Başvurular

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 4 Bin İKM Alımı İlanı 2022

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 4 Bin İKM Alımı İlanı 2022, iş başvuru bölümüzde Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 4 Bin İKM Alımı İlanı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 4 Bin İKM Alımı İlanı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 4 Bin İKM Alımı İlanı

Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü yayınlamış olduğu ilan ile taşra teşkilatına 4 bin infaz koruma memuru alımı yani İKM alımı yapacağını açıkladı. 4 bin İKM alımı uzman erbaşlar içinden yapılacaktır. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesine yapılacak olan 4 bin İKM alımı için adayların en az 2 sene uzman erbaşlık yapmaları gerekmektedir. Başvuru yapmak isteyen adayların 20 Kasım itibari ile istifa etmiş olmaları ve 35 yaşını aşmamış olmaları gerekmektedir. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü infaz koruma memuru alımı için başvurular 12 ile 23 Aralık 2016 tarihleri içinde yapılacaktır. Sınava katılacak adaylar da 30 Aralık tarihinde ilan edilecek. Ayrıca sözlü sınav tarihi de 16 Ocak 2017 olarak belirlenmiştir. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü infaz koruma memuru alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri ile alakalı geniş bir şekilde bilgiler haberimiz devamında bulunmaktadır.

  • Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü İnfaz Koruma Memuru Alımı İlanı 2016
  • İnfaz Koruma Memuru Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?
  • 4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alımı Başvurusu
  • İnfaz Koruma Memurluğu Sınavı Yeri
  • Boy ve Kile Ölçümü
  • Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması
  • Sözlü Sınav Tarihi
  • Nihai Başarı Listesi
  • İnfaz Koruma Memuru Alımı Başvuru Formu

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü İnfaz Koruma Memuru Alımı İlanı 2016

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrası, 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu’nun 114’üncü maddesi, 2992 sayılı Adalet Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabulü Hakkında Kanunun Geçici 10. maddesi, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararına Ekli Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği hükümlerine göre, EK-2 listede yeri, sayısı, unvanı ve niteliği gösterilen ceza infaz kurumlan anlaşmali infaz ve koruma memuru pozisyonları için 3269 sayılı Uzman Erbaş Kanununa tabi olarak en az iki yıl çalışmış, anlaşmasini 20/10/2016 tarihine kadar kendi isteği ile feshetmiş ve sınavın son başvuru günü saygınlığıyla otuz beş yaşını doldurmamış olanlardan merkezi sınav şartı olmaksızın anlaşmali olarak 4.000 infaz ve koruma memuru alımı yapılacaktır. Bu pozisyonlara başvuracak adaylarda merkezi sınav şartı uygulanmayacaktır.

İnfaz Koruma Memuru Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Sözleşmeli İnfaz ve Koruma Memuru Pozisyonuna Yerleşebilmek İçin Gereken Şartlar;

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Türk Ceza Kanunu’nun 53’üncü Maddesinde gösterilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl yahut daha fazla süreyle hapis cezasına veya affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama yahut kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,
  • Güvenlik soruşturması olumlu yanıtlanmak,
  • Adalet Bakanlığı Memur, Sınav-Atama ve Nakil Yönetmeliğinin 6-18/c maddesinde bulunan şartları taşıdığını Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü Devlet hastanelerinden alacakları sağlık kurulu raporu ile belgelemek,
  • Yapılacak sınavın son başvuru tarihi olan 23 Aralık 2016 saygınlığıyla 35 yaşını doldurmamış olmak,
  • 3269 sayılı Uzman Erbaş Kanuna tabi olarak en az iki yıl çalışmış olmak. (Diğer personel Kanunlarına tabi olarak çalışmış olanlar başvuru yapamayacaktır.)
  • Sözleşmesini 20/10/2016 tarihinden önce kendi isteği ile feshetmiş olmak. (Sözleşmesi sağlık şartları, disiplinsiz davranış vb. nedenlerle idarece feshedilmiş yahut anlaşmasi yenilenmemiş adaylar sınava başvuramayacaktır. )
  • En az lise yahut dengi okul mezunu olmak,
  • 170 cm.’den kısa boylu olmamak,
  • Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu içindeki fark 13’ten fazla,17’den az olmamak,

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alımı Başvurusu

Başvurular 12 Aralık 2016 günü başlayıp, 23 Aralık 2016 günü mesai saati bitiminde sona erecektir.

Adaylar, yapılacak olan sözlü sınava, adalet komisyonu başkanlıklarından yahut Bakanlık internet sitesinden temin edecekleri EK-1 başvuru formunu doldurup, öğrenim belgesinin aslı yahut komisyon başkanlığınca onaylı örneği, uzman erbaş olarak çalıştıklarını gösterir hizmet belgesi ve son görev yerinden alacakları 3269 sayılı Uzman Erbaş Kanununa tabi olarak çalışmış olduklarını ve kendi istekleri ile anlaşmalerini feshettiklerini gösterir belge ile birlikte en son başvuru günü mesai bitimine kadar alakalı adalet komisyonu başkanlığına yahut mahalli Cumhuriyet başsavcılıklarına başvuracaklardır. Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı veya mahalli Cumhuriyet Başsavcılığı aracı kılınmaksızın doğrudan posta yahut kargo ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvurulara ilişkin evrak; masrafı alakalısinden alınmak suretiyle aynı gün acele posta servisi (APS) ile alakalı adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonu başkanlığına ivedi gönderilecektir. Usulüne uygun olarak başvuru süresi içinde mahalli Cumhuriyet başsavcılıklarına başvuran ve APS masrafını da ödemek suretiyle evrakını teslim eden adayların başvuruları kabul edilecektir. Adaylar yalnızca bir adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonu başkanlığının yapacağı sınava başvurabileceklerdir. Birden fazla komisyona başvurulması durumunda başvurular geçersiz sayılacak, bu biçimde sınava girenler kazanmış olsalar dahi yerleştirme işlemleri yapılmayacaktır.

İnfaz Koruma Memurluğu Sınavı Yeri

EK-2 listede gösterilen adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonu başkanlıklarıdır.

Boy-kilo ölçümüne katılacak infaz ve koruma memuru adayları sözlü sınavdan önce 30 Aralık 2016 tarihinde komisyonlarda, varsa Cumhuriyet başsavcılığı internet sayfalarında yayına girecek olup, bunun bunun yanında yazılı bildirim yapılmayacaktır. Boy-kilo ölçümüne katılma hakkını elde edemeyen başvuru sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

Boy ve Kile Ölçümü

Boy ve kilo şartını taşıyanlar sözlü sınava katılmaya hak kazanacaktır. İnfaz ve koruma memurları için boy ve kilo ölçümü 04 Ocak 2017 tarihinde yapılacaktır. Başvuru sayısı sebebiyle boy kilo ölçümünün bir günde bitirilemeyeceğinin bilinmesi durumunda müteakip günlerde de boy kilo ölçümüne devam edilecek ve hangi günlerde boy kilo ölçümü yapılacağı komisyonlarda, varsa Cumhuriyet başsavcılığı internet sayfalarında yayına girecektır. Boy kilo ölçümüne katılmayanların mazeretleri kabul edilmeyecek, sözlü sınava katılamayacaklardır.

Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması

Boy kilo ölçümünün yapılacağı tarihte anlaşmali İnfaz ve Koruma Memuru adaylarının güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formunu (EK-3) doldurarak (4 adet), vukuatlı nüfus kayıt tablosu ile birlikte sınavı yapacak olan adalet komisyonu başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

Sözlü Sınav Tarihi

Sözleşmeli infaz ve koruma memuru sözlü sınavı 16 Ocak 2017 ve devam eden günlerde yapılacaktır. Alınacak personel sayısına göre sözlü sınavın tarihleri sınavı yapacak alakalı komisyonca belirlenerek ilan edilecektir. Sınav sözlü olarak yapılacaktır.

Nihai Başarı Listesi

Nihai başarı listesi adayların sözlü sınavda aldıkları puanlara göre en yüksek puandan başlayarak sıralanması suretiyle düzenlenecektir. Nihai başarı listesi düzenlenirken ilk kez hukuk fakültesi, adalet meslek yüksekokulu, yüksekokulların adalet programı ve adalet önlisans programı mezunları en yüksek puan alan adaydan başlamak suretiyle sıralanacak olup, diğer adaylar bu sıralamayı takiben kendi aralarında en yüksek puandan başlayarak sıralanacaktır.

  • İlanda gösterilen nitelikleri taşımadıkları sonradan anlaşılan adaylar ile ilgili yapılan tüm işlemler iptal edilecektir.
  • Sınav sonucunun tebliğinden bu yana 15 gün içinde belgelerini teslim etmeyen yahut yerleştirme onayının tebliğinden sonra 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 62. maddesinde gösterilen zaman zarfında görevine başlamayan veya aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılanların anlaşmaleri iptal edilecek ve 30/06/2017 tarihine kadar yerlerine puan sıralamasına göre yedek adayların yerleştirme işlemi yapılacaktır. Aynı komisyon içinde yedek olarak yerleşebilecek adayın bulunmaması halinde diğer adalet komisyonları içinde yedek olarak bulunan istekliler içinden bir defaya mahsus olmak üzere merkezi kura usulüyle yerleştirme yapılacaktır.
  • Kura usulüyle yerleştirme yapılması durumunda kura işlemine önceden asil yahut yedek olarak yerleştirmesi yapılan fakat süresi içinde görevine başlamayan veya kendi isteği ile anlaşmasini feshetmiş olanlar başvuramayacaktır. Kura işlemine ilişkin esaslar, başvuruların alınması ve kura ile yerleştirme yapılacak komisyonlar ardından Genel Müdürlük internet sitesi www.cte.adalet.gov.tr adresinde ilan edilecektir. Kura usulüne ilişkin herhangi bir tebligat yapılmayacaktır.
  • İlan metninde belirtilmeyen hususlar ile ilgili, alakalı mevzuat hükümlerine göre işlem yapılacaktır.
  • Sözleşmeli olarak istihdam edilecek personelin yerleştirilmeleri ihtiyaç durumu dikkate alınarak belirlendiğinden; söz konusu pozisyonlara müracaat edeceklerin sınava başvuru tarihinden önceki mazeretleri kurum içi istihdama esas alınmayacak olup, alakalılerin ileride mağduriyete uğramamaları yönünden (eş, sağlık, öğrenim gibi) durumlarına en uygun adalet komisyonuna başvurmaları gerekmektedir.

İnfaz Koruma Memuru Alımı Başvuru Formu

Bu form aday aracılığıyla el yazısı ile eksiksiz ve doğru olarak mürekkepli kalem ile doldurulacaktır. Adaylar ilanda gösterilen belge suretlerini bu forma ekli olarak başvuru görevlisine vereceklerdir. Bu form ve ekleri resmi işlemlere esas olmak üzere kayıt görevlisinde kalacaktır.

Bu form ile gerçeğe aykırı beyanda olduğu anlaşılanların başvuruları geçersiz sayılacak, haklarında yasal işlem başlatılacaktır. Soruların bir yahut birkaçını yanıtsız bırakanlara sınav giriş kartı verilmeyecektir.

UYARI: Gerçeğe aykırı belge verenler veya beyanda bulunanların sınavları geçersiz sayılır, atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilir. Bu bireyler hiçbir hak talep edemezler. Gerçeğe aykırı belge verenler veya beyanda bulunanlar ile ilgili Türk Ceza Kanununun alakalı hükümleri ikaznca suç açıklamasunda bulunulur.

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alımı Başvurusu Formu İçin TIKLAYIN

CEZA İNFAZ SÖZLEŞMELİ

İ.K.M.

TOPLAM
SINAVI YAPACAK KOMİSYON KURUMUNUN BAĞLI CEZA İNFAZ KURUMU
OLDUĞU KOMİSYON
4.000
Adana E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 40 70
ADANA ADANA Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 30
AFYONKARAHİSAR AFYONKARAHİS

AR

Afyonkarahisar E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 25 25
AĞRI AĞRI Ağrı M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 80 80
AKHİSAR AKHİSAR Akhisar T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 40 40
AKSARAY AKSARAY Aksaray T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 50 50
AKŞEHİR AKŞEHİR Akşehir T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10 10
ALANYA ALANYA Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 40 40
AMASYA AMASYA Amasya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 20 20
ANTALYA ANTALYA Antalya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 30 60
Antalya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 30
ARDAHAN ARDAHAN Ardahan T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 40 40
ARTVİN ARTVİN Artvin Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10 10
AYDIN AYDIN Aydın E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 20 20
BAFRA BAFRA Bafra T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 20 20
Silivri 1 No.lu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 15 145
Silivri 2 No.lu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 15
Silivri 3 No.lu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 15
Silivri 4 No.lu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 15
BAKIRKÖY BAKIRKÖY Silivri 5 No.lu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 15
Silivri 6 No.lu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 15
Silivri 7 No.lu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 15
Silivri 8 No.lu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 15
Silivri Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 25
BALIKESİR BALIKESİR Balıkesir L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 30 30
Bandırma M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10 50
BANDIRMA BANDIRMA Bandırma 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 20
Bandırma 2 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 20
BARTIN BARTIN Bartın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 5 5
BATMAN BATMAN Batman M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 15 15
BAYBURT BAYBURT Bayburt M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10 10
BİLECİK BİLECİK Bilecik M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10 10
BİNGÖL BİNGÖL Bingöl M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 40 40
BİTLİS BİTLİS Bitlis E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 30 40
Bitlis Açık Ceza İnfaz Kurumu 10
BOLU BOLU Bolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 20 45
Bolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 25
BURDUR BURDUR Burdur E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 20 20
BURHANİYE BURHANİYE Burhaniye T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10 10
BURSA BURSA Bursa E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 25 50
Bursa H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 25
CEYHAN CEYHAN Ceyhan M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10 10
ÇANKIRI ÇANKIRI Çankırı E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10 10
ÇORUM ÇORUM Çorum L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 25 25
DENİZLİ DENİZLİ Denizli D Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 25 50
Denizli T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 25
DİNAR DİNAR Dinar T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 20 20
DİYARBAKIR DİYARBAKIR Diyarbakır E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 30 120
Diyarbakır D Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 30
Diyarbakır T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 60
Diyarbakır T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 80 120
MALATYA DİYARBAKIR Diyarbakır Çocuk Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 20
Diyarbakır Açık Ceza İnfaz Kurumu 20
DOĞUBAYAZIT DOĞUBAYAZIT Doğubayazıt T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 80 80
DÜZCE DÜZCE Düzce T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 50 50
EDİRNE EDİRNE Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 40 40
Elazığ T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 30 100
ELAZIĞ ELAZIĞ Elazığ Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 35
Elazığ Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 35
ELBİSTAN ELBİSTAN Elbistan E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 20 20
EREĞLİ (KONYA) EREĞLİ (KONYA) Ereğli(Konya) T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 20 20
ERMENEK ERMENEK Ermenek M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 15 15
ERZİNCAN ERZİNCAN Erzincan T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 30 30
Erzurum E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 15 40
ERZURUM ERZURUM Erzurum H Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 25
ESKİŞEHİR ESKİŞEHİR Eskişehir H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 25 25
FETHİYE FETHİYE Seydikemer-Eşen T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 20 20
Gaziantep E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 30 100
GAZİANTEP GAZİANTEP Gaziantep H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 30
Gaziantep L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 40
GİRESUN GİRESUN Giresun E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10 10
GÜMÜŞHANE GÜMÜŞHANE Gümüşhane E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 20 20
HAKKARİ HAKKARİ Hakkari Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 30 30
HATAY HATAY Hatay T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 30 30
IĞDIR IĞDIR Iğdır B Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10 10
İSPARTA İSPARTA Isparta E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 20 20
İNEBOLU İNEBOLU İnebolu M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10 10
İSKENDERUN İSKENDERUN İskenderun T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 20 20
İzmir Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10 110
İzmir 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu 20
İZMİR İZMİR İzmir 2 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu 20
İzmir 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10
İzmir 2 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10
İzmir 3 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10
İzmir 4 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10
Menemen T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 20
İSTANBUL ANADOLU Ümraniye E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10 70
Ümraniye T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10
İSTANBUL

ANADOLU

Kartal H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 20
Maltepe 1 Nolu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10
Maltepe 2 Nolu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10
Maltepe 3 Nolu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10
KAHRAMANMARAŞ KAHRAMANMA

RAŞ

Kahramanmaraş E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 15 15
KARABÜK KARABÜK Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 20 20
KARAMAN KARAMAN Karaman M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10 10
KARS KARS Kars T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 50 50
KASTAMONU KASTAMONU Kastamonu E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10 10
KAYSERİ KAYSERİ Kayseri T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 30 60
Kayseri T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 30
KIRIKKALE KIRIKKALE Kırıkkale F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 20 35
Keskin T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 15
KIRKLARELİ KIRKLARELİ Kırklareli E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10 10
KİLİS KİLİS Kilis L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 60 60
KOCAELİ KOCAELİ Kocaeli 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu 20 65
Kocaeli 2 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu 15
Kocaeli 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 15
Kocaeli 2 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 15
KONYA KONYA Konya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 20 20
KOZAN KOZAN Kozan M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10 10
KÜTAHYA KÜTAHYA Kütahya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10 10
MANİSA MANİSA Manisa E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10 30
Manisa T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 20
MARDİN MARDİN Mardin E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 30 30
MERSİN MERSİN Mersin E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10 10
MİDYAT MİDYAT Midyat M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 35 35
MUĞLA MUĞLA Muğla E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 20 20
MUŞ MUŞ Muş E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 45 45
NAZİLLİ NAZİLLİ Nazilli E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10 10
NEVŞEHİR NEVŞEHİR Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 30 30
NİĞDE NİĞDE Niğde E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 15 15
OLTU OLTU Oltu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 30 30
ORDU ORDU Ordu E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10 10
OSMANİYE OSMANİYE Osmaniye 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 30 70
Osmaniye 2 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 40
ÖDEMİŞ ÖDEMİŞ Ödemiş T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 15 15
PATNOS PATNOS Patnos L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 70 70
RİZE RİZE Rize L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 20 20
SAKARYA SAKARYA Sakarya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 20 20
SALİHLİ SALİHLİ Salihli T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 15 15
SEYDİŞEHİR SEYDİŞEHİR Seydişehir T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 15 15
SİİRT SİİRT Siirt E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 50 50
SİLİFKE SİLİFKE Silifke M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 30 45
Anamur T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 15
SİNOP SİNOP Sinop E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 25 25
SİVAS SİVAS Sivas E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 25 25
SİVEREK SİVEREK Siverek T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 40 40
SÖKE SÖKE Söke T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 15 15
Şanlıurfa E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 20 50
ŞANLIURFA ŞANLIURFA Şanlıurfa 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 15
Şanlıurfa 2 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 15
ŞIRNAK ŞIRNAK Şırnak T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 70 70
TARSUS TARSUS Tarsus T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 20 75
Tarsus T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 20
Tarsus T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 20
Pozantı M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 15
TAVŞANLI TAVŞANLI Tavşanlı T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 20 20
TEKİRDAĞ TEKİRDAĞ Tekirdağ 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 30 120
Tekirdağ 2 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 30
Tekirdağ 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 30
Tekirdağ 2 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 30
TOKAT TOKAT Tokat T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 30 30
TRABZON TRABZON Trabzon E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 30 30
UŞAK UŞAK Uşak E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 30 30
ÜNYE ÜNYE Ünye M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 35 35
VAN VAN Van T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 65 100
Van Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 35
ERCİŞ VAN Van Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 30 80
Van F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 50
VEZİRKÖPRÜ VEZİRKÖPRÜ Vezirköprü M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 30 30
YOZGAT YOZGAT Yozgat E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 50 50
ZİLE ZİLE Zile M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 5 5
ZONGULDAK ZONGULDAK Zonguldak M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 30 30

 

Adalet Bakanlığı bünyesinde bulunan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü aracılığıyla yapılacak olan 4 bin infaz koruma memuru alımı ilanı için başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi geniş bir şekilde ilan bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz. Kurum aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara Ceza ve Tevkifevleri iş başvuru formu sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu