Başvurular

Onur Air iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Onur Air iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Onur Air iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Onur Air iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Onur Air iş ilanları ve iş başvurusu

Onur Air Taşımacılık A.Ş. veya bilinen kısa adıyla Onur Air, merkezi İstanbul’da bulunan ve düşük maliyetli taşımacılık hizmeti vermekte olan bir Türk şifrketidır. Şirket, şimdilerde iç hatlarda 14 mühim noktaya, dış hatlarda ise tarifeli ve tarifesiz olarak 25 ülkede 120′ yi aşkın noktaya uçuş düzenlemektedir. Onur Air, kuruluş yılı olan 1992’den bu yana 90 milyonun üzerinde yolcunun güvenli bir biçimde seyahat etmesini sağlamıştır. Onur Air havayolu taşımacılığında gerçekleştirmeyi başardıkları uygun maliyetli uçuşlar aracılığıyla bi hayli tercih edilen bir şirket haline gelmiştir. Onur Air faaliyetlerinin devamı adına da ihtiyaç duyduğu zamanlarda çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Yazımız devamında Onur Air aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları ile bu ilanlara ait açık iş pozisyonları, iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları bulunmaktadır.

  • Onur Air İş İlanları 2022
  • Onur Air İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Onur Air İş İlanları 2022

Onur Air kurulmuş olduğu 1992 senesinden bu yana düzenli olarak büyümesini sürdürmüş olan bir kuruluştur. Bu zamanda bünyesine 30 uçak katmayı başarmıştır. Onur Air bünyesinde 1700’ü aşkın personel görev yapmaktadır. Onur Air bu personellere ek olarak, büyüme hedefleri ışığında çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştireceğini açıklamıştır.

Onur Air aracılığıyla yayına giren yahut yayına girecek olan iş ilanları içinde; kabin memuru, host, hostes, pazarlama uzmanı, cari hesaplar uzmanı, tekniker, teknisyen, pilot, yardımcı pilot, mühendis, yazılım uzmanı, çağrı merkezi müşteri temsilcisi , uçak teknisyeni, stajyer memur gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu, üniversite mezunu adaylara, işinde uzman deneyimsiz adaylara ve bay bayan adaylara göre kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanları nasıl ve nereden takip edilir? İlanlara nasıl iş başvurusu yapılır?

Onur Air İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Onur Air aracılığıyla yayına giren yahut yayına girecek olan bütün iş ilanları kurumun resmi İnternet adresi üzerinde yayınlanmaktadır. Ayrıca bu iş ilanlarına ait açıklamaları da www.devlette.com adresimiz üzerinde paylaşmaktayız. Bu iş ilanlarını takip etmek, ilanlara ait iş başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi bilgileri öğrenmek ve anında iş başvurusu yapmak için sosyal ağlardan bizleri takip etmeniz yeterli gelmektedir. Bunun dışında de aşağıda vermiş olduğumuz bağlantıdan bütün açık iş pozisyonları görüntülenebilir. Vermiş olduğumuz bağlantıya girmenizin akabinde size uygun ilanlara iş başvurusu yaptıktan sonra kurumun insan kaynakları departmanı başvurunuzu geniş bir şekilde olarak incelemeye alacaktır. Başvurusu olumlu bulunan adaylar bir dizi testten geçirilmelerinin ardından Onur Air bünyesinde çalışmaya başlayabilirler. Bu makalemizde Onur Air iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Onur Air İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER ONUR AİR HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, onur air hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan onur air açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu