Başvurular

PTTPAL 1100 personel alımı ilanı 2022

PTTPAL 1100 personel alımı ilanı 2022, iş başvuru bölümüzde PTTPAL 1100 personel alımı ilanı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. PTTPAL 1100 personel alımı ilanı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

PTTPAL 1100 personel alımı ilanı

PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri veya bilinen kısa adı ile PTTPAL, yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. PTTPAL ilan kapsamı içinde bin 100 personel alımı yapacaktır. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler haberimiz devamında bulunmaktadır.

  • PTTPAL Personel Alımı İlanı 2018
  • Başvurular Nasıl, Nereden Yapılıyor?

PTTPAL Personel Alımı İlanı 2018

PTTPAL, Haziran ayında kurulmuş olan yeni bir kurumdur. PTTPAL, her türlü para, kıymetli maden ve kıymetli evrak taşıma, işleme ve saklama, ATM ikmal, bakım, izleme, nakit yönetimi, gece kasası hizmetleri ve fiziki güvenlik hizmetleri sağlamaktadır. Şirket şu an için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli ve Adana illerimizde nakit merkezi kurmuştur. Şirket gelecek yıl şubelerini arttırmayı planlıyor. PTTPAL bünyesine 1100 personel alımı yapıyor. Adaylarda aşağıdaki başvuru şartları aranıyor.

  • Türk vatandaşı olmak.
  • Erkeklerde en az orta okul mezunu, bayanlarda ise en az lise mezunu olmak.
  • Erkekler 22-32, Bayanlar 18-27 yaşları içinde olmak
  • Erkekler için askerliğini yapmış olmak.
  • Erkekler en az 1.73 cm. , bayanlar en az 1.64 cm. boyunda olmak.
  • İnsan ilişkileri, hitap tarzı, konuşma diksiyonu düzgün olmak ve prezantabl olmak.
  • Taksirli suçlar hariç olmak üzere, ağır hapis yahut altı aydan fazla hapis yahuthut affa uğramış olsa bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, emniyeti suistimal, sahtecilik, hileli iflas yahut istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, devlet sırlarını açığa vurma, laf atma, sarkıntılık, ırza tasallut, ırza geçme, kız, kadın yahut çocuk kaçırma ve alıkoyma, fuhşa teşvik, fuhuş için aracılık, uyuşturucu madde kullanma, uyuşturucu
  • Madde kaçakçılığı suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.
  • Kamu haklarından yasaklı olmamak.
  • Görevin yapılmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile özürlü bulunmamak.
  • 5188 Sayılı Kanun gereği silahlı özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak.
  • Tercihen Para ve Değerli Eşya Taşımacılığı hususunda profesyonel olmak

Başvurular Nasıl, Nereden Yapılıyor?

PTTPAL Adana, Afyon, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay(İskenderun), Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Muğla, Ordu, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Şanlıurfa, Uşak, Van, Zonguldak, İstanbul(Asya) gibi illerimiz için personel alımı yapacak.  PTTPAL aracılığıyla yayına girecek olan ilana başvurmak için adaylar şimdiden beklemeye geçmiş durumda. Lakin ilan halen yayınlanmadı. İlan yayına girdiğinda ilana dair başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi geniş bir şekilde bilgilere www.devlette.com olarak sunacağız.

Bu makalemizde PTTPAL personel alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara PTTPAL iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PTTPAL HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, pttpal hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan pttpal açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu