Başvurular

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Personel Alımı Yapıyor 2022

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Personel Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Personel Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Personel Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Personel Alımı Yapıyor

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı yani bilinen kısa ismi ile TPAO yayınlamış olduğu ilan ile çok sayıda personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. TPAO personel alımı ilanı kapsamı içinde 6 petrol ve doğalgaz mühendisi alımı, 9 jeoloji mühendisi alımı ve 1 uzman yardımcısı alımı gerçekleştirecektir. Adayların KPSS sınavından KPSSP93 puan türünden en az 60 almış olmaları gerekmektedir. Adaylar ilana 23 Aralık 2016 tarihi mesai bitimine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilgili geniş bir şekilde bilgi haberimiz devamında bulunmaktadır.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) 16 Personel Alımı İlanı 2016

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Hizmet Merkezlerinden yahut www.iskur.gov.tr İnternet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. – Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) sonuçları geçerli olup, 2016 KPSSP3 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede bulunan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı yahut sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler yahut yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada bulunan diğer bireyler listelere dahil edilecektir

Merkezi sınav uygulanmayacak bireylerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içinden öncelik belge tarihlerine göre talep rakamının üç katını geçmeyecek biçimde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla iş gücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir. Merkezi sınav kapsamı içinde müracaat eden adaylar içinden en yüksek puan alandan başlamak üzere talep rakamının üç katı olacak biçimde düzenlenecek nihai listede bulunan bireylerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. İş yerine ismi bildirilen bireylere yazılı yahut sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu aracılığıyla adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz.

Petrol ve Doğalgaz Mühendisi Alımı

Talebe başvuru yapacak adaylar petrol ve doğalgaz mühendisi olarak çalıştırılacaklardır. Adayların petrol ve doğalgaz sektöründe ( petrokimya, rafinaj ve petrol ürünleri pazarlama işleri hariç) mesleği ile alakalı en az 4 sene profesyonel olduklarını hizmet dökümü ile belgelendirmek durumundadırlar. İlan için brüt ücret 6.886.37 TL olarak belirlenmiştir. Batman ve Adıyaman bölge müdürlüklerinde çalışanlara ilave 2.650.50 TL bölge tazminatı verilecektir. Adaylarda aranan diğer şartlar aşağıda açıklanmıştır.

  • Seyahat engelli ve arazi çalışmasına mani hali bulunmamak
  • B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ( tercih sebebi )
  • Microsoft Office uygulamalarını iyi derecede kullanabilmek ( tercih sebebi )
  • Erkek adayların askerliği yapmış, tecilli yahut muaf olması gerekmektedir.
Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi
Mühendislik Fakültesi Deniz Bilimleri Fakültesi Tekstil Tekn.ve Tasarımı Fakültesi Petrol Mühendisliği Lisans
Mühendislik Fakültesi Deniz Bilimleri Fakültesi Tekstil Tekn.ve Tasarımı Fakültesi Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Lisans

Çalışma Adresi : ANKARA, ADIYAMAN, BATMAN, LÜLEBURGAZ/KIRKLARELİ

Jeoloji Mühendisi Alımı

Talebe başvuru yapacak adaylar jeoloji mühendisi olarak çalıştırılacaktır. Adaylar petrol ve doğalgaz sektöründe (petrokimya, rafinaj ve petrol ürünleri pazarlama işleri hariç) mesleği ile alakalı en az 1 senelik profesyonel olduklarını hizmet belgesi ile belgelendirmek durumundadır. Adayların seyahat engelinin yahut arazide çalışmasına mani bir durumunun bulunmaması gerekmektedir.İlan için brüt ücret 6.886.37 TL olarak belirlenmiştir. Batman ve Adıyaman bölge müdürlüklerinde çalışanlara ilave 2.650.50 TL bölge tazminatı verilecektir. Ayrıca aşağı vermiş olduğumuz maddeler tercih sebebidir.

  • B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak
  • Microsoft Office uygulamalarını iyi derecede kullanabilmek
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış tecilli yahut muaf olmak
Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi
Mühendislik Fakültesi Deniz Bilimleri Fakültesi Tekstil Tekn.ve Tasarımı Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Lisans

Çalışma Adresi : ANKARA, ADIYAMAN, BATMAN, LÜLEBURGAZ/KIRKLARELİ

Jeoloji Mühendisi Alımı

Talebe başvuru yapacak adaylar jeoloji mühendisi olarak çalıştırılacaktır. Adaylar petrol ve doğalgaz sektöründe (petrokimya, rafinaj ve petrol ürünleri pazarlama işleri hariç) mesleği ile alakalı en az 1 senelik profesyonel olduklarını hizmet belgesi ile belgelendirmek durumundadır. Adayların seyahat engelinin yahut arazide çalışmasına mani bir durumunun bulunmaması gerekmektedir.Adayların bunun bunun yanında son 3 sene içinde yapılmış olan İngilizce ve yabancı dil sınavı YDS’den 90 ve üstü yahut TOEFL Based testinden en az 108 almış olmaları gerekmektedir. İlan için brüt ücret 6.886.37 TL olarak belirlenmiştir. Batman ve Adıyaman bölge müdürlüklerinde çalışanlara ilave 2.650.50 TL bölge tazminatı verilecektir. Ayrıca aşağı vermiş olduğumuz maddeler tercih sebebidir.

  • B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak
  • Microsoft Office uygulamalarını iyi derecede kullanabilmek
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış tecilli yahut muaf olmak
Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi
Mühendislik Fakültesi Deniz Bilimleri Fakültesi Tekstil Tekn.ve Tasarımı Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Lisans

Çalışma Adresi : ANKARA, ADIYAMAN, BATMAN, LÜLEBURGAZ/KIRKLARELİ

Uzman Yardımcısı Alımı

Talebe başvuru yapacak adaylar jeoloji mühendisi olarak çalıştırılacaktır. Adaylar petrol ve doğalgaz sektöründe (petrokimya, rafinaj ve petrol ürünleri pazarlama işleri hariç) mesleği ile alakalı en az 1 senelik profesyonel olduklarını hizmet belgesi ile belgelendirmek durumundadır. Adayların seyahat engelinin yahut arazide çalışmasına mani bir durumunun bulunmaması gerekmektedir.Adayların bunun bunun yanında son 3 sene içinde yapılmış olan İngilizce ve yabancı dil sınavı YDS’den 70 ve üstü yahut TOEFL Based testinden en az 84 almış olmaları gerekmektedir. İlan için brüt ücret 6.655.38 TL olarak belirlenmiştir. Batman ve Adıyaman bölge müdürlüklerinde çalışanlara ilave 2.650.50 TL bölge tazminatı verilecektir. Ayrıca aşağı vermiş olduğumuz maddeler tercih sebebidir.

  • B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak
  • Microsoft Office uygulamalarını iyi derecede kullanabilmek
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış tecilli yahut muaf olmak
Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler,Sosyal Bilimler Fakülteleri İktisat Lisans

Çalışma Adresi : ANKARA, ADIYAMAN, BATMAN, LÜLEBURGAZ/KIRKLARELİ

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı yani TPAO aracılığıyla yayına giren personel alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayınlanmış olan bütün ilanlara TPAO İş İlanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu