Başvurular

İzmir / Aliağa SYDV Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2022

İzmir / Aliağa SYDV Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2022, iş başvuru bölümüzde İzmir / Aliağa SYDV Sözleşmeli Personel Alımı İlanı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. İzmir / Aliağa SYDV Sözleşmeli Personel Alımı İlanı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

İzmir / Aliağa SYDV Sözleşmeli Personel Alımı İlanı

İzmir ilinin Aliağa beldesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yani SYDV yayınlamış olduğu ilan ile personel alımı yapacağını açıkladı. İlan kapsamı içinde sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı gerçekleştirilecektir. Adaylar anlaşmali ve belirsiz süreli olarak istihdam edilecekler. Adaylar ilana 28 Ekim 2016 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve diğer başvuru ayrıntılarına haberimiz devamından varabilirsiniz.

İzmir / Aliağa SYDV Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2016

Adaylarda aranan başvuru şartları aşağıda maddeler halinde verilmiştir.

  • Bilgisayar programlarını (Word,Excel,Powerpoint,Photoshop,..gibi) kullanabilmek (Sertifika veya mezun olduğu okuldan alınan transkript istenecek).
  • Sosyoloji,Psikoloji,Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik,Halkla İlişkiler,İletişim,Sosyal Hizmetler,İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu olmak.
  • Yeterli derecede yabancı dil(İngilizce) bilgisine sahip olmak(Sertifika veya mezun olduğu okuldan alınan transkript istenecek).
  • B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak.
  • Aday vakfın olduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı

Aliağa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfında Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ünvanı ile belirsiz süreli anlaşmali personel statüsünde çalıştırılmak üzere, işin özelliği gereği bir adet erkek personel alınacaktır. İstenilen şartlar ve özellikler aşağıda belirtilmiş olup alakalılere açıklamalur.

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 3) 30 Yaşını doldurmamış olmak,
  • Askerlik görevini yapmış olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Türk Ceza Kanununun 53. maddesinde gösterilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 yıl yahut daha fazla süre ile hapis cezasına veya affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama yahut kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,
  • 4 Yıllık örgün Yüksek Öğretim kurumlarından Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim, Sosyal Hizmetler, İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi mezunu olmak, 8) Her ortam ve şartta görev yapabilecek sağlık şartlarını taşımak,
  • İşe alım sürecinde geçerli olan KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak.
  • B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak, 11) İyi düzeyde genel muhasebe bilgisine sahip olmak (Tercih sebebidir. Sertifika veya mezun olduğu okuldan alınan transkript istenecek; mülakat sırasında uygulama yaptırılacak),
  • Bilgisayar programlarını (Word, Excel, Powerpoint, Photoshop,.. gibi) kullanabilmek (Sertifika veya mezun olduğu okuldan alınan transkript istenecek),
  • İzmir sınırları içinde en az 1(Bir) senedir ikamet ediyor olmak,
  • Yeterli derecede yabancı dil(İngilizce) bilgisine sahip olmak (Sertifika veya mezun olduğu okuldan alınan transkript istenecek).

Adaylar ilana bizzat İzmir’in Aliağa beldesinde bulunan SYDV binasına giderek iş başvurusu yapacaklardır. Bu makalemizde adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri gibi geniş bir şekilde ilan bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz. Ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla verilmiş olan iş ilanlarına ulaşmak için hemen TIKLAYIN.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu