Başvurular

Trakya Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2021

Trakya Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2021, iş başvurusu bölümünde Trakya Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Trakya Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Trakya Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2021

Trakya Üniversitesinden yapılan bilgilendirmede Üniversiteye anlaşmali sağlık personeli alınacağı açıklamaldu!

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Üniversitemiz Hastanesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi kapsamı içinde çalıştırılmak üzere Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ikaznca yazılı ve/yahut sözlü sınav yapılmaksızın (başvuru şartlarını taşıyan adaylardan) 2020 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle aşağıda gösterilen pozisyonlara anlaşmali personel alınacaktır.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANANILAN KOŞULLAR:

1- T.C. vatandaşı olup, 657 sayılı Kanun’un 48. maddesinde gösterilen genel şartları taşımak.

2- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik yahut yaşlılık aylığı almıyor olmak.

3- Adaylar hemen vazifeye başlatılacağı için vazifeye başlamasına engel bir durumunun olmaması (Sağlık Dahil).

4- Nöbet usulü ve vardiyalı çalışmaya engel hali bulunmamak.

5- Müracaat edilecek unvan için aranılan başvuru şartlarını taşıyor olmak.

6- Son 1 (bir) yıl içinde anlaşmali personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet anlaşmasi esaslarına aykırı hareket etmesi sebebiyle kuramlarınca anlaşmalerinin feshedilmemiş olması yahut anlaşma dönemi içinde (tespit edilen istisnalar hariç) anlaşmasini tek taraflı feshetmemiş olmak.

ECZACI pozisyonuna başvuracak adaylarda Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ikaznca KPSS puan şartı aranmamaktadır. Birden fazla başvuru olması durumunda bu pozisyon için sınav yapılacak olup, tarih, saat ve yeri bunun bunun yanında belirtilecektir.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ, ZAMANI VE İSTENİLEN BELGELER:

Adayların bu ilanın Resmi Gazete’de yayım tarihinden bu yana 15 gün içinde;

1- Kimlik Belgesi fotokopisi,

2- Diploma yahut çıkış belgelerinin fotokopisi (e-Devlet üzerinden alınacak belgeler geçerlidir),

3- Başvurulan unvan için istenmiş ise sertifika, çalışma ve tecrübeye ilişkin belge (Sertifika Sağlık Bakanlığı Sertifikalı Eğitim Yönetmeliği ikaznca düzenlenmiş olmalıdır)

4- Lisans mezunları 2020 KPSSP3 puanını, Ön lisans mezunları 2020 KPSSP93 puanını, Ortaöğretim mezunları 2020 KPSSP94 puanını gösteren belge

5- 1 adet fotoğraf ile birlikte Trakya Üniversitesi Rektörlüğüne şahsen başvurmaları gerekmektedir. (Başvuru sırasında Beyan Formu doldurulacağından posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)

Not: Adaylar yalnızca tek bir unvan için pozisyon kodu altını çizerek başvuru yapacaklardır.

Başvuru bitim tarihinden sonraki beş iş günü içinde KPSS (B) grubu puan sıralaması yapılarak sonuçlar, www.trakya.edu.tr adresinde açıklamalacaktır. Bu açıklama tebliğ mahiyetinde bulunacağından bunun bunun yanında tebligat yapılmayacaktır.

Trakya Üniversitesi Rektörlüğünden İlanen Duyurulur.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu