önder firma olmayı sürdürmektedir. Bu alanda uzun senelerdır en fazla ihracat yapan firmadır. Günümüzde 1 milyar doları aşkın ihracat yapan firma, 10 milyar dolar hedefine emin adımlarla ilerlemektedir. TUSAŞ bünyesine kendilerini bu hedefe ulaştırmada yol gösterecek ailenin yeni kullanıcılarını aramaktadır. TUSAŞ bu anlamda bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Alım yapılacak yerler içinde aşağıda bulunan tesisler de bulunmaktadır.

  • Ankara Kahramankazan Üretim Tesisleri
  • ODTU TUSAŞ Teknokent Binası
  • TUSAŞ Balgat Binası
  • Yıldız Teknik Üniversitesi TUSAŞ Teknopark Binası
  • TUSAŞ Teknopark İstanbul Şubesi
  • TUSAŞ İTÜ Arı Teknokent
  • TUSAŞ Uludağ Üniversitesi Ar-Ge Geliştirme Merkezi
  • TUSAŞ Akıncı Sosyal Tesisler

Sektörün tartışmasız lokomotif firmalarından bir tanesi olan TAI yani TUSAŞ aracılığıyla şuana dek yayınlanmış yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; engelli personel, endüstri mühendisi, özel güvenlik görevlisi, şoför, konfigürasyon mühendisi, bilgisayar mühendisi, uçak mühendisi, imalat mühendisi, iş geliştirme mühendisi, doğrulama mühendisi, montaj mühendisi, elektrik elektronik mühendisi, makine mühendisi, teknoloji yönetimi mühendisi, sistem mühendisi, mavi yaka, beyaz yaka, elektronik bakım teknisyeni, stajyer gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. Peki TUSAŞ yani TAI iş başvurusu nereye yapılır, iş başvuru sistemi nasıldır?

TUSAŞ (TAI) İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

TUSAŞ Motor yani TAİ bünyesinde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız başvurularını bi hayli kolay bir biçimde aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu aracılığıyla yapabilirler. Vermiş olduğumuz sayfaya girmenizin ardından “başvuru formuna” bağlantısına tıklayarak iş başvurusu yapacağınız sayfaya ulaşabilirsiniz. Burada “Yeni Başvuru Yapmak İstiyorum” bağlantısına tıklamanız ve akabinde sizden istediğimiz bilgileri doğru ve eksiksiz olarak girmeniz gerekmektedir. Yapacak olduğunuz iş başvuruları kurumun insan kaynakları departmanına iletilmektedir. Bu makalemizde TUSAŞ Eskişehir iş ilanları, işe alım süreci, işe alım kriterleri, TAİ’de işe girmek ve iş başvurusu için gerekenler ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

TUSAŞ (TAI) İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu