Başvurular

2020 İŞKUR TYP başvurusu ne zaman başlayacak? Yüzlerce kişi İŞKUR’u ziyaret etti!

2020 İŞKUR TYP başvurusu ne zaman ekranlara gelecek? Yüzlerce kişi İŞKUR’u ziyaret etti!, iş başvuruları bölümünde 2020 İŞKUR TYP başvurusu ne zaman ekranlara gelecek? Yüzlerce kişi İŞKUR’u ziyaret etti! ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. 2020 İŞKUR TYP başvurusu ne zaman ekranlara gelecek? Yüzlerce kişi İŞKUR’u ziyaret etti! ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

2020 İŞKUR TYP başvurusu ne zaman ekranlara gelecek? Yüzlerce kişi İŞKUR’u ziyaret etti!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla yayına giren Toplum Yararına Program (TYP) kapsamı içinde Çevre temizliği, Kamusal altyapının yenilenmesi, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi okullarda çevre düzenlemesi
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi okullarda bakım onarım ve temizlik işleri yapılması, Restorasyon, tarihi ve kültürel mirasın muhafaza edilmesi, Ağaçlandırma, Park düzenlemeleri, Vadi ve dere ıslahı ve Erozyon engelleme çalışmalarında görev yapmak isteyenler merakla TYP personel alım ilanlarının yayına girmesinı bekliyor.

2020 İŞKUR TYP BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

En fazla 9 ay süren ve haftalık 45 saat iş süresi olan İŞKUR TYP personel alım ilanlarında adaylar merakla 2020 İŞKUR TYP başvuru ne zaman ekranlara gelecek? sorusunu araştırmaya başladı. İŞKUR TYP Başvuru ayrıntı kısmı şöyle:

KİMLER TYP’DEN YARARLANAMAZ?

İŞKUR aracılığıyla tertip edilen TYP dışında bir program veya kurstan yararlanmış olan işsiz, 6 ay geçmeden TYP’ye başvuramaz.
Mazeretsiz olarak TYP’den ayrılanlar yahut kendi kusuru sebebiyle ilişiği kesilenler, son yararlanma tarihi üzerinden 24 ay geçmedikçe yeni bir TYP’ye başvuramaz.
Yararlandığı TYP bittikten sonra Kurum aracılığıyla teklif edilen niteliklerine uygun en az üç iş teklifini mazeretsiz olarak kabul etmeyenler, son yararlanma tarihi üzerinden 24 ay geçmedikçe yeni bir TYP’ye başvuramaz.
Herhangi bir kurs veya programa katılmama yönünde yaptırım uygulanan kursiyer yahut katılımcı yaptırım boyunca TYP’den de yararlanamaz.
Devam ettiği bir TYP ile mazeretli veya mazeretsiz ilişiği kesilen katılımcı aynı TYP’ye tekrar katılamaz.

İŞKUR TYP PERSONEL ALIMI NASIL BAŞVURU YAPILIR?

İŞKUR üzerinden yayına giren personel alım ilanlarına https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx adresi üzerinden başvuru uygulayabilirsiniz. Açılan sayfada çıkan ekranda ARA butonuna bastıktan sonra yayına giren TYP ilanlarını görebilir ve size uygunsa başvuru uygulayabilirsiniz.

İŞKUR TYP PERSONEL ALIMI İLANI YAYINLANDI MI?

İŞKUR TYP personel alımı ilanı bekleyenler için şuanda Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla yayınlanmadı. İŞKUR aracılığıyla TYP ilanlarının 1 Şubat ve 31 Mayıs 2020 tarihleri içinde yayına girmesi hedefleniyor.

TYP BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu