Başvurular

Türk Hava Yolları Bayan Kabin Memuru Alıyor 2022

Türk Hava Yolları Bayan Kabin Memuru Alıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Türk Hava Yolları Bayan Kabin Memuru Alıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Türk Hava Yolları Bayan Kabin Memuru Alıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Türk Hava Yolları Bayan Kabin Memuru Alıyor

Türk Hava Yolları veya bilinen kısa adı ile THY yayınlamış olduğu iş ilanı ile personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Türk Hava Yolları ilan kapsamı içinde bayan kabin memuru alımı yapacaktır. İlana yeterli başvuru gelene kadar ilan yayında kalacaktır. THY bayan kabin memuru alımı yani hostes alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru tarihleri, başvuru şartları ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler haberimiz devamında bulunmaktadır.

  • Türk Hava Yolları Bayan Kabin Memuru Alımı İlanı 2018
  • Başvuru Şartları Nelerdir?
  • SAĞLIK VE FİZİKİ KOŞULLAR
  • Başvurular Nasıl, Nereden Yapılacak?

Türk Hava Yolları Bayan Kabin Memuru Alımı İlanı 2018

Dünyada en fazla ülkeye uçan havayolu olan, yaptığı ülkeler arası sponsorluklar ve kazandığı birden çok ödül ile ülkemizi bütün dünya çapında gururla temsil eden Ortaklığımızın büyüme sürecinde Kabin Memuru olarak yer almak isteyen, hizmet sektörünün gereklilikleri ışığında iletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın, enerjik ve güler yüzlü bayan çalışma dostları arıyoruz.

Başvuru Şartları Nelerdir?

  • T.C. vatandaşı olmak (Mavi kart sahibi olanlar başvuru yapabilir.)
  • 01/01/1988 ile 31/12/1997 tarihleri içinde doğmuş olmak
  • En az lise mezunu olmak
  • İyi derecede İngilizce bilmek (İkinci yabancı dil tercih sebebidir.)
  • Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak

SAĞLIK VE FİZİKİ KOŞULLAR

  • 160-180 cm. arası boya sahip olmak (Boy-kilo orantılı olmalıdır.)*,
  • Sağlık durumu uçuşa uygun olmak (Seçme süreçlerinde başarılı olan adaylarımızdan işe başlama aşamasında Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nce yetkilendirilmiş sağlık kurumlarından sağlık durumlarının uçuşa uygun olduğuna dair rapor almaları ve raporlarını THY A.O. Sağlık Müdürlüğü işyeri hekimlerine onaylatmaları gerekmektedir. THY A.O., SHGM yetkili hastaneden alınmış olumlu rapor olsa bile kendi iç prosedürleri çerçevesinde ek tetkikler isteyerek yahut ek sağlık koşullarına bağlı olarak adayın işe başlatılıp başlatılmayacağına karar verme hakkına sahiptir.)
  • THY A.O. Kabin Memuru üniforması giyildiğinde, vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yanık ve yara izi vb. bulunmamak,
  • Daha önce THY A.O. yahut diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik yahut sağlık sebebiyle ayrılmış olmamak.

Başvurular Nasıl, Nereden Yapılacak?

Yukarıdaki şartları taşıyan adayların, ilana internet ortamında, THY A.O. resmi web sitesi www.thy.com üzerinden başvurmaları gerekmektedir. Yukarıdaki şartları taşımayanların ve internet başvurusu dışında herhangi bir biçimde başvuru yapanların başvurusu kabul edilmeyecektir.

İlan kriterlerini sağlayan adaylar, online uygulama, test ve mülakat süreçlerine katılacaktır. Mülakat öncesinde adayların yukarıda gösterilen kriterlere uygunluğunu belgelemeleri istenecektir. Kriterlere uygun olmayan adaylar sürece devam edemeyecektir.

Tüm süreç sonunda başarılı olan adaylara iş teklifi yapılacak olup, işe başlama belgeleri hazırlamaları istenecek ve adayın istenen belgeleri teslim etmesi, evrakının olumlu değerlendirilmesi, sağlık raporunun onaylanması sonrası eğitime yönlendirileceklerdir.

Bu makalemizde Türk Hava Yolları aracılığıyla yapılacak olan hostes alımı ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara THY iş olanakları sayfasından varabilirsiniz.

THY Hostes Alımı İlanına Başvuru Yapmak İçin TIKLAYIN


DİĞER THY HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, thy hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan thy açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu