Başvurular

Sahil Güvenlik Komutanlığı Sözleşmeli Astsubay Alımı İlanı Yayınlandı 2022

Sahil Güvenlik Komutanlığı Sözleşmeli Astsubay Alımı İlanı Yayınlandı 2022, iş başvuru bölümüzde Sahil Güvenlik Komutanlığı Sözleşmeli Astsubay Alımı İlanı Yayınlandı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Sahil Güvenlik Komutanlığı Sözleşmeli Astsubay Alımı İlanı Yayınlandı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Sahil Güvenlik Komutanlığı Sözleşmeli Astsubay Alımı İlanı Yayınlandı

Sahil Güvenlik Komutanlığı yayınlamış olduğu ilan ile anlaşmali astsubay alımı yapacağını açıkladı. Adaylar ilana 10 Nisan ile 24 Nisan 2017 tarihleri içinde başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler haberimiz devamında bulunmaktadır.

Sahil Güvenlik Komutanlığı Sözleşmeli Astsubay Alımı İlanı 2017

Başvuru şartlarını taşıyan ve ilana başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını Sahil Güvenlik Komutanlığının resmi adresi üzerinden gerçekleştirebileceklerdir. Başvurular 10 Nisan 2017 saat 11:00’da başlayıp, 24 Nisan 2017 günü saat 11:00’da sona erecektir. Ön başvuru sırasında adaylardan herhangi bir ücret talep edilmeyecektir. Lakin ön başvuru koşullarını sağlayan ve sınava davet edilen adaylar 50 TL sınav ücreti yatırmak durumundadırlar. Aksi durumunda sınav başvuruları geçersiz sayılacaktır.

  • Başvuru Başlangıç Tarihi ve Saati : 10 Nisan 2017 saat: 11:00
  • Başvuru Bitiş Tarihi ve Saati : 24 Nisan 2017 saat: 11:00
  • Başvuru Sonuçları ve Sınav Yeri İlanı : 02 Mayıs 2017’den sonra.
  • Sınav Tarihi : Bilahare ilan edilecek.
  • Sınav Sonuçları İlan Edilmesi : Bilahare ilan edilecek.

İlana başvuru yapacak adayların silah taşımaya yahut silahlı görev yapmaya  hukuki bir önüne geçerinin olmaması, önceden çalışmış olduğu kamu kurumunda disiplinsizlik gibi nedenlerden dolayı çıkarılmamış olması, alkol, uyuşturucu yahut herhangi bir ikazcı madde sebebiyle tedavi görmemiş olması, kamu haklarından yoksun bırakılmamış olmaları, herhangi bir siyasi partiye üye olmamaları ( Siyasi partiye üye olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN. ), güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olmak gibi çeşitli başvuru şartları aranmaktadır. Tüm bu başvuru şartlarının devamına, başvuru formuna, başvuru koşullarının hepsine aşağıda bulabileceğiniz başvuru kılavuzu vasıtası ile ulaşabilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren diğer tüm ilanlara Sahil Güvenlik Komutanlığı iş başvuru formu sayfasından varabilirsiniz.

Sahil Güvenlik Komutanlığı Astsubay Alımı Başvuru Kılavuzu İçin TIKLAYIN


DİĞER ASTSUBAY ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, astsubay alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan astsubay alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu