Başvurular

Philip Morris iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Philip Morris iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Philip Morris iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Philip Morris iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Philip Morris iş ilanları ve iş başvurusu

Philip Morris İnternational yahut kısa adı ile PMI, 160’ı aşkın ülkede satış yapan ülkeler arası bir tütün şirketidir. Amerika Birleşik Devletleri merkezli olan şirket dünya tütün piyasasının yüzde 16’sına yakını tek başına kontrol etmektedir. 50’den fazla ülkede üretim yapan şirketin, üretim yaptığı ülkeler içinde Türkiye de bulunmaktadır. Ülkemizde Philip MorrisSA adı ile faaliyetlerine devam eden şirketin yüzde 25’i Sabancı Holding’e aittir. Marlboro, Longbeach, L&M, Philip Morris, Bond Street, Chesterfield, Parliament, Lark, A-Mild, Morven Gold, Muratti, DJI Sam Soe, Multifilter ve Virginia Slims gibi dünyaca ünlü sigara markalarının üretimi Philip Morris gerçekleştirmektedir. Firma ülkede üretim yaptığı yerlerine ve sevkiyat noktalarına çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı yapmaktadır. Philip Morris aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Philip Morris İş İlanları 2022
  • Philip Morris İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Philip Morris İş İlanları 2022

Philip Morris ülkemizde 1984 senesinden bu yana faaliyet göstermektedir. İzmir ilimizde Torbalı beldesinde bir fabrikaya sahip olan Philip Morris bu fabrikada 1200’den fazla kişi istihdam etmektedir. Ülkemiz genelinde ise 2 bine Philip Morris çalışanı bulunmaktadır. Bu fabrikada üretilen tütün mamulleri; Libya, Filistin, Fas gibi Afrika ülkelerine, Suudi Arabistan, Kuveyt, Bahreyn gibi Arap ülkelerine ve Irak gibi 24 farklı ülkeye ihraç edilmektedir. PHILSA bünyesine çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı yapılmaya ise devam edilmektedir.

Philip Morris bünyesinde yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; otomasyon ve yazılım uzmanı, otomasyon mühendisi, mekanik bakım teknisyeni, elektrik elektronik teknisyeni, vasıfsız fabrika işçisi, engelli personel, şoför, özel güvenlik görevlisi, forklift operatörü, saha satış sorumlusu, sevkiyat elemanı, üretim operatörü gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Philip Morris İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Philip Morris’de çalışmak isteyen vatandaşlarımız yazımız sonunda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile dakikalar içinde başvurularını yapabilirler. Sayfaya girdikten sonra açık iş pozisyonları, iş başvuru şartları gibi detaylara ulaşabilir ve başvurunuzu yapabilirsiniz. Kurumun insan kaynakları departmanı başvurunuzu geniş bir şekilde olarak inceleyecektir. Bu makalemizde Philip Morris iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Philip Morris İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu