Başvurular

TEİAŞ iş ilanları ve iş başvurusu 2022

TEİAŞ iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde TEİAŞ iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. TEİAŞ iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

TEİAŞ iş ilanları ve iş başvurusu

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) 8 Haziran 1984 tarih ve 233 sayılı Kamu İktisadi Teşebbüsleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ve değişiklikleri ile 22 Ocak 1990 tarih ve 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’ye dayanılarak çıkarılan, 2001/2026 sayılı kararnamenin eki Bakanlar Kurulu kararı ve 4628 sayılı Elektrik Piyasası Kanunu çerçevesinde faaliyette bulunmak üzere kurulmuştur. TEİAŞ bugün Türkiye’de yüksek gerilim düzeysindeki iletim dizgesini -Enerji Nakil Hattı / ENH- (sistemini) işletmenliğini yapan ve tekel olan kamu iktisadi teşekkülüdür. TEİAŞ yapmış olduğu çalışmalarına 2022 senesinde da ara vermeksizin devam edeceğini açıklamıştır. Kurum, faaliyetlerinin ara vermeksizin devamı adına da ihtiyaç duyduğu kadro ve pozisyonlara çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı ve memur alımı gerçekleştirmektedir. Yazımızın devamında TEİAŞ aracılığıyla yayına giren en son iş ilanları ve bu ilanlara ait iş başvurusu ile iş başvuru formu bulunmaktadır.

  • TEİAŞ Güncel İş İlanları 2022
  • Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) İş Başvurusu 2022

TEİAŞ Güncel İş İlanları 2022

TEİAŞ Genel Müdürlüğü yeni piyasa yapısına uygun olarak merkez birimleri ve yurt sathına yayılmış tasarı, tesis, denetimlik, işletme, bakım ve yük sevkiyat birimleriyle faaliyetlerine sürdürmektedir. TEİAŞ 2022 yılı içinde bünyesine çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecektir. Kurumun hali hazırda bünyesinde 8 bin 200’den fazla çalışanı bulunmaktadır. Bu çalışanlarına yenilerini eklemek için çalışmalarını sürdüren TEİAŞ, şimdiden fazla sayıda personel alımı için iş ilanları yayınlamıştır. Aşağıda TEİAŞ aracılığıyla yayına giren en son iş ilanları bulunmaktadır.

  • TEİAŞ Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • TEİAŞ Teknisyen Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • TEİAŞ Elektrik Teknisyeni ve Elektronik Teknisyeni Alımı İçin TIKLAYIN
  • TEİAŞ Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • TEİAŞ Memur Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

TEİAŞ aracılığıyla yayına giren ve yayına girecek olan iş ilanları içinde profesyonel, tecrübeli olmayan, vasıfsız, bay, bayan adayların iş başvurusu yapabilecekleri, ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadrolar ve pozisyonlar bulunmaktadır. İlanlar yayınlandıkça yukarıda vermiş olduğumuz liste de güncellenecektir. Peki bu iş ilanlarına nasıl iş başvurusu yapılır?

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) İş Başvurusu 2022

TEİAŞ aracılığıyla yayına giren ve yayına girecek olan tüm iş ilanları www.devlette.com adresimiz üzerinde http://www.teias.gov.tr/ adresi üzerinde yayınlanmaktadır. Bu ilanları takip etmek ve ilanlara anında iş başvurusunda bulunmak için tek yapmanız gereken sosyal ağlardan bizleri takip etmektir. İş ilanları yayına girdiğinda sosyal ağlar üzerinden iş başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi geniş bir şekilde ilan detaylarının hepsini sunacağız. TEİAŞ bunun bunun yanında ilanlar dışında kendi bünyesine yapılan başvuruları ise kabul etmemektedir. TEİAŞ bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlarımız ilanların yayınlanmalarını ve bu ilanlarda söz edeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. TEİAŞ iş ilanları ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurumun bağlı olduğu bakanlığın yapmış olduğu alımlar için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı İş İlanları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


DİĞER TEİAŞ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, teiaş hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan teiaş açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu