Başvurular

Turkcell Global Bilgi İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2021

Turkcell Global Bilgi İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2021, iş başvurusu bölümünde Turkcell Global Bilgi İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Turkcell Global Bilgi İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Turkcell Global Bilgi İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2021

Turkcell Global Bilgi Aş Hakkında:

Bir Turkcell Grup şirketi olarak 1999 senesinde kurulan Turkcell Global Bilgi, Türkiye’de 14, Ukrayna’da 5 olmak üzere toplam 19 lokasyonda, 12 bin çalışanı ile hizmet veren Global Bilgi Home Ofis Evden Çalışan Müşteri Temsilcisi alacağını açıkladı. Gerekli bilgileri sizin için makalemizde topladık.

Turkcell Global Bilgi, telekom sektöründeki derin tecrübesinin bunun yanında; kamu, finans, enerji, perakende sektörlerindeki uzmanlığı ve geniş müşteri portföyü ile hizmet vermekte. Müşteri deneyimi odaklı sektörel çözümlerle; müşteri hizmetleri, müşteri kazanımı, tele-satış, teknik destek, müşteri elde tutma ve sadakat, tahsilat, müşteri değerinin geliştirilmesi, müşteri bilgileri yönetimi ve analizi alanlarında değer yaratıyor.

Turkcell Global Bilgi; müşteri deneyimini yüz yüze hizmet (saha personelleri), telefon,sesli ve görüntülü yanıt sistemleri (IVR & IVVR), e-posta, SMS, web ve sosyal platform gibi bir çok değişik kanaldan yönetiyor.

Müşterilerinin tatminiyet notuna, satış, tahsilatı artırma ve maliyetlerini düşürme hedeflerine değer bazlı fiyatlama modelleri ile ortak olan Turkcell Global Bilgi, sektör uzmanlığı ile stratejik bir iş ortağı olarak hareket ediyor. Böylelikle kurumsal müşteriler kendi işlerine daha iyi odaklanıyor, uzmanlık alanları dışındaki konularda operasyonel maliyetleri azalıyor yahut kontrol altında tutulmuş oluyor.​

İş Tanımı

Amacımız 12:00 – 21:00 saatleri içinde müşterilerden gelen çağrılardaki isteklerin karşılanarak çözüme kavuşturmak, müşteri tatminiyeti sağlanarak kaliteli bir hizmet sunmaktır.

Gerekli koşulları sağlayabilecek kendine güvenen, diksiyonu düzgün, ikna kabiliyeti yüksek, doğru bilgi aktarımı sağlayabilecek ve standartlara uygun yanıt verecek  adaylar için başvuru linkini bırakıyoruz.

Açık Pozsiyonlar

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi-Engelli Kırıkkale Başvur
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi-Engelli Çorum Başvur
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi-Engelli Ordu Başvur
Homeofis-Evden Çalışan Müşteri Temsilcisi Erzurum Başvur
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Şanlıurfa Başvur
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Erzurum Başvur
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Ordu Başvur
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Trabzon Başvur
Genel Başvuru Engelli İstanbul Anadolu Başvur
Kurumsal Çözüm Merkezi Uzmanı Edirne Başvur
Kıdemli Veri Bilimi Uzmanı İstanbul Anadolu Başvur
Homeofis-Evden Çalışan Müşteri Temsilcisi Bursa Başvur
Almanca Bilen Müşteri Temsilcisi  Türkiye Geneli Başvur
Homeofis-Evden Çalışan Müşteri Temsilcisi İstanbul Anadolu Başvur
Almanca Bilen Müşteri Temsilcisi İzmir Başvur
Almanca Bilen Müşteri Temsilcisi Sivas Başvur
Almanca Bilen Müşteri Temsilcisi Bursa Başvur
İngilizce Bilen Müşteri Temsilcisi İstanbul Anadolu Başvur

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu