Başvurular

Toyzz Shop iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Toyzz Shop iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Toyzz Shop iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Toyzz Shop iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Toyzz Shop iş ilanları ve iş başvurusu

Toyzz Shop, Sunmam Oyuncak bünyesinde kurulmuş olan bir firmadır. Firmanın kuruluğu 1985 yılına dayanmaktadır. Toyzz Shop ise 2001 senesinde kurulmuştur. Kurulmuş olduğu günden bu yana büyümesini aralıksız sürdüren firma şimdilerde ülkemizin en büyük oyuncak şifrketi olmayı başarmıştır. Ülkemizde alanında ilklerin öncüsü olan şirket; Walt Disney, Warner Bros, Pembe Panter, Snoopy ve Hello Kitty gibi dev markalarında lisanslı ürünlerinin satışını gerçekleştirmeyi ilk başaran firmadır. Firma yalnızca Türkiye oyuncak pazarında değil bunun yanı sıra yurtdışına açılım sürecinde dünya oyuncak pazarında yer edinmek için tüm gücüyle çalışmaktadır. Toyzz Shop bünyesinde mağazalarına ve depolarına çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır. Toyzz Shop aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Toyzz Shop İş İlanları 2022
  • Toyzz Shop İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Toyzz Shop İş İlanları 2022

Kurulmuş olduğu günden bu yana mağaza sayısını arttıran firma 50’yi aşkın ilimizde 220’yi aşkın mağaza sayısına ulaşmayı başarmıştır. Firma bunun bunun yanında KKTC yani Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde de 3 şehirde 5 mağaza ile hizmet sağlamaktadır. Kocaeli ilimizde Gebze beldesinde fabrikaya sahip olan firma bünyesinde 2 bini aşkın kişi istihdam edilmektedir. Toyzz Shop bünyesine bu bireylere ek çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştiriliyor.

Toyzz Shop aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; mağaza müdür yardımcısı, mağaza müdürü, enjeksiyon elemanı, grafik tasarımcı, satış danışmanı, lojistik ve stok denetim asistanı, mağaza yöneticisi, oyuncak fabrikası montaj paketleme elemanı, rotasyon üretim elemanı, grafiker, ERP teknik uzmanı, engelli personel gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Toyzz Shop İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Toyzz Shop yeni yapacağı işe alımlarda ilk kez kendi insan kaynakları departmanına önceden iş başvurusu yapmış adayları değerlendirmekte ve özgeçmişlerini inceleyerek işe uygun adayları görüşmeye davet etmektedir. Şayet uygun aday bulunamamışsa da çeşitli kariyer portallarına ilanlar yayınlanmaktadır. Sizler de aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu aracılığıyla başvurularınızı kolay bir biçimde tamamlayabilirsiniz. Sayfaya girmenizin ardından genel başvuru kısmına girerek özgeçmişinizi iletebilirsiniz. Bu makalemizde Toyzz Shop iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Toyzz Shop İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu