Başvurular

TUBİTAK iş ilanları ve iş başvurusu 2022

TUBİTAK iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde TUBİTAK iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. TUBİTAK iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

TUBİTAK iş ilanları ve iş başvurusu

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu yani kısaca bilinen ismiyle TUBİTAK, ülkemizde bilim ve teknolojiyi teşvik etmek, yönlendirmek ve popülerleşmesini sağlamak amacı ile kurulmuş, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı bir kurumdur.  1963 senesinde Cemal Gürsel aracılığıyla hükümete danışmanlık yapılması, milli bilim politikalarına klavuzluk edilebilmesi amacı ile kurulmuştur. Başlangıçtaki misyonu bilimsel incelemeleri ve genç bilim bireylerinı desteklemek iken, bugün bünyesinde barındırdığı onlarca birimle birlikte, tarım politikalarının yönlendirilmesinden, Ar-ge projelerinin desteklenmesine kadar farklı alanları kapsayan bir misyona sahiptir.  Bu makalemizde TUBİTAK aracılığıyla yayınlanmış güncel iş ilanları, iş başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları ile personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı haberleri bulunmaktadır.

  • TUBİTAK İş İlanları 2022
  • TUBİTAK İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılıyor?

TUBİTAK İş İlanları 2022

TUBİTAK ülkemizde bilim ve teknolojik konularda öncü bir kuruluş olmaya sürdürmektedir. Lakin son haftalarda kurumdan yapılan tasviyelerin artması ve çeşitli projelerin başına, hak etmediği düşünülen bireylerin getirilmesi kuruma tepkilerin artmasına yol açtı. TUBİTAK bundan dolayırden dolayı 2022 yılına bi hayli fazla önem vermektedir. Bu nedenle boşalan kadrolarına çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecektir.  TUBİTAK aracılığıyla yapılması hedeflenen iş ilanları içinde ilköğretim mezunu, lise mezunu ve üniversite mezunu adayların iş başvurusu yapabilecekleri çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. TUBİTAK aracılığıyla son haftalarda yayınlanmış iş ilanları aşağıda verilmiştir.

  • TUBİTAK Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • TÜBİTAK 158 Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • TUBİTAK İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • TUBİTAK Lisans Mezunu Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Tubitak Teknisyen ve Mühendis Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

Yukarıda vermiş olduğumuz iş ilanları yanında 2022 senesinde TUBİTAK bünyesinde faaliyet göstermekte olan aşağıdaki birimlere de personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirilecektir. Ayrıca ilanlara nasıl iş başvurusu yapabileceğinizi de haberimiz devamında geniş bir şekilde olarak anlattık.

  1. Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB)
  2. Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı (BİDEB)
  3. Kurumsal İletişim Müdürlüğü (KUİM)
  4. İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı (İKB)
  5. İdari Hizmetler Daire Başkanlığı (İHB)
  6. Mali Hizmetler Daire Başkanlığı (MAB)
  7. Teknoloji ve Yenilik Destek Programı Başkanlığı (TEYDEBNGYKC)
  8. Marmara Araştırma Merkezi (MAM) – Gebze
  9. Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM) – Gebze
  10. Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE) – Ankara
  11. Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü (UZAY) – Ankara
  12. Ulusal Metroloji Enstitüsü (UME) – Gebze
  13. Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TÜSSİDE)- Gebze
  14. Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezi (ULAKBİM) – Ankara
  15. Ulusal Gözlemevi (TUG) – Antalya
  16. Bursa Test ve Analiz Laboratuvarı (BUTAL) – Bursa

TUBİTAK İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılıyor?

TUBİTAK aracılığıyla yayınlanmış olan iş ilanları devlette.com adresimiz üzerinde ve kurumun resmi İnternet adresi olan tubitak.gov.tr üzerinde yayınlanmaktadır. Yukarıda vermiş olduğumuz  ilanlara ait başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi tüm ilan ayrıntıları yayınlanmış olan ilana göre değişiklik göstermektedir. Vermiş olduğumuz ilan bağlantılarına girerek bu ilanların ile ilgili tüm detaylara varabilirsiniz. Bu iş ilanlarını kaçırmamak ve ilk kez bu ilanlardan haberdar olmak için ise sosyal ağlardan bizleri takip etmeniz yeterli gelmektedir. TUBİTAK bunların dışında iş başvurusu yapmak isteyen ve güncel iş ilanlarına ulaşmak isteyen vatandaşlar için bir sayfa oluşturmuştur. Bu sayfayı ziyaret ederek yine güncel ilanları görebilir ve sisteme üye olarak bu ilanlara iş başvurusu uygulayabilirsiniz. İlgili sayfa aşağıda bulunmaktadır. TUBİTAK iş ilanları ve iş başvuru sistemi ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi ise yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER TUBİTAK HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, tubitak hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan tubitak açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu