Başvurular

Orman Genel Müdürlüğü İş Makinası Operatörü Alımı 2022

Orman Genel Müdürlüğü İş Makinası Operatörü Alımı 2022, iş başvuru bölümüzde Orman Genel Müdürlüğü İş Makinası Operatörü Alımı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Orman Genel Müdürlüğü İş Makinası Operatörü Alımı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Orman Genel Müdürlüğü İş Makinası Operatörü Alımı

Orman Genel Müdürlüğü aracılığıyla bugüne yayımlanan ilan ile dozer operatörü, iş makinası operatörü ve ekskavatör operatörü alımı yapılacağı bilgisi verildi. Toplamda 6 işçi alımı yapacak olan Orman Genel Müdürlüğü aracılığıyla yayımlanan ilan için başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri gibi detaylara haberimizin devamından varabilirsiniz.

Orman Genel  Müdürlüğü Operatör Alımı İlanı

09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak 01.09.2009 tarihinde yürürlüğe giren Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre; Genel Müdürlüğümüz taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere aşağıda unvanları gösterilen pozisyonlara 6 adet Belirsiz Süreli (daimi işçi) personel alımı yapılacaktır.

ÇALIŞMA ALANI DOZER OPERATÖRÜ İŞ MAKİNASI OPERATÖRÜ EKSKAVATÖR OPERATÖRÜ
Ankara Orman Bölge Müdürlüğü         2          1          –
Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü         –           –           1
Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü         1           –           –
Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü          –          1           –

Adaylarda aranacak şartlar ile diğer bilgiler İŞKUR açık iş ilanlarında 10 gün süreyle ilanda kalacaktır. İlanda gösterilen şartları taşıyan adaylar ilan boyunca başvurularını İŞKUR’a yapacaklardır.

Sözlü sınava, iş ilanında gösterilen kadro rakamının üç katı aday çağrılacaktır. Üç Katı aday; ortaöğretim ve üstü diploma talep edilen kadrolar için 2014 KPSS puan sıralamasına göre İŞKUR aracılığıyla, en az ilköğretim diploması talep edilen kadrolar için ise noter huzurunda çekilen kura sonucuna göre belirlenecektir. Kura yeri ve tarihi İŞKUR ilanında belirtilecek ve alakalı Orman Bölge Müdürlüğü internet sitesinde de açıklamalacaktır.

Noter huzurunda kura çekilişleri Orman Bölge Müdürlüklerince yapılacak ve kura sonuçları ile KPSS puanına göre İŞKUR aracılığıyla tespit edilen adayların listesi alakalı Orman Bölge Müdürlükleri internet sitesinden ilan edilecektir.

a) Adaylar,

1 -Öğrenim belgesi,

2 -T.C. Kimlik numarasının yazılı olduğu Adli Sicil Arşiv kaydı ( Adli sicil kaydı bulunması halinde Mahkeme kararları ile birlikte getireceklerdir),

3 -Nüfus kayıt örneği yahut nüfus cüzdanı fotokopisi,

4 -2014 KPSS sonuç belgesi(bu belgeyi kura ile tespit edilen adaylar getirmeyecektir),

5 -Müracaat edilen iş için istediğimiz operatör belgeleri yahut sertifikaları,

6-Askerlik durum belgesi, (erkek adaylar için askerlik terhis, tecil yahut muaf olduğunu belirtir belge), Örneklerini adreslerine gönderilecek tebligatta gösterilen Bölge Müdürlüğüne istediğimiz tarihe kadar teslim edeceklerdir.

b) Yukarıda istediğimiz belgeler alakalı Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlükleri ilan sayfasında gösterilen tarihe kadar getirmeyen adaylar sözlü sınava alınmayacaktır. Sözlü sınav yeri, saati ve tarihleri alakalı Bölge Müdürlüğünün internet adresinden açıklamalacak ve bunun bunun yanında adayların adreslerine tebligatla bildirilecek yahut evrak tesliminde tebliğ edilecektir. Sözlü ve uygulamalı sınav alakalı Bölge Müdürlüğünde yapılacak olup, sözlü ve uygulamalı sınavda başarılı olan adayların asil ve yedek listesi Bölge Müdürlüğünün internet sitesinde yayına girecektır.

c) Operatör olarak işe başlayan işçilerin deneme süresi 60 gün olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi fesh edilecektir.

d) Sözlü sınavda başarılı olup, operatör olarak işe başlatılacak adaylar atandığı işyerinde en az 5 yıl çalışacak ve bu süre içinde tayin isteyemeyecektir. e) Sözlü sınavda başarılı olanların ataması Bölge Müdürlüklerimizce belirlenecek olan İşletme ve Fidanlık Müdürlüklerine yapılacaktır.

Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı, operatör alımı ilanı ile alakalı başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi bilgileri sunduk. Konuya ilişkin soru, sorun yahut görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz. Operatör arayanlar ile diğer operatör iş ilanları bulmak ve takip etmek için aşağıda bulunan sosyal ağlardan bizleri takip edebilirsiniz. Ayrıca Orman Genel Müdürlüğü aracılığıyla yayınlanmış olan tüm ilanlara Orman Genel Müdürlüğü iş ilanları ve iş başvurusu sayfamız üzerinden varabilirsiniz.


DİĞER OPERATÖR ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, operatör alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan operatör alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu