Başvurular

Osmaniye Valiliği Personel Alımı Yapıyor 2022

Osmaniye Valiliği Personel Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Osmaniye Valiliği Personel Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Osmaniye Valiliği Personel Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Osmaniye Valiliği Personel Alımı Yapıyor

Osmaniye Valiliği yayınlamış olduğu iş ilanı ile personel alımı yapacağını açıkladı. Osmaniye Valiliği ilan kapsamı içinde kobi uzmanı alımı gerçekleştirecektir. Adaylar ilana 29 Mart 2018 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu, başvuru tarihleri gibi ilan ayrıntıları yazımız devamında bulunmaktadır.

Osmaniye Valiliği Personel Alımı İlanı 2018

Osmaniye’de girişimciliğin güçlendirilmesini ve girişimcilere uygun iş ortamları oluşturulmasını sağlamak üzere, T.C. Osmaniye Valiliği sahipliğinde yürütülen Osmaniye İş Geliştirme Merkezi Projesi kapsamı içinde Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi yerleşkesinde bir İş Geliştirme Merkezi kurulmaktadır.

Bu merkezin amacı, politikaları ve alakalı mevzuatı ışığında yürüttüğü faaliyetlerin yerine getirilmesine, işliklerdeki girişimcilerin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimini hızlandırmaya, rekabet gücünü artırmaya ve kapasitesini daha da ilerletmeye yönelik İş Geliştirme Merkezi Müdürü’nün gözetim ve denetiminde tam zamanlı ve sürekli olarak çalışabilecek bir Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) Uzmanı (Pazarlama & Proje Yönetimi) aranmaktadır.

İlgilenen adayların 29 Mart 2018 Perşembe günü saat 17.00’ye kadar müracaatlarını İş Başvuru Formlarını doldurarak T.C. Osmaniye Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğü, Adnan Menderes Mah. Musa Şahin Bulvarı No. 60, 80010, Osmaniye adresinde görevli Sn. İdil Tuğba Ekiz’e teslim etmeleri rica olunur. Bu tarihten sonra yapılan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

Osmaniye İş Geliştirme Merkezi ile alakalı geniş bir şekilde bilgi ve İş Başvuru Formu www.osmaniyeisgem.com web-sitesinden temin edilebilir. KOBİ Uzmanı (Pazarlama ve Proje Yönetimi) pozisyonuna başvuracak adaylarda aranan nitelikler ile iş tanımı aşağıdadır:

GENEL NİTELİKLER

  • Üniversitelerin en az 4 (dört) yıllık, işletme, satış ve pazarlama, iletişim yahut benzeri alanlarından mezun en az 3 (üç) yıllık pazarlama, veri analizleri ve araçları ve/yahut proje döngüsü yönetimi alanlarında ispatlanabilir bir deneyim ve iş tecrübesi sahibi olan.
  • Pazarlama ilkeleri ve yeterlilikleri bilgisine sahip.
  • Proje döngüsü bilgisine sahip.
  • Düzenli ve ayrıntı odaklı.
  • Mükemmel bireylerarası ilişkiler ile organizasyon becerilerine sahip.
  • Güçlü sözlü ve yazılı iletişim becerileri olan.
  • MS Office, pazarlama yazılımı (Adobe Creative Suite & CRM) ve uygulamalar (Web analitiği, Google Adwords vb.) de dahil olmak üzere kuvvetli bilgisayar bilgisine sahip.
  • İyi derecede İngilizce dili becerileri olan (en az: YDS 55; YDS ”D” 60 ve üstü tercih sebebidir.)
  • HTML, CSS ve web geliştirme programlarını iyi derecede bilen ve kullanmış.

DİĞER NİTELİKLER

  • B Sınıfı ehliyet sahibi olması,
  • Erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış olması ve
  • 1.08.1972 tarihinden sonra doğmuş olması gerekmektedir.

Bu makalemizde Osmaniye Valiliği aracılığıyla yapılacak olan personel alımı ilanı ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu