Başvurular

Sivas’ta Dört Eylül Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kuruluyor! 2022

Sivas’ta Dört Eylül Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kuruluyor! 2022, iş başvuru bölümüzde Sivas’ta Dört Eylül Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kuruluyor! ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Sivas’ta Dört Eylül Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kuruluyor! başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Sivas’ta Dört Eylül Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kuruluyor!

Ülkemizde eğitim öğretim alanında yapılan çalışmalar ve yeniliklere her geçen gün birisi ekleniyor. Bu gelişmelerden sonuncusu ise Sivas’tan geldi. Ak Parti Sivas Milletvekilleri Yılmaz, Turan ve Bilgin, Sivas’ta Dört Eylül Bilim ve Teknoloji Üniversitesi kurulması için kanun teklifi verdiler.  Bize gelen haberler ise bu kanun teklifinin kabul edileceği yönünde.

SİVAS DÖRT EYLÜL BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI

Teklife göre; Dört Eylül Bilim ve Teknoloji Üniversitesi; Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Turizm Fakültesi, Yabancı Diller Yüksek Okulu, Fen Bilimleri Enstitüsü ile Sosyal Bilimler Enstitüsünden oluşacak. Her yeni açılan kurum, kuruluşta olduğu gibi Dört Eylül Bilim ve Teknoloji Üniversite de personel alımı ihtiyacı duyacak. Bu bağlamda ilk etapta 2418 kadro ihtisası öngörülüyor. Başvuru tarihleri, başvuru formu ve diğer gelişmeleri www.devlette.com adresini sosyal ağlarda takip ederek haberdar olabilirsiniz.

 


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu