Başvurular

Tarım ve Orman Bakanlığı 520 Personel Alımı İçin İŞKUR’da TYP İlanı Yayımladı

Tarım ve Orman Bakanlığı 520 Personel Alımı İçin İŞKUR’da TYP İlanı Yayımladı, iş başvuruları bölümünde Tarım ve Orman Bakanlığı 520 Personel Alımı İçin İŞKUR’da TYP İlanı Yayımladı ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. Tarım ve Orman Bakanlığı 520 Personel Alımı İçin İŞKUR’da TYP İlanı Yayımladı ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Tarım ve Orman Bakanlığı 520 Personel Alımı İçin İŞKUR’da TYP İlanı Yayımladı

İŞKUR üzerinden yayımlanan TYP personel alım ilanları kapsamı içinde yeni ilanlar yayımlandı. Kurumların alakalı birimlerine yapılacak alımlar için ise Orman Bakanlığı’ndan da çok sayıda alım yapılacağı bilgisi verildi. 

Kamu İlanları olarak Toplum Yararına Program kapsamı içinde yayımlanan ve Orman Bakanlığı bünyesinde görevlendirilecek işçi alımlarını haberimizin detay kısmında bir araya getirdik. 

TARIM BAKANLIĞINA TYP İŞÇİ ALIMLARI YAPILIOR

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde İstanbul ve Aydın’da faaliyet gösteren ve TYP personeli alımı yapacağını ilan eden kurumların listesi şu biçimde,

Orman İşletme Müdürlüğü, Orman İşletme Şefliği, Orman İşletme Müdürlüğü Özel Bütçe Birimi ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü.

TYP İLANLARINA BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İki farklı şehirde yapılacak olan Toplum Yararına Program kapsamı içinde personel alım ilanları için adayların İŞKUR’da bulunan ve aşağıda aktardığımız koşulları sağlamaları gerekiyor. 

 TYP işçi adaylarının Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve Türkiye İş Kurumu’na kayıtlı işsiz olması gerekiyor. İŞKUR’a üye olmanın bunun yanında adayların  18 yaşını tamamlamış olmaları diğer bir koşul. Bu koşulların dışında adayların emekli, malul, dul ve yetim aylığı almıyor olmak, Öğrenci olmamak (açıköğretim öğrencileri hariç), TYP’den yararlanılmaya başlanan gün saygınlığıyla Sosyal Yardım Bilgi sistemi üzerinden yapılacak sorgulamada herhangi bir nakdi sosyal yardım almıyor olmak ve talep edilen yaş aralığında olmak, şartlarına haiz olması isteniyor.

İLANLARA NASIL ULAŞILIR?

TYP İlanlarına ulaşmak için aşağıda bulunan açıklamayı takip edebilirsiniz.

1-) İŞKUR TYP Personel Arama Sayfasına gidin (Aşağıda bağlantı adresi mevcut)

2-) TYP İlan Arama Sayfasında hiçbir alanı doldurmadan Ara butonuna basın

3-) Alım yapılacak şehre göre de arama uygulayabilirsiniz

TYP ilanlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu