Başvurular

Türk Telekom iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Türk Telekom iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Türk Telekom iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Türk Telekom iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Türk Telekom iş ilanları ve iş başvurusu

Türk Telekomünikasyon Anonim Şirketi veya bilinen kısa adı ile Türk Telekom, ülkemizin ilk entegre telekomünikasyon operatörüdür. 1995 senesinde PTT aracılığıyla yürütülen telekomünikasyon ve posta hizmetleri birbirinden ayrıldı. Bu ayrılma sonunda telekomünikasyon işlemleri için devlet aracılığıyla Türk Telekom şifrketi kuruldu. Türk Telekom ardından özelleştirme bünyesine alındı ve yüzde 55 hissesi Katar şifrketi olan Oger Telekom’a rekor bir bedelle satıldı. 2018 senesinde ise borcunu ödeyemeyen Oger Telekom’un elindeki hisseler bankalar aracılığıyla alındı. Türk Telekom, mevcut müşteri sayısı ile ülkemizin en büyük telekomünikasyon şirketidir. Firma bünyesinde 40 bini aşkın çalışan bulunmaktadır. Türk Telekom her geçen gün faaliyetlerini aksamadan sürdürebilmek ve üyelerine kesintisiz hizmet sunabilmek adına çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Türk Telekom aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Türk Telekom iş ilanları 2022
  • Türk Telekom iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

Türk Telekom iş ilanları 2022

Ülkemizde mevcut tüm telefon ve İnternet servis sağlayıcıları içinde kendine ait kurulu altyapısına sahip birinci firma konumunda olan Türk Telekom, diğer servis sağlayıcılarına altyapı desteği sağlamaktadır. Çağrı merkezi, sabit hat, mobil telekomünikasyon, yazılım alanlarında hizmet veren şirketin 13 milyonu aşkın abonesi bulunmaktadır. Bir TT iştiraki olan Avea şifrketi ardından kapatılarak Türk Telekom bünyesinde hizmet sunmaya başlamıştır.Türk Telekom bünyesine faaliyetlerini eksiksiz yerine getirmek maksadıyla çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Kurumun ortaklık yapısına ve olabilecek alım yapacağı kadrolara yazımız devamından varabilirsiniz.

  • %55 hisse Levent Yapılandırma Yönetimi A.Ş.
  • %25 hisse Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı
  • %15 hisse Borsa İstanbul’da halka açık
  • %5 hisse Türkiye Varlık Fonu bünyesinde hizmet sağlamaktadır.

Türk Telekom bünyesinde hizmet veren iştiraklerin isimleri aşağıda bulunmaktadır.

  • 11818 Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri A.Ş.
  • TTNET
  • AssisTT
  • Sebit
  • Argela
  • Innova
  • TT Mobil
  • Türk Telekom International

Türk Telekom aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; Farsça tahsilat müşteri temsilcisi, Arapça tahsilat müşteri temsilcisi, sosyal platform uzmanı, avukat, daimi sürekli olarak işçi, fizikçi, özel güvenlik görevlisi, müşteri hizmetleri, mühendis, mimar, şoför, teknisyen, uzman yardımcısı, sosyolog, stajyer, satış danışmanı, takım önderi, muhasebe uzmanı, satış destek sorumlusu, engelli personel, eski hükümlü işçi, beden işçisi, çağrı merkezi elemanı, elektrik elektronik teknikeri, temizlik görevlisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu, üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz yeni mezun adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadrolar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Türk Telekom iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

Türk Telekom’da işe girmek istiyorum diyorsanız aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile başvurularınızı yapabilirsiniz. Girmiş olduğunuz sayfa Türk Telekom’un kariyer sayfasıdır. Burada kullanıcı hesabıniz yoksa üye olmalı ve akabinde CV bırakmalısınız. Türk Telekom aracılığıyla insan kaynakları departmanı başvurunuzu geniş bir şekilde olarak inceler ve özgeçmiş havuzuna iletir. Şayet başvuru yaptığınız kadro ve pozisyonda personel açığı meydana gelirsa CV’nizi tekrar değerlendirmeye alır ve başvurusu olumlu bulunan adayları iş görüşmesi için çağırır. Türk Telekom’da işe nasıl girilir diyorsanız bu kadar basit bir yolu mevcuttur.

Türk Telekom bunun bunun yanında gelen CV’lerin yetersiz olması durumunda yeni işçi gereksinimlerini İŞKUR üzerinden de karşılamaktadır. Bunun için İŞKUR açık iş pozisyonları sayfasına giriş yaparak “Türk Telekomünikasyon Anonim Şirketi” aramasını yapmanız yeterli gelmektedir. Bunun yanında de Türk Telekom aracılığıyla yayınlanmış olan iş ilanlarını görebilir ve bunlara ait alım şartları yani başvuru şartları ile tarihlerini öğrenebilir ve anında iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Bu makalemizde Türk Telekom mağaza ve müdürlük iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Türk Telekom İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu