Başvurular

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımı Yapacak 2022

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımı Yapacak 2022, iş başvuru bölümüzde Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımı Yapacak ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımı Yapacak başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımı Yapacak

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü yayınlamış olduğu ilan ile 54 personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alımı ilanı kapsamı içinde  büro personeli alımı ve tekniker alımı gerçekleştirecektir.  Adaylar 6 Şubat 2017 tarihinden başlamak üzere 10 Şubat 2017 tarihi mesai bitimine kadar iş başvurularını yapabilirler. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri ile ilgili geniş bir şekilde bilgi haberimiz devamında bulunmaktadır.

  • Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımı İlanı 2017
  • Başvuru Şartları Nelerdir?
  • Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımı Başvurusu 2017
  • Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
  • Diğer Bilgiler
  • Başvuru Sırasında İstenilen Belgeler Nelerdir?
  • Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü İş Başvuru Formu
  • İletişim

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımı İlanı 2017

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Merkez ve Taşra Birimlerinde çalıştırılmak üzere ekli listede bölgesi, ili, birimi, unvanı ve adedi gösterilen Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararına ekli 28/06/1978 tarihli ve 16330 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek-2 nci maddesinin (b) fıkrasına göre KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle personel alınacaktır.

Başvuru Şartları Nelerdir?

  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin (A) fıkrasının 4, 5, 6, 7 ve 8 inci bentlerinde gösterilen koşulları taşımak.
  • Lisans mezunları için 2016 yılı KPSS P3 (B) puan türü, Ön lisans mezunları için 2016 yılı KPSS P93 (B) puan türünden 70 ve üzeri puan almış olmak.
  • Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin “Böylelikle istihdam edilenler, hizmet anlaşmasi esaslarına aykırı hareket etmesi sebebiyle kurumlarınca anlaşmalerinin feshedilmesi yahut anlaşma dönemi içinde Bakanlar Kurulu Kararı ile tespit edilen istisnalar hariç anlaşmayi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden bu yana bir yıl geçmedikçe kurumların anlaşmali personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması.

Büro Personeli (Merkez ve Taşra)

Dört (4) yıllık Yüksek Okullarının Tapu Kadastro bölümünden yahut iki (2) yıllık Meslek Yüksek Okullarının Tapu Kadastro/Tapu ve Kadastro Bölümünden mezun olmak.

Tekniker (Taşra)

İki (2) yıllık Meslek Yüksek Okullarının Tapu Kadastro/Tapu ve Kadastro Bölümünden mezun olmak.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımı Başvurusu 2017

Başvurular Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüklerinden (*) herhangi birine yalnız bir unvan için, 06-10 Şubat 2017 tarihleri içinde mesai bitimine (saat: 17:00) kadar (www.tkgm.gov.tr) adresinden temin edilerek doldurulacak olan “Sözleşmeli Personel (4/B) Başvuru Talep Formu” ve bu formda gösterilen belgeler ibraz edilmek suretiyle şahsen yapılacaktır. (Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.) Birden fazla Bölge Müdürlüğüne ve/yahut birden fazla unvan için başvuru yapıldığı takdirde başvuruların tamamı geçersiz sayılacak bu durumdaki aday atanmış olsa dahi ataması iptal edilecektir. Değerlendirmeler ve atamalar Genel Müdürlükçe yapılacağından, adaylar 22 Bölge Müdürlüğünden birine başvuru yapacaktır.

Başvuru Yapılabilecek Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlükleri : Ankara-İstanbul-İzmir-Bursa-Konya-Antalya-Diyarbakır-Erzurum-Trabzon-Samsun- Kayseri-Hatay-Gaziantep-Edirne-Van-Elazığ-Eskişehir-Denizli-Kastamonu-Sivas- Şanlıurfa-Yozgat (Bölge Müdürlükleri adres ve iletişim bilgileri (www.tkgm.qov.tr adresinde mevcuttur.)

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Başvuru bitimi tarihinden bu yana Büro Personeli ve Tekniker unvanları için başvuru yapan adayların, KPSS (B) grubu puanı esas alınarak, her unvan için ayrı ayrı, en yüksek puan alan adaydan başlanarak sıraya konulmak suretiyle puan sıralamasına göre, ilan edilen boş kadro sayısı kadar asil ve yedek aday atanmaya hak kazanacaktır. Başarı puan sıralaması neticesinde puanların eşit olması halinde; doğum tarihi önce olan adaya, bununda eşit olması halinde diploma notu yüksek miktarda olan adaya öncelik tanınacaktır.

Atanmaya hak kazananların listesi ile aynı sayıda yedek aday listesi Genel Müdürlüğümüzün web sitesi olan (www.tkgm.gov.tr) adresinde ilan edilecektir. Adaylara bunun bunun yanında bir tebligat yahut açıklama yapılmayacaktır. Atamalar; Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünce KPSS (B) puan sıralaması esasına göre, en yüksek puan almış adaydan başlamak kaydıyla sıralanarak, adayların görev yapmak istedikleri birim tercih ettirilmek suretiyle yapılacaktır. Yedek listenin yetersiz kalması halinde puan sırasına göre diğer adaylardan atama yapılacaktır.

Diğer Bilgiler

Atanmaya hak kazananların, tercih işlemlerinin yapılacağı tarih ve yer Genel Müdürlüğümüzün web sitesi ( www.tkgm.gov.tr) adresinde ilan edilecektir. Bu ilan tebligat niteliğinde olup, adaylara başkaca bir açıklama yahut tebligat yapılmayacaktır. Atanmaya hak kazanıp süresi içinde başvurmayanlar ile ataması yapılamayan yahut iptal edilen adayların yerine yedek adaylardan puan sıralamasına göre atama yapılacaktır.

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin “Böylelikle istihdam edilenler, hizmet anlaşmasi esaslarına aykırı hareket etmesi sebebiyle kurumlarınca anlaşmalerinin feshedilmesi yahut anlaşma dönemi içinde Bakanlar Kurulu kararı ile tespit edilen istisnalar hariç anlaşmayi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden bu yana bir yıl geçmedikçe kurumların anlaşmali personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne aykırı durumu tespit edilenlerin atamaları iptal edilecektir. Güvenlik soruşturması olumsuz neticelenen ve/yahut başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda olduğu yahut belge verdiği sonradan tespit edilen adayların müracaatları kabul edilmeyecek, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecek ve kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir. Bu durumdaki adaylar ile ilgili genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır.

Sözleşmeli Personel alımı ile alakalı tüm açıklama, ilanlar ve bilgilendirmeler Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü web sitesi (www.tkgm.gov.tr) adresinde yayımlanacaktır. Yayımlanacak bu açıklama, ilan ve bilgilendirmeler tebligat mahiyetinde bulunacağından, adaylara bunun bunun yanında bir tebligat yapılmayacaktır.

Başvuru Sırasında İstenilen Belgeler Nelerdir?

  • Sözleşmeli Personel (4/B) Başvuru Talep Formu
  • Diploma yahut Mezuniyet Belgesi Fotokopisi
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • KPSS Yerleştirme Sonuç Belgesi (İnternet Çıktısı)
Bölge Vizeli Olduğu İl Birimi Büro Personeli Tekniker Toplam
GENEL MÜDÜRLÜK MERKEZ MERKEZ 1 1
ADANA ADANA POZANTI Tapu Müdürlüğü 1 1
ADANA ADANA ALADAĞ Tapu Müdürlüğü 1 1
ERZURUM AĞRI AĞRI Tapu Müdürlüğü 1 1
ERZURUM AĞRI DOĞUBEYAZIT Tapu Müdürlüğü 2 2
SAMSUN AMASYA TAŞOVA Tapu Müdürlüğü 1 1
ANKARA ANKARA POLATLI Tapu Müdürlüğü 1 1
ANKARA ANKARA KIZILCAHAMAM Tapu Müdürlüğü 1 1
ANTALYA ANTALYA ALANYA Tapu Müdürlüğü 1 1
ANTALYA ANTALYA ELMALI Tapu Müdürlüğü 1 1
BURSA BURSA İNEGÖL Tapu Müdürlüğü 1 1
BURSA BURSA YILDIRIM Tapu Müdürlüğü 1 1
BURSA BURSA YENİŞEHİR Tapu Müdürlüğü 1 1
DENİZLİ DENİZLİ ÇAMELİ Tapu Müdürlüğü 1 1
ANKARA DÜZCE DÜZCE Tapu Müdürlüğü 1 1
ESKİŞEHİR ESKİŞEHİR SİVRİHİSAR Tapu Müdürlüğü 1 1
ESKİŞEHİR ESKİŞEHİR TEPEBAŞI Tapu Müdürlüğü 1 1
GAZİANTEP GAZİANTEP ŞAHİNBEY Tapu Müdürlüğü 2 2
GAZİANTEP GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL Tapu Müdürlüğü 2 2
HATAY HATAY ANTAKYA Tapu Müdürlüğü 1 1
İSTANBUL İSTANBUL ÇATALCA Tapu Müdürlüğü 1 1
İSTANBUL İSTANBUL ŞİLE Tapu Müdürlüğü 2 2
İSTANBUL İSTANBUL BAĞCILAR Tapu Müdürlüğü 1 1
İSTANBUL İSTANBUL SULTANBEYLİ Tapu Müdürlüğü 1 1
İSTANBUL İSTANBUL ESENLER Tapu Müdürlüğü 1 1
İSTANBUL İSTANBUL ARNAVUTKÖY Tapu Müdürlüğü 1 1
İSTANBUL İSTANBUL BAŞAKŞEHİR Tapu Müdürlüğü 1 1
İSTANBUL İSTANBUL ÇEKMEKÖY Tapu Müdürlüğü 1 1
İSTANBUL İSTANBUL ESENYURT Tapu Müdürlüğü 2 2
İSTANBUL İSTANBUL SANCAKTEPE Tapu Müdürlüğü 1 1
İSTANBUL İSTANBUL SULTANGAZİ Tapu Müdürlüğü 1 1
İSTANBUL İSTANBUL BAHÇELİEVLER Tapu Müdürlüğü 1 1
İSTANBUL İSTANBUL KARTAL Tapu Müdürlüğü 1 1
İSTANBUL İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE Tapu Müdürlüğü 1 1
İSTANBUL İSTANBUL PENDİK Tapu Müdürlüğü 1 1
İSTANBUL İSTANBUL SİLİVRİ Tapu Müdürlüğü 1 1
İZMİR İZMİR KARABURUN Tapu Müdürlüğü 1 1
GAZİANTEP KAHRAMANMARAŞ GÖKSUN Tapu Müdürlüğü 1 1
KONYA KARAMAN KARAMAN Tapu Müdürlüğü 1 1
İZMİR MANİSA SALİHLİ Tapu Müdürlüğü 1 1
VAN MUŞ MUŞ Tapu Müdürlüğü 1 1
SAMSUN ORDU ALTINORDU Tapu Müdürlüğü 1 1
İSTANBUL SAKARYA HENDEK Tapu Müdürlüğü 1 1
İSTANBUL SAKARYA KARASU Tapu Müdürlüğü 1 1
SİVAS SİVAS ZARA Tapu Müdürlüğü 1 1
ŞANLIURFA ŞANLIURFA BİRECİK Tapu Müdürlüğü 1 1
ŞANLIURFA ŞANLIURFA VİRANŞEHİR Tapu Müdürlüğü 1 1
SİVAS TOKAT REŞADİYE Tapu Müdürlüğü 1 1
YOZGAT YOZGAT SORGUN Tapu Müdürlüğü 1 1
GENEL TOPLAM 40 14 54

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü İş Başvuru Formu

ADAY HAKKINDA BİLGİLER
1 T.C. Kimlik No
2 Adı ve Soyadı (Kısaltma yapılmadan)
3 Doğum Yeri ve Tarihi İl İlçe Doğum Tarihi (Gün/Ay/Yıl)
4 Cinsiyeti Kadın ? Erkek ?
5 Baba Adı Anne Adı________ |
6 İkametgah Adresi (Tebligat Adresi)
7 Haberleşme Telefonları: CEP: DİĞER:
8 Varsa İş Adresi ve Telefonu
9 Askerlik Durumu Yaptı ? Tecilli ? Muaf ?
10 Bitirdiği Öğrenim Kurumlan Üniversite
Bölümü/ Programı
Bitirdiği Yıl – Diploma Notu 1
11 KPSS(B) Puanı ve Türü KpssP3 KpssP93

KPSS (B) Puanı: Türü: ? ?

12 Başvuracağı Sözleşmeli Pozisyon Unvanı ? Büro Personeli ? Tekniker

Form tükenmez yahut mürekkepli kalemle doldurulacak, istenen belgeler forma eklenecek. Bütün sorular tam ve açık olarak yanıtlandırılacaktır. Birden fazla unvan ve yer için başvuran adayların müracaatı geçersiz sayılacaktır. Gerçeğe aykırı beyanda olduğu tespit edilenler ile ilgili Türk Ceza Kanununun alakalı hükümleri uygulanacaktır. İş Talep formunda gerçeğe aykırı beyanda olduğu tespit edilenlerin, başvuruları geçersiz sayılarak anlaşmaleri yapılmayacak, anlaşmasi yapılmış olanların anlaşmaleri iptal edilecektir.

İletişim

  • Yazışma adresi: Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı Dikmen Caddesi No:14 (06100) Bakanlıklar/ANKARA
  • Telefon : (0312) 4136528
  • Faks : (0312) 4136525

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü anlaşmali personel alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru şartları, başvuru tarihleri gibi geniş bir şekilde ilan detaylarını paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, tapu ve kadastro genel müdürlüğü hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan tapu ve kadastro genel müdürlüğü açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu