Başvurular

PTT iş ilanları ve iş başvurusu sayfası 2022

PTT iş ilanları ve iş başvurusu sayfası 2022, iş başvuru bölümüzde PTT iş ilanları ve iş başvurusu sayfası ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. PTT iş ilanları ve iş başvurusu sayfası başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

PTT iş ilanları ve iş başvurusu sayfası

  • PTT Ne Zaman Personel Alımı Yapacak?
  • PTT İş İlanları 2022
  • PTT İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

PTT Ne Zaman Personel Alımı Yapacak?

Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü veya kısa adıyla PTT, Türkiye’nin posta örgütüdür. TBMM’de kabul edilmiş olan tasarı ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi haline gelmiştir. PTT, 23 Ekim 1840 senesinden bu yana faaliyetlerine ara vermeksizin sürdürmektedir. Genel Müdürlüğü Ankara ilimizde bulunan PTT her sene faaliyetlerini arttırarak sürdürmektedir.  PTT 2022 senesinde bünyesinde bulunan 40 bini aşkın çalışana ek olarak çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı ve memur alımı gerçekleştireceğini açıklamıştır. Yazımız devamında PTT iş ilanları, PTT iş başvurusu ve iş başvuru formu bulunmaktadır.

PTT İş İlanları 2022

PTT her sene çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı ve memur alımı iş ilanı yayınlanmaktadır. 2022 yılı için halen ilan yayınlamamış olan PTT ne zaman personel alımı yapacak merak konusuydu. Devlette.com olarak PTT insan kaynakları aracılığı ile alımların yakın günlerde gerçekleştirileceği bilgisini siz kıymetli okurlarımız ile paylaşmıştık. Nihayet iş ilanları yayınlanmaya başlandı. PTT aracılığıyla yayına girecek olan iş ilanları içinde ilköğretim mezunu, ortaokul mezunu, lise mezunu ve üniversite mezunu çok sayıda adayın iş başvurusu yapabilecekleri kadrolar ve pozisyonlar yer alıyor. İlanların akabinde işe alınacak olan personeller anlaşmali, geçici ve kadrolu olarak iş başı yapacaklar. Aşağıda PTT aracılığıyla yayınlanmış olan en yeni iş ilanları bulunmaktadır.

  • PTT  5 Bin Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • PTT A.Ş. 2500 Sözleşmeli Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • PTT 1750 Sözleşmeli Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • PTT Memur Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • PTT İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

Ayrıca aşağıda bulunan PTT iştirakleri de personel alımı yapmaktadır.

PTTPAL İş İlanları İçin TIKLAYIN

PTT aracılığıyla yayınlanmış yahut yayına girecek olan iş ilanları içinde avukat, dağıtıcı, güvenlik görevlisi, gişe memuru, grafiker, veznedar, gişe görevlisi, büro görevlisi, tekniker, teknisyen,  iç mimar, mimar, bilgisayar, elektrik, inşaat ve harita mühendisi gibi sayısız kadro ve pozisyonda alımlar yapılacak.  Peki bütün bu ilanlara nasıl iş başvurusu yapılacak?

PTT İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

PTT aracılığıyla yayına giren yahut yayına girecek olan bütün iş ilanları www.devlette.com adresimiz üzerinde ve http://ik.ptt.gov.tr/ adresi üzerinde yayınlanmaktadır. Bu iş ilanlarını takip etmek, ilanlara nasıl iş başvurusu yapılır öğrenmek, başvuru şartları, başvuru tarihleri ve iş başvuru formu gibi ayrıntıları görmek ve anında iş başvurusu yapmak için sosyal ağlardan bizleri takip etmeniz yeterli gelmektedir. İş ilanları yayına girdiği anda ilanlara dair bütün açıklamaları sosyal ağlarımız üzerinden gerçekleştireceğiz. Harici olarak PTT, iş ilanları yayınlanmadan bünyesine yapılan iş başvurularını kabul etmemektedir. Bu nedenten dolayı PTT bünyesinde çalışmak için ilanların yayına girmesinı beklemeli ve ilanlarda anlattığımız üzere başvurunuzu gerçekleştirmelisiniz. PTT iş ilanları ve PTT iş başvurusu formu doldurma ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PTT HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, ptt hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan ptt açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu