Başvurular

Türkiye Şeker Fabrikaları Sürekli İşçi Personel Alımı 2022

Türkiye Şeker Fabrikaları Sürekli İşçi Personel Alımı 2022, iş başvuru bölümüzde Türkiye Şeker Fabrikaları Sürekli İşçi Personel Alımı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Türkiye Şeker Fabrikaları Sürekli İşçi Personel Alımı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Türkiye Şeker Fabrikaları Sürekli İşçi Personel Alımı

Türkiye Şeker Fabrikaları ( Turkseker ) 19. yüzyılın başlarına dayanan bir tarihe sahiptir. Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. (kısaca Türkşeker), ana faaliyet alanı kristal şeker üretimi olan ve bünyesinde 25 şeker fabrikası, 5 makina fabrikası, 4 alkol fabrikası, 1 tohum işleme fabrikası, 1 emaf, 1 araştırma enstitüsü barındıran büyük bir kittir. Bu büyük kuruluş 2016 senesinde ihtiyaç duyduğu illerde işçi alımı ve personel alımı yapacağını açıkladı. İlan ayrıntıları yazımızın devamında.

  • TÜRKİYE ŞEKER FABRİKALARI SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI 2016
  • TÜRKİYE ŞEKER FABRİKALARI PERSONEL ALIMI 2016

TÜRKİYE ŞEKER FABRİKALARI SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI 2016

T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından alınan izne istinaden Şirketimizdeki Şeker Fabrikaları ile Eskişehir Makine Fabrikasına belirsiz süreli çalıştırılmak üzere Toplam 480 sürekli olarak işçi (Meslek Lisesi ve Dengi Okul mezunu) alımı yapılacaktır.

TÜRKİYE ŞEKER FABRİKALARI PERSONEL ALIMI 2016

Alınacak sürekli olarak işçiler için, Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerinden talepte bulunulmak suretiyle 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak işlem yapılacaktır.

Bu doğrultuda;

  • Hangi fabrikamıza kaç kişi alınacağını gösterir liste ilişikte sunulmuştur.
  • Her fabrika kendi alacağı sürekli olarak işçi ayrıntılarını gösterir listeyi olduğu İş Kurumu İl Müdürlüğüne gönderecek ve orada ilan edecektir.
  • Her fabrika kendi alacağı sürekli olarak işçi pozisyonu için gerekli sınavları kendi yapacaktır.
  • Alımlara müracaat etmek isteyenlerin ikamet ettikleri ilin İş Kurumu Müdürlüğü Web sayfasında yayımlanan ilanları takip etmesi gerekmektedir.

İLAN OLUNUR

FABRİKA ADI İL/İLÇESİ ADET

FABRİKA ADI İL/İLÇESİ ADET
Afyon Şeker Fabrikası Afyon 43
Bor Şeker Fabrikası Niğde/Bor 33
Burdur Şeker Fabrikası Burdur 42
Çorum Şeker Fabrikası Çorum 27
Elazığ Şeker Fabrikası Elazığ 13
Elbistan Şeker Fabrikası K.Maraş/Elbistan 16
Erciş Şeker Fabrikası Van/Erciş 7
Ereğli Şeker Fabrikası Konya/Ereğli 43
Erzincan Şeker Fabrikası Erzincan 36
Erzurum Şeker Fabrikası Erzurum 7
Eskişehir Şeker Fabrikası Eskişehir 24
Ilgın Şeker Fabrikası Konya/Ilgın 31
Kastamonu Şeker Fabrikası Kastamonu 42
Kırşehir Şeker Fabrikası Kırşehir 11
Malatya Şeker Fabrikası Malatya 32
Muş Şeker Fabrikası Muş 7
Turhal Şeker Fabrikası Tokat/Turhal 22
Uşak Şeker Fabrikası Uşak 14
Yozgat Şeker Fabrikası Yozgat 19
Eskişehir Makine Fabrikası Eskişehir 11

Yukarıda  sürekli olarak işçi alımı yapılacak yerler sırasıyla verilmiştir. Türkiye Şeker Fabrikaları yani Turseker aracılığıyla ülke genelinde yapılacak olan 480 sürekli olarak için başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları bu makalemizdeki gibidir. Konu ile ilgili yeni gelişmeler geldikçe güncellenecektir. Türkiye Şeker Fabrikaları aracılığıyla yayınlanmış diğer ilanlara Türkiye Şeker Fabrikaları iş ilanları sayfamız üzerinden varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu