Başvurular

Ömer Halisdemir Üniversitesi İşçi Alımı Yapıyor 2022

Ömer Halisdemir Üniversitesi İşçi Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Ömer Halisdemir Üniversitesi İşçi Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Ömer Halisdemir Üniversitesi İşçi Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Ömer Halisdemir Üniversitesi İşçi Alımı Yapıyor

Ömer Halisdemir Üniversitesi yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Ömer Halisdemir Üniversitesi ilan kapsamı içinde tarım işçisi, diğer hayvan yetiştiricileri ve tarım işçileri alımı yapacaktır. Adaylar ilana 4 Haziran 2018 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile alakalı geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

Ömer Halisdemir Üniversitesi İşçi Alımı İlanı 2018

Bu talebe başvuru yapmak isteyen adayların dikkatine; İlanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde İl Müdürlüklerinden, hizmet merkezlerinden yahut www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Taleplere müracaatları kabul görenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene başvuru yapan ve nihai listede bulunan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı yahut sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler yahut yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada bulunan diğer bireyler listelere dahil edilecektir.

Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir. Kuraya tabi taleplere başvuran önceliklilerin tamamı kura çekilmek üzere, isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte, ayrı bir liste halinde kamu kurum ve kuruluşuna bildirilir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz.

Tarım İşçisi-Karma Çiftçilik (Bitkisel Üretim Ve Hayvan Yetiştiriciliği) Alımı

Adayların ortaöğretim mezunu olmaları ve KPSS sınavından KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. İlan kapsamı içinde 2 tarım işçisi alımı yapılacaktır.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Tarım İşçisi-Karma Çiftçilik (Bitkisel Üretim Ve Hayvan Yetiştiriciliği)

Diğer Hayvan Yetiştiricileri Ve Tarım İşçileri Alımı

Adayların ilköğretim mezunu olmaları gerekmektedir. İlan kapsamı içinde 10 diğer hayvan yetiştiricileri ve tarım işçileri alımı yapılacaktır.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Diğer Hayvan Yetiştiricileri Ve Tarım İşçileri
Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saat Dilimi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi 12.06.2018 10:00 – 11:00

Tarım İşçisi-Karma Çiftçilik (Bitkisel Üretim Ve Hayvan Yetiştiriciliği) Alımı

Adayların ortaöğretim mezunu olmaları ve KPSS sınavı KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. İlan kapsamı içinde 3 işçi alımı yapılacaktır.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Tarım İşçisi-Karma Çiftçilik (Bitkisel Üretim Ve Hayvan Yetiştiriciliği)
Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi
Lise ve Dengi Okul Hayvan Sağlığı Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Lise ve Dengi Okul Veteriner Sağlık Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Lise ve Dengi Okul Hayvan Yetiştiriciliği Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Sınav Kategorisi Sınav Adı Sınav Puan Türü En Az Puan Limiti Sınav Giriş Tarihi
Kamu Personel Sınavları KPSS KPSSP94 60

Çalışma Adresi : Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi 51100 NİĞDE MERKEZ

Bu makalemizde Ömer Halisdemir Üniversitesi aracılığıyla yapılacak olan işçi alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, tarihleri ve şartları gibi geniş bir şekilde ilan bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu