Başvurular

Tunceli Belediyesi personel alımı ve iş ilanları 2022

Tunceli Belediyesi personel alımı ve iş ilanları 2022, iş başvuru bölümüzde Tunceli Belediyesi personel alımı ve iş ilanları ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Tunceli Belediyesi personel alımı ve iş ilanları başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Tunceli Belediyesi personel alımı ve iş ilanları

  • Tunceli Belediyesi Ne Zaman Personel Alımı Yapacak?
  • Tunceli Belediyesi Güncel İş İlanları 2022
  • Tunceli Belediyesi İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Tunceli Belediyesi Ne Zaman Personel Alımı Yapacak?

Tunceli yani eski adıyla Dersim, ülkemizin Doğu Anadolu Bölgesi içinde bulunan bir ilimizdir. Tunceli tarihi ve kültürel zenginlikleri ile ülkemizin en mühim illerinden biridir. 2022 yılı sayıları ile nüfusu 100 bini aşmış durumdadır.  Tunceli, Bayburt ilinin ardından en az nüfusa sahip olan ikinci ilimizdir. Tunceli ekonomisi de tarım ve hayvancılık üzerine kurulmuştur. Sanayileşme oranı diğer illerimize göre daha düşüktür. Tunceli Belediyesi, yapmış olduğu açıklama ile belediye kadrolarında çok sayıda personel ihtiyacı olduğunu ve bu ihtiyacı kapatabilmek adına 2022 yılı içinde çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştireceklerini açıkladı. Tunceli Belediyesi açık iş pozisyonları, güncel iş ilanları ve ilanlara dair iş başvuru formu ve iş başvuru şartları gibi geniş bir şekilde bilgiler haberimizin devamında bulunmaktadır.

Tunceli Belediyesi Güncel İş İlanları 2022

Tunceli Belediyesi, belediyecilik faaliyetlerinin aksamadan devam edebilmesi ve şehirde süre gelen sükut ortamının sürmesi için belediye bünyesine çok sayıda alım yapacak. Tunceli Belediyesi, ülkemizin en az nüfuslarından bir tanesine sahip olmasına karşın, belediyecilik anlamında yapmış olduğu çalışmalar ile örnek belediyeler içinde belirtiliyor olup, bu yüzden basın ve yayın organları aracılığıyla çok fazla haberleri yapılmaktadır. Bu başarının devam etmesini isteyen bunun yanı sıra şehirdeki işsizlik oranını bir nebze de olsa azaltmak isteyen Tunceli Belediyesi, çok sayıda personel alımı yapacağını açıkladı. Bu alımlar için şimdiden gerekli bütçe ayrılmış durumda. Alımlar yalnızca Tunceli il merkezinde değil bunun yanı sıra aşağıda saymış olduğumuz ilçeler ve taşra bölgesi için de gerçekleştirilecektir.

  • Çemişgezek
  • Hozat
  • Mazgirt
  • Nazımiye
  • Ovacık
  • Pertek
  • Pülümür

Terör olaylar ve ekonomik durgunluk nedenleriyle son haftalarda hızla git gide artan işsizlik sayılarından sonra, Tunceli Belediyesi aracılığıyla yapılması öngörülen fazla sayıda personel, eleman, işçi ve memur alımı haberi Tunceli ili ve ilçelerinde yaşayan iş bekleyen, arayan binlerce vatandaşa umut kapısı oldu. Tunceli Belediyesi aracılığıyla yapılması hedeflenen alımlarda çok sayıda şoför, büro görevlisi, zabıta, güvenlik görevlisi, mühendis, mimar, temizlik işçisi gibi sayısız kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Bu alımların neticesinde çoğu personel anlaşmali, daimi olarak istihdam edilirken yalnızca bazı personellerin geçici olarak istihdam edilmesi düşünülmüş.  Tunceli Belediyesi iş başvurusu nasıl yapılır haberimiz devamında anlattık. Aşağıda bunun yanı sıra Tunceli ili ve ilçelerinde verilmiş olan kamu iş ilanlarına da varabilirsiniz.

Facebook Üzerinden Tunceli İline Özel İş İlanlarını Takip Edebilmek İçinTIKLAYIN

Tunceli Belediyesi İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Tunceli Belediyesi yapacak olduğu personel alımları için İŞKUR üzerinden veya benzeri biçimde bir ilanı halen yayınlanmadı. Lakin ilanların yakın günlerde yayına girmesinı bekliyoruz. Tunceli Belediyesi iş ilanları yayınlanmaya başladığında iş başvurusu formu, iş başvuru şartları ve iş başvuru tarihleri ile alım yapılacak olan tüm kadro ve pozisyonlara ait diğer bilgiler www.devlette.com adresimiz üzerinde bulunacaktır. Lakin bu ilanların yayına girmesinı beklemeden de bizzat iş başvurusu uygulayabilirsiniz. Bunun için belediye binasında bulunan insan kaynakları departmanına gitmeniz ve buraya özgeçmişinizi bırakmanız gerekmektedir. Lakin buraya yapacak olduğunuz başvurular yalnızca alakalı kadro ve pozisyonda eleman alımı yapılacağından değerlendirilmeye alınmak ve hatta çoğu zaman değerlendirmeye bile alınmamaktadır. Bu işlemi yaparak uzun süre beklemek yerine ilanların yayına girmesinı ve ilan ayrıntılarına ulaşarak iş başvurusu yapmanızı önermekteyiz. Tunceli Belediyesi güncel iş ilanları ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz.

  • Adres : Moğultay Mahallesi Okullar Caddesi No:3 MERKEZ-TUNCELİ
  • Telefon: +90(428) 212 13 27 – 212 17 63


DİĞER TUNCELİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, tunceli hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan tunceli açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu