Başvurular

Sağlık Bakanlığı 3000 sağlık personel alıyor 2022

Sağlık Bakanlığı 3000 sağlık personel alıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Sağlık Bakanlığı 3000 sağlık personel alıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Sağlık Bakanlığı 3000 sağlık personel alıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Sağlık Bakanlığı 3000 sağlık personel alıyor

Sağlık Bakanlığı 3000 sağlık personeli alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Sağlık Bakanlığı’nca yayına giren ilan kapsamı içinde; diyetisyen, ebe, fizyoterapist, hemşire, psikolog, sosyal çalışmacı, sağlık teknikeri alımı gerçekleştirecek. Adaylar ilana 22 Haziran 2022 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebilecekler. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler yazımız devamındadır.

Sağlık Bakanlığı 3000 Sağlık Personeli Alımı İlanı Yayınlandı 2022

Sağlık Bakanlığından:

1. Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 45/A maddesi kapsamı içinde istihdam edilmek üzere Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre ÖSYM aracılığıyla yapılacak merkezi yerleştirme ile toplam 3.000 anlaşmali sağlık personeli alınacaktır.

2. Ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeylerinde tercih yapılabilecek anlaşmali sağlık personeli pozisyonlarının ve başvuru şartlarının olduğu KPSS-2022/8 Tercih Kılavuzu, ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden yayına girecektır.

3. Adaylar tercihlerini, 16 Haziran – 22 Haziran 2022 tarihleri içinde tercih kılavuzunda gösterilen kurallara göre ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden T.C. Kimlik Numarası ve şifresini girerek yapacaktır. ÖSYM’ye yahut Sağlık Bakanlığına posta yoluyla gönderilen yahut elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır.

4. Sözleşmeli sağlık personeli pozisyonlarının unvan/branş ve öğrenim düzeylerine göre dağılımı ekte gösterilmiştir.

saglik bakanligi 3000 saglik personeli alimi kadrolari

saglik bakanligi 3000 saglik personeli alimi kadrolari

Bu makalemizde Sağlık Bakanlığı aracılığıyla yapılacak 3000 sağlık personeli alımı ile ilgili geniş bir şekilde başvuru bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurumca yayına giren tüm ilanlara Sağlık Bakanlığı personel alımı ilanları sayfasında bulunmaktadır.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu