Başvurular

Türkiye Taşkömürü Kurumu ( TTK ) Sürekli İşçi Alımı 2022

Türkiye Taşkömürü Kurumu ( TTK ) Sürekli İşçi Alımı 2022, iş başvuru bölümüzde Türkiye Taşkömürü Kurumu ( TTK ) Sürekli İşçi Alımı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Türkiye Taşkömürü Kurumu ( TTK ) Sürekli İşçi Alımı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Türkiye Taşkömürü Kurumu ( TTK ) Sürekli İşçi Alımı

Bugün Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımlanan ilan ile, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü’nün Zonguldak ilinde 219 işçi alımı, Bartın ilinde de 19 işçi alımı olmak üzere toplamda 232 sürekli olarak nitelikli işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Başvuruların 4 ila 13 Ağustos 2016 tarihleri içinde yapılacağı lise ve dengi okullardan mezun olanların başvuru yapabileceği bilgisi verildi. Diğer başvuru şartları, başvuru tarihleri ve başvuru formu gibi ayrıntıları ve ilanın tam metnini yazımızın devamında bulacaksınızdır.

Türkiye Taşkömürü Kurumu 232 Sürekli İşçi Alımı 2016

2016 yılına ait Genel Yatırım ve Finansman Programı kapsamı içinde, kuruluşumuzun yerüstü ve yer altı işyerlerinde, 4857 İş Kanununa tabi, daimi işçi statüsünde ekteki listede gösterilen meslek ve eğitim durumlarına göre, Zonguldak ili içindeki işyerlerimizde çalıştırılmak üzere 219, Bartın ili içindeki işyerlerimizde çalıştırılmak üzere 13 olmak üzere toplam 232 nitelikli eleman alımı yapılacaktır.

Kurumumuzun Zonguldak ve Bartın İl Müdürlüklerince 04.08.2016 tarihinde İLAN’a çıkılmak suretiyle aranan şartları taşıyan nitelikli işçi adayları listelerinin yasal süresi içinde Kurumumuza gönderilmesi hususunda gereğini rica ederiz.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Sürekli İşçi Alımı İlanı Tam Metni İçin TIKLAYINIZ

Zonguldak ve Bartın illeri için Türkiye Taşkömürü Kurumu aracılığıyla yapılacak olan eleman alımı, işçi alımı başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilgili merak ettiklerinizi ve düşüncelerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayınlanmış olan bütün ilanlara Türkiye Taşkömürü Kurumu Yeni İş İlanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu