Başvurular

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor 2022

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor

Samsun ilimizde yer almakta olan Ondokuz Mayıs Üniversitesi yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde anlaşmali personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi personel alımı ilanı kapsamı içinde 47 hemşire alımı yapacaktır. Adaylar ilana 15 gün içinde  başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

  • Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2018
  • Başvuru Şekli, Yeri ve İstenilen Belgeler
  • Başvuruların Değerlendirilmesi ve Sonuçları

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2018

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar da bulunan Ek 2 inci maddenin (b) fıkrasına göre KPSSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle, yazılı ve sözlü mülakat yapılmaksızın 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek üze re anlaşmali personel (Hemşire) alınacaktır. Adaylarda aranan başvuru şartları aşağıda maddeler halinde verilmiştir.

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48.maddesinde gösterilen şartları taşımak.
  • 657 Sayılı Kanunun 53’üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile nöbet usulü çalışmaya ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut yahut akıl hastalığı ile engelli bulunmamak.
  • Erkek adayların askerlikle ilişkisi bulunmaması.
  • Son 1 (bir) yıl içinde anlaşmali personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet anlaşmasi esaslarına aykırı hareket etmesi sebebiyle kurumlarınca anlaşmalerinin feshedilmemiş olması yahut anlaşma dönemi içinde Bakanlar Kurulu kararı ile tespit edilen istisnalar hariç anlaşmasini tek taraflı feshetmemiş olmak.
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik yahut yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Daha önceden kurumumuzda çalışırken kurumumuzca iş akdi fesih edilenlerle, kendi isteği ile görevinden istifa edenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir.
ÜNVAN ADET ARANILAN NİTELİKLER
Hemşire 47 Hemşirelik Fakültesi veya Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü yahut Hemşirelik Yüksekokulu 4 yıllık lisans mezunu olmak.

Başvuru Şekli, Yeri ve İstenilen Belgeler

Başvurular Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sayfasında bulunan Sözleşmeli Personel başvuru linkinden online yada şahsen yapılacak olup, gerekli açıklamalar web sayfamızda söylenmektedir.(Web sayfamıza ulaşmak için tıklayınız.)

Başvuru süresi bu ilanın yayım tarihinden bu yana 15 gündür. (Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir).

Başvuruların Değerlendirilmesi ve Sonuçları

2016 KPSS P3(B) grubu puan sıralamasına göre atanmaya hak kazanan asıl ve yedek adayların isimleri başvuru bitim tarihinden sonraki 5 (beş) iş günü içinde www.omu.edu.tr adresinde yayına girecektır. Atanmaya hak kazanan adaylar ile ilgili 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesine eklenen bende göre güvenlik soruşturması ve/yahut arşiv araştırması yapılacaktır. Söz konusu sonucun müspet gelmesi halinde atanmaları yapılacaktır. Asıl kazananlardan süresi içinde başvuran olmadığı takdirde yahut aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek adaylardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde bulunacağından bunun bunun yanında tebligat yapılmayacaktır. Atanmaya hak kazanan adaylar sonuçların www.omu.edu.tr adresinde yayına girdiği tarihten bu yana 15 gün içinde İşe başlamaları için gerekli evrakları tamamlayarak şahsen Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. İşe başlama için gerekli evraklar, başvuru zamanı ve yeri ile alakalı bilgilerin www.omu.edu.tr adresinden takip edilmesi gerekmektedir. Belirtilen zaman zarfında istediğimiz belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen adaylar haklarını kaybederler. Başvuru ve atama işlemleri sırasında gerçeğe aykırı beyanda olduğu yahut herhangi bir biçimde gerçeği sakladığı tespit edilenlerin anlaşmasi yapılmaz. Sözleşme yapılmış olsa dahi fesih edilir.

İlanda bulunmayan hükümler için genel mevzuat hükümleri geçerlidir. Bu makalemizde Ondokuz Mayıs Üniversitesi aracılığıyla gerçekleştirilecek olan personel alımı ilanına dair başvuru formu, tarihleri ve şartları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu